Egy 104 éves hölgynek hazudnia kellett, hogy facebookozhasson

Czipperer Dia, 2013. február 22. 14:06

A Facebook hivatalosan is bocsánatot kért attól a hölgytől, akinek hazudnia kellett születési adataival kapcsolatban, hogy használni tudja a közösségi oldalt.

A Facebook láthatóan nincs felkészülve az idősebb generációra. Míg a fiatalokat védik azzal, hogy csak 14 év felettiek regisztrálhatnak, addig az aggastyánok sem feltétlenül tudnak legálisan regisztrálni. Ez történt egy 104 éves, michigani hölggyel is, aki a közösségi oldalra való regisztráció során szembesült azzal, hogy születési éve nem szerepel a listában. A legkorábbi választható év jelenleg 1928, de a hölgy 20 évvel korábban született, 1908-ban. Így a beviteli mezőbe hamis dátumot írt be.

 
A Facebook hivatalosan is bocsánatot kért a hölgytől, és a szóvivő, Andrew Noyes jelezte, hogy hamarosan javítani fogják a hibát.
 
A hölgynek már egy külön oldalt is készítettek, ahová gyűjtik a like-olókat, hogy a Facebook felfigyeljen rájuk, és mielőbb javítsa a hibát.
 
 
Forrás: Ubergizmo.com
 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan működnek a hírgyűjtő oldalak?

A technológia fejlődésével napról napra egyre könnyebb hozzájutni a napi híradagunkhoz, de nem volt ez mindig így. Az emberek korábban is kíváncsian álltak hozzá a körülöttük történt eseményekhez, az internet elterjedésével pedig gyakorlatilag már semmi nem szab határt a híréhségnek. Régen a nyomtatott sajtó szolgált arra, hogy az információkat széles körben megismertesse, ma pedig elég néhány kattintás és máris elénk tárul a világ.

2024. május 12. 14:20

Az Audi Development Camp idén nyáron is várja a jövő mérnökeit a Széchenyi István Egyetemen

A győri Széchenyi István Egyetem és az Audi Hungaria közös szervezésű Audi Development Camp elnevezésű nyári képzése idén augusztusban is várja a szakmai fejlődésre és kihívásokra vágyó mérnök- és közgazdászhallgatókat. Az egyhetes, angol nyelvű programon a magyar és nemzetközi fiatalokból álló csapatoknak ezúttal egy elektromos hajtáslánccal kapcsolatos projektfeladatot kell megoldaniuk.

2024. május 12. 13:47

A DA Drive Analyzer előre jelezni a meghajtó meghibásodásából eredő adatokat fenyegető veszélyeket

A vadonatúj AI-alapú lemezhiba-előrejelző szoftver, a DA Drive Analyzer 2.0 már elérhető az ADM App Centralban, és az ASUSTOR NAS-sal együtt használható, hogy előre jelezze, mikor fog meghibásodni egy meghajtó, így elég időt biztosítva, hogy intézkedni tudj az adatok védelméről.

2024. május 12. 12:01

K&H: négy lépésben a planetáris szuperintelligencia felé

Az emberi gondolkodáshoz hasonlóan működő gépi intelligencia megjelenését szakértők még igen távoli lehetőségként értékelik. Ugyanakkor az MI fejlődése gyorsuló ütemben zajlik. A valódi kérdés nem az, hogy mikorra válik valósággá ‒ hiszen itt van velünk, a mindennapok része. Sokkal inkább úgy kell feltenni a kérdést, hogy milyen fázisokon keresztül alakul ki, és a végén mit hozunk ki belőle mi, emberek – mondja Németh Balázs, a K&H innovációs vezetője.

2024. május 12. 10:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36