IIR-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: IIR-hu

Az ügyfélkapcsolat mint az üzlet motorja

Idén ismét az IIR Magyarország és a Partnering CE közös szervezésében rendezik meg az éves, ügyfélszolgálati vezetőknek, szakembereknek szóló szakkonferenciát, melynek célja, hogy az őket érintő aktuális kihívásokat, kérdéseket, legújabb trendeket megvitassa, lehetőséget teremtve a tapasztalat-cserére és networkingre. 

2015. október 28. 08:25

Új trendek az üzleti informatikában

"Fordulópont az üzleti informatikában?" címmel dr. Bőgel György, a CEU Business School professzora, a Debreceni Egyetem docense 2007. november 7-én mesterkurzust tart Budapesten az IIR Magyarország szervezésében.

Kulcsszavak: IIR-hu trend
2007. október 30. 08:44

Korszerű közigazgatás!? - A működési folyamatok racionalizálása

A közszolgálati intézmények működésének és irányításának korszerűsítése, a nem hatékony, bürokratikus rendszerek, tisztázatlan felelősségi és hatáskörök problematikájának orvoslása, a minőségbiztosítási rendszerek megfelelő használata a fő témája az IIR Magyarország 2007. március 20-21-én megrendezésre kerülő szakkonferenciájának.

2007. március 8. 14:01

Dokumentumkezelés a verseny- és közszférában

2007. március 20-21-én kerül Budapesten megrendezésre az IIR Magyarország közép- és nagyvállalatok elektronikus és papír alapú dokumentumainak kezeléséről szóló szakkonferenciája.

2007. március 8. 13:50

SOA Fórum - Szolgáltatás-orientált architektúrák vállalati környezetben

Október 3-4.-én a Hotel Novotel Palace-ban az IIR Magyarország független szakmai konferenciát szervez a vállalati és kormányzati szektor SOA projektek szempontjából érintett üzleti-stratégiai és informatikai felsővezetői és IT szakemberei számára.

2006. szeptember 19. 14:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

Újra pályázhatnak a Technology Fast 50 díjra a gyorsan fejlődő technológiai cégek: a Deloitte már 22. éve hirdeti meg közép-európai versenyét, amely a technológiai iparág leggyorsabban növekvő vállalatait rangsorolja. Mind a már befutott, mind a feltörekvő technológiai vállalatoknak platformot biztosít arra, hogy szélesebb körben bemutathassák innovatív megoldásaikat. 

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

Az ESET globális FinTech-kutatásának üzleti szegmensében vizsgálta a felsővezetők hozzáállását a pénzügyi technológiához (FinTech) és a biztonsághoz: a felmérésben 1200 felsővezető vett részt az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, Japán és Mexikó különböző iparágaiból. A felmérésből kiderült, hogy az üzleti vezetők több mint kétharmada (68%) tervezi növelni a pénzügyi technológiába, azaz a FinTech-be történő befektetéseit a 2021-2022-es időszakban.

2021. július 7. 12:37