Contactel kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Contactel

A GTS Central Europe megvásárolta a cseh Contactel távközlési vállalatot

A GTS ezzel megerősítette pozícióját fő riválisával, a Cesky Telecommal szemben a cseh távközlési piacon. A GTS tavaly már megvette az Aliatel cseh vezetékes távközlési és adatforgalmazó céget. Az új beszerzéssel 15 százalékosra nőtt a piaci részesedése.

Kulcsszavak: +céginfo GTS Contactel
2005. november 30. 09:12

A versenyhivatal jóváhagyta a cseh Eurotel teljes átvételét

A Cesky Telecom pénteki bejelentése szerint a cseh versenyhivatal előzetesen jóváhagyta, hogy a cseh távközlési cég 1,05 milliárd dollárért megvásárolja az Eurotel mobilszolgáltató maradék 49 százalékát, vagyis teljes egészében megszerezze a Csehországban piacvezető Eurotelt.

2003. augusztus 11. 09:38

A Cesky Telekom átveszi az Eurotelt

A Contactel cseh távközlési társaság panaszt emelt a cseh versenyfelügyeletnél, megkérdőjelezve a Cesky Telecom tervét, hogy átvegye a legnagyobb helyi mobiltelefon-üzemeltetőt, az Eurotelt.

2003. július 22. 10:16

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

Szabó Pétert nevezték ki a Microsoft Magyarország új vezetőjének, aki 2022. július 1-től tölti be a pozíciót és irányítja a Microsoft Magyarország tevékenységét.  

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

Mivel sok szempontból rendhagyó, megrázó, felkavaró, mégis különleges évet írunk 2022-ben - a hazai digitális gazdaság is rengeteg változást, gyorsulást és irányváltást élt meg az év első felében –, ehhez igazodik az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért éves csúcsrendezvénye, a MENTA programja is.

2022. június 30. 12:40