Új tartalmak a Samsung okostévéiben

Kütyü Magazin, 2012. február 22. 15:58

A Samsung a mai napon három új alkalmazással bővítette a Smart TV-ken elérhető tartalmakat. Ezentúl a Red Bull TV, a Daazo kisfilmjei, valamint a Videa is elérhető a Samsung okostévéken, amelyek nem csupán kiváló 2D és 3D képminőséggel és okos funkciókkal járnak az élen, hanem az elérhető tartalmak sokszínűségével is.

A Red Bull TV-n látványos rendezvények, naprakész sporthírek, rendkívüli sportolók és sportesemények várják a tévénézőket Európa-szerte, angolul. A Red Bull TV a sporton kívül a zenevilág és a popkultúra eseményeit is elhozza a nappalikba; a tartalmak Video on Demand (VoD) szolgáltatáson keresztül bármikor elérhetők a televízión.

A másik újdonság a magyar alapítók által létrehozott Daazo.com rövidfilmes honlap Smart TV-re fejlesztett magyar nyelvű alkalmazása, amely csak a Samsung okostévéin érhető el. A Daazo.com a minőségi rövidfilmek és készítőik számára biztosít platformot, és a legjobb európai alkotások folyamatosan bővülő adatbázisát kínálja. A tartalmak zöme HD minőségben érhető el. Az alkalmazás 1 megabites sávszélességű internetkapcsolatot igényel.

Mostantól az Origo hivatalos videó-megosztója a Videa is elérhető a Samsung okostévéin. Az eredeti portál 2006-os indulása óta piacvezető Magyarországon. Mivel a felhasználók által feltöltött videók nagyobb része SD minőségű, letöltésük nem igényel nagy sávszélességet.

Hírek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Airpods-tisztítókészlet és új Sandberg headset

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 09:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50