Érdekelnek a Samsung Smart TV-i? Akkor irány a Samsung Smart Forum!

Kütyü Magazin, 2012. február 23. 12:51

Hamarosan Magyarországon is kaphatók lesznek a Samsung legújabb, ragyogó képminőségű plazma és LED Smart TV-i, amelyek egyszerre nyújták a televíziózás, a kapcsolattartás és a netezés élményét. Azok, akik nem bírják kivárni, míg a boltokba kerülnek az új modellek, 2012. március 3-án, szombaton, a MOM Kulturális Központban megrendezett Samsung Smart Forumon személyesen is meggyőződhetnek a Samsung Smart TV-k lenyűgöző képességeiről. A szerencsés résztvevők ráadásul páros 3D mozi belépőket nyerhetnek, vagy akár egy Samsung Smart TV-t is hazavihetnek.

A 2012-es modellek legnagyobb újdonsága a mozgásérzékelés és hangvezérlés: a felhasználók egy egyszerű angol nyelvű köszönéssel is bekapcsolhatják a TV-t, és a funkciók között szóbeli utasításokkal és egyszerű kézmozdulatokkal is válogathatnak. Többek között ezt is kipróbálhatják személyesen az érdeklődők, akik egyúttal megismerkedhetnek a megújult Smart szolgáltatásokkal is:

· A Family Story-val meggyőződhetnek arról, milyen egyszerű tartani a kapcsolatot a családtagokkal, megosztani a fényképeket és feljegyzéseket egymással. A kipróbálhatják, hogyan tölthetik fel fotóikat közvetlenül a telefonjukról a TV-re, s néhány mozdulattal, diavetítés formájában nézhetik meg ezeket.

· Az érdeklődők betekintést nyerhetnek a Fitness funkcióba, amely válogatott otthoni gyakorlatokat is kínál, sőt a virtuális tükör funkcióval a felhasználók ellenőrizhetik testtartásukat is.

· A látogatók a Kids funkcióval is megismerkedhetnek, amely az oktató jellegű játékok, leckék és jutalomfeladatok egész tárházát kínálja annak érdekében, hogy a tanulás és a világ felfedezése kellemes élmény legyen a gyermekek számára.

Azok között, akik a helyszínen sikeresen kitöltik a termékekről szóló kvízt, a Samsung kisorsol egy Smart TV-t. A nyíltnapon továbbá minden 10. regisztráló páros 3D mozijegyet kap.

A Samsung Smart Forum nyílt napja 2012. március 3-án, szombaton 10-től 18 óráig a MOM Kulturális Központban (1124 Budapest, Csörsz u. 18.) várja az érdeklődőket. További részletek a http://hello.samsung.hu oldalon találhatók.

Kulcsszavak: TV Smart Samsung-hu

Hírek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Airpods-tisztítókészlet és új Sandberg headset

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 09:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50