BankNet kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: BankNet

Minden harmadik szlovák használ internetes banki szolgáltatásokat

Öt év alatt csaknem háromszorosára nőt az internetes banki szolgáltatásokat igénybe vevő banki ügyfelek száma Szlovákiában. Felmérések szerint jelenleg minden harmadik - 16 és 74 év közötti szlovákiai használja az internet banking szolgáltatást.

2012. április 13. 08:45

Nevet változtat a BankNet Kft. - 3C Hungary

Az angliai központú Consolidated Communications Corporation (3C plc) világcég amerikai, brit, magyar és orosz leányvállalatai mostantól 3C néven jelennek meg.

2005. június 13. 09:32

Arculatváltás: BankNet helyett 3C Hungary

Az angliai központú Consolidated Communications Corporation (3C Plc), amely orosz és közép-európai telekommunikációs és internetszolgáltató vállalat, a vállalatcsoport egészét érintő radikális változtatásokat jelentett ma be.

Kulcsszavak: BankNet
2005. június 9. 08:55

BankNet Kft.: erős pozíció a SWIFT szolgáltatásban

Mostanra a magyarországi ügyfelek mintegy 85%-a BankNet által üzemeltetett infrastruktúrán keresztül bonyolítja átutalásait.

Kulcsszavak: +céginfo BankNet pénzügy
2004. április 21. 19:28

BankNet - tavaly 3 millió dollár bevétel

Az üzleti kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó BankNet Kft. az elmúlt évben 3 millió dollár árbevételt ért el, ami lényegében megegyezik az egy évvel korábbi összeggel.

Kulcsszavak: BankNet +céginfo bankszolg
2004. április 21. 08:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

A magyar háztartások majdnem háromnegyedében használnak vezetékes internetet, viszont másfél millió ember sehogy sem internetezik. Az utóbbi csoportba kerülést leginkább az életkor és a vagyoni helyzet befolyásolja. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) reprezentatív kutatása a háztartások és a 14 éves, illetve annál idősebb lakosság körében, 2020 augusztusában és szeptemberében készült. 

2021. június 14. 09:53

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

A történelem során 2021-ben először haladja meg a 4 ezer milliárd dollárt a nagyvállalatok IT működésre és fejlesztésre fordított kiadása. Négy olyan ország van csupán, ahol a nominális nemzeti össztermék meghaladja ezt az összeget: az USA, Kína, Japán és Németország.

2021. június 7. 17:38