Disney kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Disney

Együttműködik a Samsung Electronics és a Disney

A Samsung Electronics és a Disney AR Emoji hangulatjelekként kelti életre a legnépszerűbb Disney karaktereket a Galaxy S9 és Galaxy S9+ telefonokon. 

2018. március 26. 10:37

HP PhotoPass Disneylandben

A Hewlett-Packard fejlesztésének köszönhetően a Disneylandbe látogató családoknak egyáltalán nem kell foglalkozniuk emlékeik megörökítésével, egy csúcstechnológiás rendszer ezt automatikusan elvégzi helyettük.

Kulcsszavak: fényképezés fotó Disney HP
2015. augusztus 9. 08:37

A Disney parkokban sem lehet használni a szelfibotokat

A korábbi tiltó táblák és a személyzet figyelmeztetései nem tudták megakadályozni a szelfibotok terjedését a Disney parkokban, ezért a vállalat kiterjesztette a tiltást a park egész területére.

Kulcsszavak: selfie Disney
2015. június 30. 15:41

Drónokkal dolgozna már a Disney is

Pilóta nélküli repülőgépekkel, azaz drónokkal rajzolná fel az égre rajzfilmfiguráit a Disney. A szórakoztatóipari cég három szabadalmi kérelmet is benyújtott a témában.

Kulcsszavak: drón Disney
2014. augusztus 27. 09:43

Disney robotok játszhatnak a gyerekekkel

A Disney következő nagy dobása elsőre ijesztőnek tűnhet a szülők számára. A cégóriás arra készül, hogy olyan emberszabású robotokat készítsen, amelyek a szülőket helyettesítve a gyerekekkel játszanak.

2012. november 26. 12:19

Szórakozás egy új dimenzióban – Disney Appmates

A Disney egy új, kreatív megoldást talált ki a gyerekek szórakoztatására, mely szó szerint új dimenziókat nyit meg a játékos kedvű csemeték számára.

2011. szeptember 29. 08:55

Kémkedett az internetezők után a Disney és a Warner

Egy felhasználói érdekvédelmi csoport bírósági keresetet nyújtott be a Disney, a Warner Bros és mások ellen Amerikában, mert szerintük a cégek weboldalain keresztül kémkedtek az oda látogatók internetezési szokásai és személyes adatai után.

2010. augusztus 15. 20:06

Memóriakártyán is forgalmaz filmeket a Disney Japánban

A Walt Disney japán leányvállalata ősztől nemcsak DVD lemezen, hanem egyúttal microSD memóriakártyán is forgalmazni fogja filmjeit, ami ugyan nem teljesen új ötlet, de eddig csak kísérleti jelleggel alkalmazták.

2009. július 23. 07:37

Disney "Karib-tenger kalózai" online játék

A Disney eddig ismeretlen vizekre evezve májustól online számítógépes játékot kínál, amely a sikeres „A Karib-tenger kalózai” film(ek) alapján készült.

Kulcsszavak: onlineszolg játék Disney
2007. február 5. 20:19

Egy hét alatt 125 ezer Disney filmet töltöttek le az iTunes-ról

A Disney bejelentette, hogy az Apple iTunes 7-es verziójának múlt heti beindítása óta mintegy 125 ezer filmjüket töltötték le az oldalról.

Kulcsszavak: film onlineszolg iTunes Disney
2006. szeptember 21. 20:42

A Disney beindítja filmletöltő szolgáltatását

Majd két hónappal azután, hogy öt nagy hollywoodi stúdió megkezdte filmjei interneten való értékesítését, most a Disney is úgy döntött, hogy beszáll az online forgalmazás üzletágba.

Kulcsszavak: onlineszolg film Disney
2006. június 2. 10:05

Szülők által felügyelhető mobiltelefon gyermekeknek

Az amerikai Disney médiakonszern speciális, a 8-12 éves korosztálynak kifejlesztett mobiltelefonokat akar a közeljövőben a piacra dobni - adta hírül a Wall Street Journal.

Kulcsszavak: gyerek mobiltelefon Disney
2006. április 5. 19:12

Filmstúdiók perelik a Samsungot egy DVD lejátszója miatt

Öt nagy hollywoodi filmstúdió beperelte a Samsungot amiatt, hogy korábban egy olyan DVD lejátszót hozott forgalomba, amellyel kikerülhető volt a cégek másolásvédelmi technológiája.

2006. február 20. 22:25

Európában is mobilszolgáltatásra készül a Disney

A londoni The Times és a francia Les Echos lapok értesülése szerint a Disney az Egyesült Államok mellett Európában is mobiltelefonos szolgáltatást kíván indítani elsősorban gyerekeknek.

Kulcsszavak: mobilszolg Disney
2005. november 6. 08:42

Mp3 ovisoknak

A Disney igen komoly piacon vezetné be az mp3 lejátszók technológiáját, egyszerű, figurákkal ellátott külsejű berendezéseivel már a 6-éves korosztályt is célba veszi.

2005. szeptember 30. 10:04

"Miki", "Disney hercegnő" és "Power Rangers" hordozható Disney DVD- lejátszó

A Miki-Egér nevű termék tartalmaz egy Miki PC-t, csengőhangokat mobiltelefonokhoz, videojátékokat és letölthető filmeket.

2005. május 1. 16:09

A Pixar szakított a Disney-vel

A Pixar hollywoodi rajzfilmkészítő cég, amelynek tevékenységét olyan kasszasikerek fémjelzik, mint az Egy bogár élete, a Nemo nyomában, vagy a Szörny Rt, felbontja szerződését a Disney-vel.

2004. január 30. 19:46

Disney tartalom i-mode kompatibilis készülékekre

Az európai i-mode kompatibilis telefonok tulajdonosai személyre szabhatják telefonjaikat Disney témákkal; háttérképekkel, csengőhangokkal, Disney figurákkal, illetve animált filmekkel.

2004. január 12. 20:48

Elindult a Disney Mobile szolgáltatás

A hollywoodi Walt Disney Internet Group (WDIG) elindította az online mobil tartalomszolgáltatását. A disneymobile.com weboldal különféle termékbemutatókat, és mobiltelefonra letölthető dolgokat tartalmaz.

Kulcsszavak: Disney mobilszolg
2003. december 17. 09:24

Mérsékelt sikert arattak az eldobható DVD-k

A néhány nap alatt használhatatlanná váló, eldobható DVD-Video lemezek egyelőre nem arattak olyan sikert a piacon, mint azt kifejlesztői korábban várták.

Kulcsszavak: DVD Disney film
2003. szeptember 14. 22:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

Újra pályázhatnak a Technology Fast 50 díjra a gyorsan fejlődő technológiai cégek: a Deloitte már 22. éve hirdeti meg közép-európai versenyét, amely a technológiai iparág leggyorsabban növekvő vállalatait rangsorolja. Mind a már befutott, mind a feltörekvő technológiai vállalatoknak platformot biztosít arra, hogy szélesebb körben bemutathassák innovatív megoldásaikat. 

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

Az ESET globális FinTech-kutatásának üzleti szegmensében vizsgálta a felsővezetők hozzáállását a pénzügyi technológiához (FinTech) és a biztonsághoz: a felmérésben 1200 felsővezető vett részt az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, Japán és Mexikó különböző iparágaiból. A felmérésből kiderült, hogy az üzleti vezetők több mint kétharmada (68%) tervezi növelni a pénzügyi technológiába, azaz a FinTech-be történő befektetéseit a 2021-2022-es időszakban.

2021. július 7. 12:37