Az Apple kiküldte a iPhone 5 bemutatójára szóló meghívókat

Farkas Norman, 2012. szeptember 5. 11:18
Már teljesen biztosra vehetjük, hogy szeptember 12-én mutatkozik be az új iPhone, ugyanis az Apple kiküldte a sajtóeseményre szóló meghívókat. És valóban, a címben nem történt elírás: már nem kétséges, hogy az új mobil az iPhone 5 nevet viseli.

A hamarosan bemutatkozó iPhone-ról már szinte mindent megtudtunk a hivatalos bejelentése előtt, de tudjuk, hogy nem árt fenntartásokkal kezelni minden olyan információt, ami nem hivatalos forrásból származik. Az Apple végre kiküldte a készülék bemutatójára szóló meghívókat, mely két dolgot is megerősített: egyrészt, a telefon beharangozására a korábbi pletykáknak megfelelően szeptember 12-én kerül sor, másrészt nem "The New iPhone", azaz Új iPhone néven érkezik, hanem az iPhone 5 nevet kapta. Azok számára is meglepő lehet az Apple korábbi sémát követő névválasztása, akik "iPhone 2012" néven várták az újdonságot.

Előbbi információt a 12-es szám magyarázza, utóbbit pedig az annak árnyékában kirajzolódó 5-ös.

Hogy mit tudunk jelenleg az iPhone 5-ről? Nos, rengeteg kiszivárgott fotó került ki az internetre a jövevényről, sőt már videón is megcsodálhatjuk. Az mendemondák szerint az iOS 6 operációs rendszer köré épülő okostelefon 4 hüvelykes, 16:9-es képarányú érintőképernyővel, új, összezsugorodott csatlakozóval, valamint NFC és LTE támogatással rendelkezik, s a leleplezése után 9 nappal landol az üzletek polcain.

Mindenképp örvendetes, hogy már csak egyetlen hét van hátra az iPhone 5 bemutatójáig, melyen minden - a készülékkel kapcsolatos - titokra fény derül.

 

 

 

 

 

 

[Forrás: Engadget

Kulcsszavak: iPhone Apple

Készülék hírek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ennek a mobilnak van a legjobb kamerája a DXOMARK szerint

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 09:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36