StruxureWare Data Center Operation Suite 7.1: Rugalmas vállalati folyamatmenedzsment

forrás Prim Online, 2012. május 4. 09:37

A Schneider Electric, az energiamenedzsment megoldások nemzetközi szakértője Magyarországon is bemutatta a StruxureWare Data Center Operation programcsomag 7.1-es verzióját, amelynek megújult és rugalmas változásmenedzsment funkciója testre szabható megoldást nyújt a munkafolyamatok kezeléséhez és a karbantartási folyamatok elvégzéséhez.

A termék biztosítja az informatikai szakemberek számára a vállalati szabályzatok és projektek egyszerű kivitelezését, valamint azok általános alkalmazását az adatközpontokban. A társaság új szoftvercsomagja teljes körű adatközponti infrastruktúramenedzsment (DCIM) megoldást nyújt az energiaellátás, a hűtés, a biztonság és az energiafelhasználás felügyeletére, valamint az üzemeltetés támogatására az épületektől az informatikai rendszerekig, továbbá teljes áttekintést és ellenőrzést garantál a felhasználók számára az adatközpontok napi működtetéséhez.


A StruxureWare Data Center Operation csomag 7.1. verziója lehetővé teszi a piacvezető BMC Remedy IT Service Management csomag BMC Remedy Change Management alkalmazásának integrációját így biztosítva a lényeges információk zökkenőmentes áramlását a két rendszer között. Az új termék tovább növeli a Schneider Electric DCIM platformjának sokoldalúságát és skálázhatóságát többek között az alábbi funkciók révén:


·    Testre szabható munkafolyamat-sablonok – Segítségükkel az adatközpont vezetői és alkalmazottai rugalmasan tudják kezelni az egyedi igényeket, ezáltal a szervezeti szabályzatok az adatközpontban előforduló bővítéseknek, átalakításoknak és változtatásoknak megfelelően alkalmazhatók.
·    Karbantartás-ütemezés – Rálátást biztosít a teljes szerviztevékenységre, így a karbantartási és szervizmunkák előre tervezetten, időbeli ütközések nélkül kivitelezhetők.
·    Valós idejű dashboard – Az egyszerűen konfigurálható és testre szabható webes dashboard könnyen áttekinthetővé teszi az adatközpont legfontosabb teljesítménymutatóit.
·    Áramköri mérés – Támogatja a valós idejű méréseket az áramköri leágazások felügyeletén keresztül egészen a teljesítménykihasználtság kiszámításáig arra az esetre, ha mérhető rack PDU-k nem állnak rendelkezésre.
·    DCIM migrációs szolgáltatás – Lehetővé teszi az adatmigrációt a StruxureWare Data Center Operation szoftvercsomagba más elterjedt DCIM rendszerből.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

K&H: négy lépésben a planetáris szuperintelligencia felé

Az emberi gondolkodáshoz hasonlóan működő gépi intelligencia megjelenését szakértők még igen távoli lehetőségként értékelik. Ugyanakkor az MI fejlődése gyorsuló ütemben zajlik. A valódi kérdés nem az, hogy mikorra válik valósággá ‒ hiszen itt van velünk, a mindennapok része. Sokkal inkább úgy kell feltenni a kérdést, hogy milyen fázisokon keresztül alakul ki, és a végén mit hozunk ki belőle mi, emberek – mondja Németh Balázs, a K&H innovációs vezetője.

2024. május 12. 10:26

Copilot for Microsoft 365 már magyarul is

A Microsoft bejelentése szerint 16 újabb nyelvvel gyarapodott azon nyelvek száma, amelyeket a vállalat generatív mesterséges intelligenciára alapuló alkalmazása, a Copilot for Microsoft 365 támogat mind az üzleti, mind pedig az egyéni felhasználók esetében. A magyar is ezek között van.

2024. május 11. 13:43

Ilyen lesz az első, személyzet nélkül is működő magyar bolt

A tervek szerint már idén nyáron elindulnak az első távfelügyelt boltok Magyarországon. A technológia révén a hagyományos üzletek átalakítást követően személyzet jelenléte nélkül is nyitva tarthatnak, akár 24/7-es üzemmódban. 

2024. május 11. 12:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36