ISO 9001:2000 a Fornax-nak

Kollár Csaba, 2004. január 7. 08:10
A Fornax Rt. közleményében a vállalat ISO 9001:2000 tanúsításáról számolt be az alábbiak szerint:

Cégünk fő célkitűzése, hogy a megszokott növekedést fenntartva megszilárdítsuk pozíciónkat meglévő partnereinknél, ill. új piacokon való megjelenéssel biztosítsuk a folyamatos fejlődést.

Az állandó kihívásnak, ill. újabb pozíciók elnyerésének csak úgy tudunk megfelelni, ha szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését és vevőink megelégedettségét szem előtt tartjuk. Elsődlegesnek tekintjük megbízóink, partnereink, vevőink és ügyfeleink teljes körű kiszolgálását és az elvárásaiknak hosszú távon történő megfelelést. Ennek érdekében a Fornax Rt. vezetése 2003 tavaszán elhatározta, hogy bevezeti az ISO 9001:2000 követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert.

A tanúsítást az SGS Hungária Kft. folytatta le 2003. november 24-25-én. Megállapították, hogy a Fornax Rt. vezetősége és dolgozói elkötelezettek a minőségi munkavégzés mellett, munkájukat pontosan és jól szervezetten végzik. Az ellenőrzés során nem tapasztaltak olyan eltérést, amely nem felel meg az ISO 9001:2000 szabványnak. Mindemellett szolgáltak néhány tanáccsal a jövőbeni munkánkhoz, melyeket érdemes megszívlelni, hogy tovább javíthassuk munkánk minőségét és ezáltal ügyfeleink igényeinek még teljesebb mértékben elégíthessük ki.

Kulcsszavak: ISO Fornax +céginfo

A Samsung Bespoke készülékeiből épül fel a jövő konyhája

A Samsung a Bespoke Home 2021 online eseményen mutatta be vízióját a jövő háztartásáról. A bemutatón a vállalat Bespoke berendezései is bemutatkoztak, amelyek közül a Bespoke hűtőszekrény első alkalommal válik elérhetővé Magyarországon. Az új készülékek sokoldalúak, kialakításuk személyre szabható és hozzájárulnak a felhasználók csatlakoztatott életmódjához. 

2021. május 13. 16:48

thilmera7 0b169 Rev 3

A thilmera7 olyan valós idejű felügyeleti alkalmazás, amely képes a rendszer teljesítményének nyomon követésére és a hardverkonfiguráció különböző összetevőinek figyelésére. Részletes információkkal szolgálhat a memóriáról, a meghajtókról, a hálózatról, a CPU-ról, a GPU-ról, és a különböző folyamatokról.

2021. május 13. 15:26

FireAlpaca 2.5.0

Az ingyenes grafikai programban bőséges ecsetválasztékkal, jól átlátható menükkel és rétegkezeléssel szerkeszthetjük képeinket.

2021. május 13. 15:23

Balogh János és Bozsóki István kapta a Dr. Magyari Endre-díjakat

A hírközlési ágazat életműdíjának számító Dr. Magyari Endre-díjakat Karas Monika, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke idén Balogh János ezredesnek, az NMHH főosztályvezetőjének, valamint Bozsóki Istvánnak, a Nemzetközi Távközlési Egyesület (ITU) osztályvezetőjének adta át ma a győri Széchenyi István Egyetem online rendezvényén. A távközlés világnapjához kapcsolódó konferencián a hírközlési szakma Covid-áldozatairól is megemlékeztek egy meteorológiai ballon felengedésével.

2021. május 13. 15:04

Megállapodott a Gazdasági Versenyhivatallal az eMAG

A hazai e-kereskedelmi piacra nézve előremutató megállapodást kötött az eMAG Magyarország a Gazdasági Versenyhivatallal: a vállalat kifizeti a 2018-as Black Friday kapcsán kirótt bírságot, ezzel párhuzamosan pedig minden vásárlójának 3 ezer forint értékű kupont biztosít, a hazai kis-, és középvállalkozások online értékesítési tevékenységét pedig több, mint 4 milliárd forint értékű programmal segíti. E támogatás révén a hazai kis és közepes kereskedők versenyképesebbek lehetnek a már az európai piacon is terjeszkedő külföldi online kereskedőóriásokkal szemben, amelyeknek nem érdeke előnyben részesíteni a helyi kereskedőket.

2021. május 13. 13:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35