Ascend G6 kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Ascend G6

Bemutatkozott a Huawei Ascend G6 4G

A Huawei bemutatta az Ascend G6 4G mobilt, amely nemcsak gyors, de könnyen is kezelhető, ezáltal megkönnyítve és gyorsabbá téve a kapcsolattartást a felhasználók számára. A 4.5”-es qHD kijelzővel, 5 megapixeles előlapi kamerával és az Emotion UI 2.0 kezelfelülettel ellátott készülék ideális társ lehet azoknak, akiknek fontos a kapcsolattartás és a megosztás. 

Kulcsszavak: LTE 4G Huawei Ascend G6 MWC 2014
2014. február 25. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

Amikor Steve Jobs és Steve Wozniak Kaliforniában építette a legelső Apple számítógépeket, Simonyi Endre Magyarországon épített mikroszámítógépet, a hetvenes években pedig az amerikai Homebrew Computer Clubbal (HCC) együttműködve egyengette a számítástechnika útját a vasfüggöny mögött. Érdekességekben bővelkedő életútjáról és az úttörő magyar számítógépépítőkről emlékeznek meg 2022. május 28-án, délelőtt 11 órától 15 óráig a Neumann Társaság szegedi Informatika Történeti Kiállításán, amely Simonyi hagyatékából származó informatikatörténeti műtárgyakkal egészül ki.

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

Stratégiai szövetséggé mélyítette korábbi együttműködését a BDO globális pénzügyi tanácsadóhálózat és a Microsoft techóriás. A nagy nemzetközi tanácsadó és könyvvizsgáló cégek körében példátlan megállapodást május 10-én, Brüsszelben írta alá a két fél. Ennek értelmében a 164 országban és régióban jelenlévő, elsősorban a KKV szektorban erős BDO minden képviselete egységesen a Microsoft üzleti felhőmegoldásait használja, hogy még hatékonyabbá tegye tanácsadói és ügyfelei munkáját.

2022. május 10. 15:35