Új, havidíjas tarifák a Vodafonnál - egyéni kedvezménnyel

forrás Prim Online, 2011. szeptember 15. 09:48

Új havidíjas tarifákat vezetett be a Vodafone augusztus 16-tól, amelyek minden új és meglévő ügyfél számára elérhetők. Az új tarifák a piacon egyedülálló kedvezményt nyújtanak és könnyen átláthatók, így az ügyfelek mostantól gyorsan eldönthetik, hogy melyik csomag jelenti számukra a leggazdaságosabb választást – ígéri a mobilcég.

Az új Matrix és Kontakt tarifák összes előfizetője egyéni kedvezményben részesülhet, tetszése szerint választhat csomagjához – a havidíjban beépített perceken és SMS-eken felül – díjmentes bónuszokat: hálózaton belül lebeszélhető perceket, szintén hálózaton belül küldhető sms-eket, vagy bármely hálózatba küldhető sms-eket. Mindemellett a piacon elsőként a Vodafone lehetővé teszi, hogy az adott hónapban fel nem használt bónuszperceket vagy SMS-eket az ügyfél átviheti a következő hónapra, azaz például ha valaki nyáron elutazik hosszabb időre, és nem használja fel az augusztusi ingyenes sms-eit, azokat minden további nélkül elküldheti szeptemberben.

Vodafone Matrix – perc, SMS és internet egyben!

A Vodafone Matrix tarifacsomagot azok fogják értékelni, akik okostelefonjukat nemcsak beszélgetésre, hanem internetezésre is használják, mivel a bármely hálózatba felhasználható percek és üzenetek mellett a havidíj tartalmaz mobilnetes adatforgalmat is. A mobilinternetes keret túllépése miatt nem kell aggódni, mert egyik tarifa esetében sincs túlforgalmazási díj, a limit elérésekor csupán a sebességet lassítják. Az adatforgalomba a Facebook nem számít bele, hiszen a világ legnépszerűbb közösségi oldalát a Vodafone Matrix előfizetői az év végéig korlátozás nélkül, ingyen használhatják. Az új Matrix csomagok figyelembe veszik a legfrissebb piaci igényeket, amelyek egyértelműen a növekvő mobilnet-használat felé mozdulnak el.

A Vodafone Matrix tarifákhoz az internet mellett járnak a fent említett díjmentes bónuszpercek és SMS-ek is, amelyeket az ügyfél tetszése szerint választhat ki, és bármikor aktiválhat. A Vodafone gondolt az aktív életet élő fiatal generációra is, a 26 év alatti ügyfelek nemcsak egy, hanem két díjmentes bónuszt választhatnak Matrix tarifájukhoz.



Vodafone Kontakt – ha be nem áll a szád!


A Vodafone Kontakt tarifacsomagot elsősorban azoknak ajánlja a szolgáltató, akik mobiljukat főként telefonálásra és üzenetküldésre használják. A havidíj tartalmaz bármely hálózatba irányuló perceket és SMS-eket, és ha ez nem elég, további bónuszok aktiválhatók díjmentesen egy SMS elküldésével, vagy az online felületen.



Új tarifákhoz új készülékárak
A tarifarendszer megújulásával megváltozik a Vodafone-nál megvásárolható készülékek árazása is. Mostantól a készülékárak hat különböző kategóriába sorolódnak:
Klasszik – Vodafone Kontakt 1, 2 és 3 tarifák
Kiemelt – Vodafone Kontakt 4 és Matrix 1
VIP – Vodafone Kontakt 5 és Matrix 2
TOP S – Vodafone Kontakt 6, 7 és Matrix 3, 4
TOP M – Vodafone Matrix 5, 6
TOP L – Vodafone Matrix 7

A Matrix tarifákhoz kétéves határozott idejű szerződéssel és megegyező idejű tarifa megtartással rendkívül kedvező áron vásárolhatók meg az egyre népszerűbb okostelefonok, a Matrix 5-höz például már 1 Ft-ért megkapható az elegáns, Android 2.3-as Samsung Galaxy Ace.

Mivel a bónuszok az ügyfél számára szabadon választhatók, így aktiválni kell őket az Online Ügyfélszolgálaton, vagy a 1270-es számra díjmentesen elküldött sms-kódokkal.
 

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50