EMI kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: EMI

Az EMI kivonul az amerikai CD-forgalmazásból?

Sajtóértesülések szerint a négy nagy lemezkiadó egyike, az EMI azt tervezi, hogy riválisainak adja át fizikai CD lemezeinek forgalmazását a tengerentúlon, ami újabb jele lehet annak, hogy a digitális zene-értékesítés egyre inkább átveszi a hagyományos lemezboltok szerepét.

Kulcsszavak: +céginfo zene EMI
2008. november 2. 08:23

Saját zeneáruházat tervez az EMI?

A Financial Times értesülése szerint az EMI lemezkiadó azt fontolgatja, hogy az iTunest és társait megkerülve saját internetes zeneáruházat nyisson.

Kulcsszavak: MP3 EMI
2008. október 9. 22:11

Az EMI után a Universal is teszteli a DRM-mentes zeneforgalmazást

A Vivendi csoporthoz tartozó Universal Music Group, a világ legnagyobb lemezkiadója bejelentette, hogy DRM-mentes zeneforgalmazás tesztelésébe kezd az interneten.

Kulcsszavak: EMI zene Universal
2007. augusztus 11. 20:33

Megint nem egyesül a Warner és az EMI

Az EMI visszautasította a Warner 4,1 milliárd dolláros vételi ajánlatát, arra hivatkozva, hogy a felvásárlás nem szolgálná részvényesei érdekeit.

Kulcsszavak: EMI +céginfo Warner Music
2007. március 3. 09:49

Az EMI kivonult a DRM tárgyalásokról

A Bloomberg News értesülése szerint az EMI lemezkiadó megszakította tárgyalásait az internetes tartalomszolgáltatókkal zenéinek másolásvédelem nélküli forgalmazásról.

2007. február 27. 08:08

Ismét vételi ajánlatot tett az EMI-ra a Warner

A Reuters értesülése szerint a Warner ismét vételi ajánlatot tett az EMI lemezkiadóra, és az egyesülési terv ezúttal a független kiadók hozzájárulását is magáénak tudhatja.

Kulcsszavak: EMI
2007. február 21. 10:00

Másolásvédelem nélküli zenék az EMI-től?

A világ egyik legnagyobb lemezkiadója, az EMI állítólag azt tervezi, hogy másolásvédelem nélküli zeneszámokat hozna forgalomba a közeljövőben - adta hírül a Wall Street Journal (WSJ) legfrissebb számában.

Kulcsszavak: mp3 zene EMI
2007. február 9. 20:24

EMI: a CD halott

Az EMI vezérigazgatója szerint a zenei CD, mint formátum pályafutása végére ért.

Kulcsszavak: zene trend EMI CD
2006. október 29. 08:28

Az EMI előre feltöltött videoklipeket szállít a Microsoft Zune lejátszóhoz

Az EMI lemezkiadó bejelentette, megállapodást kötött a Microsofttal arról, hogy a készülékre előre feltöltött videoklipeket biztosít a még az idén piacra kerülő Zune hordozható lejátszóhoz.

Kulcsszavak: Microsoft mobil zene EMI
2006. augusztus 19. 19:47

Az Ericsson és az EMI közösen szolgáltat letöltéseket és csengetési dallamokat Európában

Az Ericsson lehetővé teszi az európai mobilszolgáltatók számára, hogy csengetési dallamokat és teljes zeneszámletöltéseket terjesszenek az EMI katalógusából Európában, köztük a Coldplay, Faith Evans, a Gorillaz, Norah Jones, KT Tunstall és Robbie Williams, valamint Bebe (Spanyolország), Tiziano Ferro (Olaszország), a Wir Sind Helden (Németország) és Raphael (Franciaország) felvételeit.

Kulcsszavak: EMI mobilszolg Ericsson
2006. január 25. 11:54

SAP-val fokozza üzleti teljesítményét az EMI Music

Az EMI Csoport részeként működő, a többek között a Coldplayt, Norah Jonest és Robbie Williamst képviselő EMI Music a mySAPT ERP rendszert vezeti be a világ számos országában jelen lévő vállalatainál.

Kulcsszavak: EMI SAP
2005. november 25. 13:49

Az EMI bízik az iTunes áremelésében

A Wall Street Journal információi szerint Alain Levy, az EMI elnöke tárgyalásokat folytat az Apple-vel az iTunes online zenebolt árstruktúráját illetően.

