Amikor a Wifi keresi a felhasználót – Passbook kupon az ACE Telecomtól

forrás Prim Online, 2012. október 9. 09:09

Az ACE Telecom Magyarországon az elsők között kínál Passbook kupont. A vállalat az egyik legújabb, mobileszközökről működő applikáció használatával kreatív és egyedülálló módon könnyíti meg Wifi Hotspotjainak elérését. Az ACE Telecom honlapjáról és Facebook oldaláról letölthető kuponnak köszönhetően értesítés jelenik meg a felhasználók készülékén, ha a közelben elérhető a vállalat ingyenes WifiZone szolgáltatása.

A Passbook az iOS6 operációs rendszerben előre telepített alkalmazás, amely iPhone (3GS, 4, 4S, 5) és iPod touch (4. és 5. generációs) készülékekre érhető el. Segítségével a felhasználók kényelmesen tárolhatják és használhatják különböző kedvezményekre jogosító kuponjaikat vagy akár reptéri beszállókártyáikat, törzsvásárlói kártyáikat.

„Ingyenes Wifi a közelben!” Ez az üzenet jelenik meg az ACE Telecom Passbook kuponját letöltők mobileszközén, amennyiben WifiZone Hotspotoknál tartózkodnak. A felhasználóknak mindössze annyi teendőjük van, hogy az iOS6 operációs rendszerrel frissített iPhone vagy iPod touch készülékük böngészőjén keresztül letöltik az ACE Telecom kuponját. A letöltéskor semmilyen személyes adatot nem kér a rendszer. Második lépésként hozzáadják azt Passbook-jukhoz, majd az elérhető Wifi-ről szóló értesítés (úgynevezett szalaghirdetés) beállításához engedélyezik mobil eszközükön a helymeghatározást. Ezt követően automatikusan meg fog jelenni az üzenet a Hotspotok közelében.

„Működésünket alapvetően meghatározza, hogy rugalmasan szolgáljuk ki ügyfeleinket és partnereink egyedi igényeit. Minden esetben az adott vállalat szükségleteire szabjuk szolgáltatásinkat, ez különbözet meg minket a többi szolgáltatótól. A kupon bevezetésével is az volt a célunk, hogy a felhasználók kedvében járjunk, és még egyszerűbbé tegyük számukra ingyenes Wifi Hotspotjaink használatát” – mondta el az új fejlesztéssel kapcsolatban Farmosi Attila, az ACE Telecom ügyvezetője.

Az ACE Telecom összesen több mint 70 ingyenes, bárki számára elérhető Wifi Hotspotot üzemeltet. Ezek közül a Passbook által maximálisan engedélyezett 10 helyszínt regisztrálta az alkalmazásba a vállalat. Most az alábbi helyszíneken kapnak értesítést a kupon letöltői a Wifi szolgáltatásról: WestEnd, budapesti, budaörsi és soroksári Kika, Lurdy Ház, Pólus Center, Skála Corvin, Syma Rendezvényközpont, Mojito Cafe és Margitsziget.

További információ az ACE Telecom kuponjáról: http://acetelecom.hu/wifi_hotspot/passbook_kupon

A kupon letöltése iOS6 operációs rendszerrel frissített iPhone (3GS, 4, 4S, 5) és iPod touch (4. és 5. generációs) készülékekről: https://pass.is/4J04V4

További információ a Passbookról: http://www.apple.com/ios/whats-new/#passbook

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Érkeznek az Arctis Nova termékcsalád legújabb tagjai

A SteelSeries, az úttörő Arctis Nova headsetsorozat megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, és a gaming- és esport-perifériák világelső gyártója kibővítette az Arctis Nova termékcsaládot az Arctis Nova 5 sorozatú headsetek és a Nova 5 Companion App bevezetésével.

2024. május 16. 18:01

Ezekkel a gumikkal télen is biztosan célba ér a fuvar!

A Bridgestone, a prémium gumiabroncsok és fenntartható mobilitási megoldások globális vezetője bejelentette új prémium téli gumiabroncsát kisteherautók számára. A Bridgestone a Duravis Van Winter ENLITEN-nel a kisteherautó-flották tulajdonosait támogatja a mindennapi téli felhasználás közben, amellett, hogy segít csökkenteni a teljes tulajdonosi költségüket (azt, hogy a termék a teljes élettartama alatt mennyibe kerül a vállalkozásnak).

2024. május 16. 16:22

Teljes mértékben napenergiával működtethető a Lenovo üllői gyárának innovációs központja

Új, a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) innovációkat ellátó napelemeket telepített a Lenovo üllői gyártóüzeme. A vállalat 2023 októberében átadott létesítményében működő globális innovációs központja ezáltal azt is biztosítja, hogy az ügyfelek 100%-ban napenergiával tesztelhessék a HPC-munkaterhelést.

2024. május 16. 14:43

Így működnek majd a távfelügyelt boltok

A közelmúltban jelentették be, hogy rövidesen Magyarországon is elindulnak az első úgynevezett „hibrid” boltok, melyek nappal a ma ismert formában, a megszokott nyitvatartási időn kívül pedig személyzet nélküli üzemmódban várják a vásárlókat. A lehetőség technikai feltételeiről, illetve a használatának módjáról a megoldást fejlesztő Laurel Kft. május 15-i retailkonferenciáján közöltek részleteket.

2024. május 16. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38