A Boeing stratégiai partnere lett a Xerox

forrás Prim Online, 2012. május 3. 12:34

A napokban hat évre szóló szerződést kötött a Xerox a Boeinggel, hogy a piacvezető repülőgépgyártó óriásvállalat a jövőben még eredményesebben, és gyorsabban kezelje a dokumentumait.

A megállapodás értelmében a Xerox a legújabb technológiai megoldásainak kiépítésével optimalizálja, és teszi hatékonyabbá a Boeing mostani rendszereit, továbbá a legkorszerűbb multifunkciós és nyomtató berendezésekre cseréli a cégnél most használt készülékeket. Az új dokumentumkezelési stratégia bevezetése egyben egy új szemléletet is jelent a Boeingnál. A Xerox olyan vállalatra szabott megoldásokat vezet be a repülőgépgyártónál, amelynek köszönhetően környezettudatosabb és gazdaságosabb működésre állítható át a Boeing jelenlegi dokumentumkezelési rendszere, és így például radikálisan csökkenthetőek lesznek az energiaköltségek.

A jövőbeni tervek között szerepel az is, hogy a Boeing bevezeti a Xerox Mobile Print Service megoldását, amelynek révén a dolgozók biztonságosan, gyorsan és egyszerűen nyomtathatják majd ki dokumentumaikat bármelyik berendezésen, szoftver letöltése, vagy nyomtató telepítése nélkül.

Kulcsszavak: +céginfo Xerox

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14