Kulcsszavak: EMI Apple
2005. november 17. 21:04

EMI-SonyBMG egyezség digitális zeneterjesztésre

Az EMI és a SonyBMG olyan megállapodást kötöttek, mely szerint közös álláspontot alakítanak ki a digitális zeneterjesztés, felhasználás területén, ezzel megkönnyítve a PC-s, telefonos, és kábelen keresztül történő kiszolgálást és az új specifikációk meghatározását.

Kulcsszavak: zene Sony EMI
2004. december 21. 19:05

A nagy kiadók CD-másolásvédelmet szeretnének a Longhorn-ba

Az EMI Group vezetői által irányított tanácskozásokon a nagy kiadók saját érdekeik védelmében szeretnék meggyőzni a Microsoft-ot, hogy építsen be másolásvédelmet a következő generációs Windows Longhorn operációs rendszerbe.

2004. szeptember 19. 20:10

A Warner után az EMI is 20 százalékos leépítésbe kezd

A nagy lemezcégeknél a gyakorlatban is megjelent az évek óta gyenge lemezeladások hatása, a Warner után az EMI is elbocsátja munkaereje 20 százalékát, 1500 főt.

Kulcsszavak: zene EMI Warner Music
2004. április 1. 21:48

A nagy kiadók szabotázsprogramok készítését támogatják?

[smallimage 1 left]
Belső adatok szerint több nagy hanglemezkiadó is a háttérből támogatja olyan szoftverek kifejlesztését, melyek kárt tesznek a jogvédett anyagokat letöltők számítógépeiben.

Kulcsszavak: Bertelsmann BMG EMI Sony AOL zene jog
2003. május 4. 20:00

Az EMI Group megnyitja kapuit a világháló felé

A lemezkiadó EMI Group jelentősen enyhített azokon a megkötéseken, amelyek a társaság zenéinek internetes forgalmazását szabályozzák. A kiadó a közelmúltban számos online szolgáltatóval kötött megállapodást zenéinek internetes terjesztéséről.

Kulcsszavak: zene EMI
2002. november 14. 21:53

Online zeneszolgáltatást indít a HMV

A brit HMV Group zenei áruházlánc várhatóan a hét folyamán jelenti be új online zeneszolgáltatását, amellyel a világhálóhoz egyre inkább kötődő felhasználók igényeihez próbál igazodni a társaság.

Kulcsszavak: zene EMI
2002. augusztus 26. 21:23

EMI, és BMG zenék a Listen.com szolgáltatásán

Az online zenével foglalkozó Listen.com kedden bejelentette, hogy licenszmegállapodást kötött az EMI és BMG vezető lemezkiadókkal, amelynek értelmében a társaság szolgáltatása a két kiadó zenéit is tartalmazni fogja. A BMG és EMI kiadók lépése újabb bizonyíték arra, hogy a lemezkiadók egyre inkább nyitottak a független internetes tartalomszolgáltatókkal való együttműködésre.

2002. január 9. 08:22

Beindította online zeneszolgáltatását a Pressplay

A Pressplay azonos nevű, előfizetés-alapú online zeneszolgáltatásán a szerdai debütálást követően a Universal Music, Sony Music és EMI Recorded Music kiadók zenéit fogja kínálni felhasználóinak.

2001. december 19. 22:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

Három meghatározó trend alakíthatja az idei évben az online marketinget: a videók előtérbe kerülése mellett az arc felvállalása és a 360 fokos marketingeszközök kerülhetnek középpontba 2022-ben. Berta Gergő marketingszakértő arról beszélt, napjainkban a hirdetéseknél már nemcsak a klasszikus értelemben vett demográfiai adatokkal lehet dolgozni, hanem előtérbe kerül az anyagi státusz, a hobbi és hogy éppen milyen érzelmi állapotban van valaki, így gyakorlatilag személyre szabhatók a reklámok. Hozzátette, a cégeknek a szakma komplexitása miatt érdemes ügynökséget maguk mellé állítani, így tényleg valós értéket képviselhet és megtérülővé válik az online marketing.

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

Bejelentették, hogy 2022. február 17-én rendezik meg a Lurdy Házban Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciáját. Az Ecommerce Expo 2016 óta a magyar internetes kereskedelem csúcstalálkozójának számít, élvonalbeli előadókkal, jövőt formáló trendekkel, mindenki egy helyen, aki számít a magyar e-kereskedelemben.

2022. január 12. 15:07