Fotón a Galaxy Note II?

Farkas Norman, 2012. augusztus 15. 10:16

Nemrég felbukkant egy fotó a GSMArena oldalán, melyen elméletileg az IFA kiállítás során bemutatkozó Samsung Galaxy Note II pózol. A kép ugyan nem hivatalos forrásból származik, de a rajta látható készülék hűen tükrözheti a Note II külsejét.

Körülbelül egy hete a Note II formaterveként újra bejárta az internetet az a kép, melyen anno azt hittük, hogy a Galaxy S III külsejét tárja elénk.

Tegnap egy névtelen forrástól az alábbi fotót kapta a GSMArena. A feladó szerint az augusztus 29-én bemutatásra kerülő Samsung N7100 Galaxy Note II pózol a képen, s ez az állítás hihető is, hiszen logikus lenne a gyártó részéről, ha a Galaxy S III dizájnelemeit átörökítené ebbe a masinába.

A névtelen egyén a kép mellett a készülék néhány tulajdonságáról is beszámolt. Szerinte a Note II 5,5 colos, 1280 x 800 pixel felbontású Super AMOLED  érintőképernyőt kap, melyben a PenTile mátrix helyett a hagyományos RGB elrendezés érvényesül. A Full HD felbontású megjelenítőt a tesztek által kimutatott, fokozott akkumulátor merülés miatt ejtette a Samsung. A kütyü lelke egy 1,5GHz-es, négymagos Exynos processzor lesz, képalkotási képességeiért pedig ugyanaz a 8 megapixeles hátlapi kamera felelhet, mint amellyel a Galaxy S III-ban is találkozhattunk.

A hónap végére esedékes Samsung Unpacked sajtóeseményen a Galaxy S III Jelly Bean frissítése is leleplezésre kerülhet a Note II mellett, így nem kizárt, hogy a jövevény eleve a legfrissebb Android rendszerrel kerül majd forgalomba.

Hogy a fenti információkból mennyi igaz, azt csak két hét múlva tudjuk meg, de van egy olyan érzésünk, hogy nem fogunk negatívan csalódni a Note utódjában.

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Kulcsszavak: Samsung Note Galaxy Note II

Készülék hírek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ennek a mobilnak van a legjobb kamerája a DXOMARK szerint

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 09:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38