Megjelent a HTC One mini – HTC One kis méretben

forrás: Prím Online, 2013. július 18. 11:39

A HTC ma bemutatta a HTC One minit, amely a számos díjjal elismert és 181 országban bevezetett HTC One kompakt kiadása. A legújabb Android verzióval és a HTC Sense-szel felvértezett készülék a 4,3 hüvelykes HD kijelző és a kétmagos 1.4 GHz-es processzor mellett magáénak tudhatja a HTC One jellegzetes kialakítását valamint a HTC BlinkFeed, HTC Zoe, és HTC BoomSound funkciókat is.

“Büszkék vagyunk arra, hogy magunkénak mondhatjuk a piac egyik vezető okostelefonját, melyet a HTC One mini formájában egy kisebb testvérrel is kiegészítünk. A HTC One mini-ben megtalálható miden, amitől a HTC One sikeressé válhatott, kisebb, praktikusabb külsőben.” – mondta el Peter Chou, a HTC Corporation vezérigazgatója.

 

HTC BoomSound: a telefonok hangzása megváltozott

 

A HTC One a HTC BoomSound két előlapi sztereó hangszórójának köszönhetően újat alkotott az okostelefonok világában. A HTC One mini és a beépített erősítők együtt ugyanilyen erőteljes hangzást ígérnek. A Beats Audio™ integrációval kiegészülve a készülék zenehallgatás, videonézés vagy játék közben is különleges élményt nyújt.

HTC BlinkFeed: Kedvenc tartalmaid egy képernyőn

 

A HTC BlinkFeed egyetlen élő hírfolyammá változtatja a kezdőképernyőt, melyen kizárólag az előre kiválasztott témájú hírek jelennek meg, legyen szó közösségi oldalakról, friss hírekről, fotókról. A HTC BlinkFeed naponta több mint 10,000 bejegyzést (feed) is megjeleníthet, amelyek egy helyen, könnyen és azonnal elérhetőek.

 

HTC UltraPixel kamera HTC Zoe és Video Highlights funkcióval

 

A HTC UltraPixel kamera 300%-kal több fényt képes beengedni a hagyományos okostelefonok kameráihoz képest, ennek köszönhetően részletgazdag, nagy dinamikatartományú fotók készítését teszi lehetővé, kedvezőtlen fényviszonyok mellett is. A HTC Zoe életre kelti a különleges pillanatokat 3mp-es videók formájában, amelyeket aztán tovább is lehet szerkeszteni. A galériában tárolt fotók így szinte élővé válnak, a Video Highlights pedig tovább színesíti a fotókat, hiszen automatikusan 30mp-es videót készít a különleges eseményekről. Ehhez választhatunk zenei aláfestést az előre feltöltött zenék közül vagy akár saját könyvtárunkból is.

 

A HTC One mini szeptembertől lesz elérhető Magyarországon, ezüst és fekete színekben.

 

A készülék specifikációját innen töltheted le (pdf formátumban).

 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Újgenerációs, sajátmárkás készülékek a Telekomnál

A Telekom május 23-án piacra dobja az újgenerációs, saját márkás készülékeit, a T Phone 2 5G-t és T Phone 2 Pro 5G-t. A telefonok nagyobb teljesítményű processzorral, fejlett kamerarendszerrel és kiváló minőségű kijelzővel érkeznek, hogy optimalizált játék- és streaming-élményt nyújtsanak felhasználóiknak.

2024. május 14. 20:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38