A Philips gaming monitorral pályázik a CES 2022 Innovation Awards díjra

Kütyü Magazin, 2021. november 14. 10:13

A Philips monitors bejelentette, hogy jelölték a CES 2022 Innovation Awards díjra az Xbox gaming konzolokhoz tervezett, 55 hüvelykes Philips Momentum 559M1RYV gaming monitorának köszönhetően. Az idei CES Innovation Awards programra rekordszámú, több mint 1800 pályázat érkezett. A bejelentésre a CES 2022, a világ legfontosabb technológiai eseménye előtt került sor, amelyet január 5. és 8. között rendeznek meg a Nevada állambeli Las Vegasban és az online térben.

A CES Innovation Awards program, amelynek tulajdonosa és szervezője a Consumer Technology Association (CTA) szervezet, egy olyan, évente megszervezett verseny, amely 27 fogyasztói technológiai termékkategóriában díjazza a kiemelkedő tervezést és mérnöki munkát. A legjobb minősítéssel rendelkezőket a „Best of Innovation” elismeréssel tüntetik ki. A beküldött pályázatokat az iparág szakértőiből álló elit zsűri – beleértve a média képviselőit, tervezőket, mérnököket és másokat – értékelte, szem előtt tartva az innovációt, a mérnöki teljesítményt, a funkcionalitást, az esztétikát és a kialakítást.

Az Xbox konzolokhoz tervezett Philips Momentum gaming monitort (559M1RYV) úgy tervezték, hogy az a legjobb élményt nyújtsa az Xbox-rajongóknak, új mércét állítva fel a következő generációs konzolokra készülő gaming monitorok terén. Az új HDMI 2.1 specifikáció beépítése a következőket teszi lehetővé: következő generációs konzolos játékélmény 4K felbontásban, gyorsabb, 120 Hz-es frissítési rátával, HDR támogatással a DisplayHDR 1000-nek köszönhetően, az Always Low Latency technológia pedig ultraéles és rendkívül gördülékeny játékteljesítményt tesz lehetővé, mindezt pedig egy 55 hüvelykes (139,7 cm-es) panelen. A Philips Momentum 559M1RYV egy speciális, a Bowers & Wilkins brit hangszórógyártó vállalat – amelyet világszerte elismernek innovatív kialakításai és hangtechnikájának köszönhetően – mérnökei által tervezett soundbart is tartalmaz, ezzel téve teljessé a magával ragadó játékélményt.

 

Philips Momentum 559M1RYV

„Nagyon büszkék és hálásak vagyunk azért, hogy a CES Innovation Awards díjra jelöltek minket a gaming termékek kategóriájában”, nyilatkozta Stefan Sommer, az MMD marketing- és üzletvezetési igazgatója. „A Philips Momentum 559M1RYV a bizonyíték arra, hogy vezető szerepet vállalunk abban, hogy a konzoljátékosok számára a lehető leggördülékenyebb és leginkább magával ragadó játékélményt biztosítsuk a következő generációs konzolok terén.”

A CES 2022 Innovation Awards díj jelöltjei – termékleírásokkal és fényképekkel – a következő oldalon találhatók: CES.tech/innovation. További részletek januárban! A jelöltek a győztes termékeiket a CES 2022 Innovation Awards Showcase rendezvény keretein belül mutatják be.

A CTA tulajdonában lévő és általa szervezett CES 2022 esemény, az innováció globális színtere összehozza személyes és digitális találkozási lehetőséget biztosít a technológiai ipar képviselői számára, hozzáférést biztosítva a globális közönség számára a legnagyobb márkákhoz és a startupokhoz, valamint segít kapcsolatot teremteni a világ legbefolyásosabb vezetőivel és az iparági szószólókkal.

Hírek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Airpods-tisztítókészlet és új Sandberg headset

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 09:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50