Komlón nyílt a tizenegyedik Datanet Café

forrás Prim Online, 2004. november 17. 14:20
A GTS-Datanet tizenegyedik internet kávézója kezdte meg működését a közelmúltban Komlón.
Az internetkávézó 9 nagy teljesítményű multimédiás számítógéppel várja a vendégeket. A Pentium 4-esek hálózatba kötve alkalmasak játékra is. A gyors, megbízható internetkapcsolat és a korlátlan sávszélesség 5 Ft/perc díjért hozzáférhető. A hálózati játékra is ugyanezen tarifa érvényes. A működéshez szükséges optimális feltételeket a GTS-Datanet saját optikai gerinchálózata biztosítja.

Az internetezés mellett a kávézó további szolgáltatásokat is kínál a betérő ügyfeleknek: lehetőség nyílik fénymásolásra (9 Ft/oldal), nyomtatásra (20 Ft/oldal), fax küldésére (200 Ft/oldal), továbbá szkennelésre (100 Ft/oldal). És amitől igazán kávéházi a kávézó, az a helyszínen fogyasztható üdítők, kávék, kakaók és cappuccinók széles kínálata.

A 2003-ban indult Datanet Café program keretében az országban már 11 internetkávézó nyílt: Sopronban, Debrecenben (2), Győrben, Miskolcon, Zalaegerszegen, Szegeden és Kaposváron, valamint Kecskeméten (2) nyíltak internetes kávézók, illetve ügyfélszolgálati irodák.

Páratlan összefogás a Balaton-felvidék természeti kincseiért

„Sokszínű Balaton-felvidék – Theodora különdíj” címmel közös fotópályázatot hirdet az ország egyik legrangosabb természetfotó-pályázata, a Varázslatos Magyarország és a kékkúti forrásból eredő Theodora ásványvizet forgalmazó Szentkirályi Magyarország Kft., a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság szakmai támogatásával. 

2022. július 6. 19:01

Elfogadhatatlannak tartja az 1000 forintos órabért a diákmunkások többsége

A fiatalok nagyjából fele az év közbeni lakhatási költségekre teszi félre a diákmunkából származó jövedelmét, 40 százalékuk pedig külföldön is kipróbálná magát a nyáron, többek közt ez derült ki a MISZ Műegyetemi Iskolaszövetkezet és a Műegyetemi Hallgatói Kft. munkatársai által készített felmérésből. A kutatás során arra is rákérdeztek a résztvevőknél, hogy milyen elvárásokkal rendelkeznek, de külön kitértek az önkéntes munkavállalásra is és a feketemunka megítélésére is.

2022. július 6. 17:20

Firmware frissítést kapott a Z 9

A Nikon bejelentette a Nikon Z 9 teljes képes tükör nélküli vezető fényképezőgép 2.10-es firmware verziójának kiadását.

2022. július 6. 16:42

Egyedülálló zöld dobásra készül a MATE az idei EFOTT fesztiválon

Az EFOTT fesztiválon keletkező, biológiai úton bontható hulladékok szelektív gyűjtését, helyszíni előkezelését, valamint további komposztálását is megszervezi a házigazda Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE). Ezzel az ott keletkező összes biohulladék esetében sikerrel zárul a biológiai körforgás, amire még egyetlen hazai fesztiválon sem volt példa.

2022. július 6. 15:43

Indul a „Sokszínű Balaton-felvidék” fotópályázat

„Sokszínű Balaton-felvidék – Theodora különdíj” címmel közös fotópályázatot hirdet az ország egyik legrangosabb természetfotó-pályázata, a Varázslatos Magyarország és a kékkúti forrásból eredő Theodora ásványvizet forgalmazó Szentkirályi Magyarország Kft., a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság szakmai támogatásával. 

2022. július 6. 14:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24