MTI kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: MTI

A nemzetközi űrállomás Salgótarjánból

Az MTI fotósa kapta el azt a pillanatot, amikor a Nemzetközi Űrállomás a Hold előtt halad el. A képet Salgótarjánban rögzítette.

2014. február 16. 15:34

Az MTVA elindította a Külhoni Magyar Sajtószolgálatot

Elindította csütörtökön a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) a Külhoni Magyar Sajtószolgálatot (KMS), így a kms.mtva.hu honlapon külhoni magyar társadalmi és politikai szervezetek, egyházak és nemzetpolitikai szempontból kiemelt intézmények tehetnek közzé híreket, közleményeket.

Kulcsszavak: MTI média MTVA
2013. augusztus 2. 09:56

Elindult az MTI ingyenes hírszolgáltatása, és új felületet kapott a közszolgálati hírportál

A Magyar Távirati Iroda a tájékoztatáshoz fűződő alapjog megvalósítása érdekében elindította ingyenes hírszolgáltatását. A nemzeti hírügynökség egyes tartalmai, valamint naponta körülbelül ötven fotója regisztráció után érhető el az mti.hu weboldalon. A szolgáltatás mindenki számára nyitott, így magánszemélyek, cégek és médiaszolgáltatók is ingyenesen juthatnak hozzá az MTI közszolgálati tartalmaihoz. A változásokról az ügyfelek írásban kapnak tájékoztatást.

Kulcsszavak: média MTI
2011. május 17. 08:16

Belénessy: az MTI nagy átalakuláson megy át

Történetének második legnagyobb átalakulásán megy át a Magyar Távirati Iroda - jelentette ki az MTI Nonprofit Zrt. vezérigazgatója az Üzlet-e a média 2011-ben? című szerdai konferencián, Budapesten. Belénessy Csaba elmondta, hogy "megingathatatlan" a szándék az MTI közszolgálati tartalmainak ingyenessé tételére.

Kulcsszavak: média MTI
2011. április 14. 08:55

Áprilistól közvetlen hírszolgáltatóvá válik az MTI

A tervek szerint áprilistól válik közvetlen hírszolgáltatóvá az MTI, várhatóan ettől az időponttól válik ingyenessé a hírügynökség híreinek, fotóinak nagyobb része.

Kulcsszavak: média MTI
2011. február 28. 09:23

Az MTI elnyerte a MATISZ kiváló magyar tartalom díját

Közérdekű információszolgáltatás kategóriában a Magyar Távirati Iroda elnyerte a Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) kiváló magyar tartalom díját; a harmadik helyezésért járó elismerést Vince Mátyás, az MTI elnöke vette át.

2010. november 8. 08:21

Újabb 40 ezer archív kép az MTI Fotómozaikban

Több mint 40 ezer, 1938 és 2001 között készült képpel bővült a Magyar Távirati Iroda Fotómozaik elnevezésű, szabadon hozzáférhető internetes adatbázisa.

Kulcsszavak: onlineszolg fotó MTI
2010. szeptember 14. 11:12

Az MTI honlapja elnyerte a Felhasználóbarát honlap címet

A Magyar Távirati Iroda honlapja elnyerte a Felhasználóbarát honlap címet a Magyar Tartalomipari Szövetségtől - közölte a szervezet az MTI-vel.

Kulcsszavak: MTI díj
2010. augusztus 4. 09:06

Politikai témájú képekkel bővült az MTI Fotómozaikja

Az eddigi hét kategória mellett mostantól politikai témájú fotók is szerepelnek a Magyar Távirati Iroda Fotómozaik elnevezésű internetes adatbázisában.

Kulcsszavak: MTI fotó
2010. május 26. 08:50

Megújult az MTI honlapja

Szerkezetében és külalakjában megújult, számos menüponttal bővül keddtől, s az eddiginél több ingyenes hírt kínál a Magyar Távirati Iroda (MTI) internetes honlapja.

Kulcsszavak: MTI website
2010. április 21. 10:23

XIX-XX. századi MTI-hírek az interneten

Elérhetővé tette XIX-XX. században kiadott híreinek egy részét az interneten a Magyar Távirati Iroda.

Kulcsszavak: újság média MTI
2009. december 9. 10:34

Önkormányzati Sajtószolgálatot indított az MTI

Ingyenes internetes szolgáltatást indított a Magyar Távirati Iroda (MTI) Önkormányzati Sajtószolgálat (ÖS) néven a vidéki Magyarország és ezen belül az önkormányzatok híreinek hangsúlyosabb megjelenítése érdekében. Vince Mátyás, az MTI elnöke az ÖS pénteki bemutató sajtótájékoztatóján arról beszélt: az új közcélú szolgáltatás a 2009-es év egyik kiemelt fejlesztése a távirati irodánál.

Kulcsszavak: MTI közigazgatás
2009. június 8. 09:26

Új fejezet a hírügynökségek és az internetes hírgyűjtő portálok kapcsolatában

A Google és az Európai Sajtófotó Ügynökség (epa) megállapodott, hogy a piacvezető internetes cég híroldalain az epa-tól és tagszervezeteitől származó híreket és fotókat közölhet. Vince Mátyás, az epa tagjai közé tartozó MTI elnöke előremutatónak értékelte a szerződést, amelynek a magyar hírügynökség is részese.

Kulcsszavak: Google MTI média
2009. március 18. 08:50

MTI: sokoldalúbbá vált az adatbázis-szolgáltatás

Az eddiginél sokoldalúbbá váltak a Magyar Távirati Iroda (MTI) adatbázis-szolgáltatásai: keddtől egyetlen gombnyomással egyszerre kereshetnek a felhasználók több adatállományban is. Így A magyar közélet kézikönyve és az Évfordulónaptár adatbázisában keresők a másik elektronikus tárban, valamint a Híradatbankban szereplő, témába vágó találatok listáját is áttekinthetik.

2008. május 14. 08:23

Megújult az MTI internetes szolgáltatása, A magyar közélet kézikönyve

Megújult és sokoldalú internetes adatbázisként teszi lehetővé a tájékozódást a hazai közélet szereplőiről és intézményeiről, akár egyéni előfizetők számára is hétfőtől A magyar közélet kézikönyve (MKK), az MTI egyik legnépszerűbb terméke.

Kulcsszavak: MTI
2007. augusztus 6. 10:01

MTI-fotók mobiltelefonokra

Új szolgáltatásként háttérképek mobiltelefonra történő letöltését tette lehetővé a Magyar Távirati Iroda (MTI); jelenleg több mint háromszáz MTI-fotóból választhatnak az érdeklődők, a kínálat később több ezer felvételre bővül.

Kulcsszavak: MTI mobilszolg onlineszolg
2007. május 15. 09:22

Megújult a Pannon WAP hírportálja

Folyamatosan frissülő, képekkel illusztrált WAP hírszolgáltatással jelentkezik mostantól a Pannon.

Kulcsszavak: MTI WAP mobilszolg Pannon GSM
2007. április 6. 10:25

MTI-fotókkal bővül a Sulinet Digitális Tudásbázis

Tízezer MTI archív fotóval bővül a Sulinet Digitális Tudásbázis 2006 február végéig a nemzeti hírügynökség és az oktatási tárca háttérintézménye közötti megállapodás értelmében - közölte az oktatási miniszter és az MTI elnöke budapesti sajtótájékoztatóján.

Kulcsszavak: Sulinet MTI
2005. július 21. 10:16

Közös mobilszolgáltatásokkal rukkolnak elő az európai hírügynökségek

A mobilkommunikáció jövőjét felvázoló szimpóziummal zárta munkáját pénteken Berlinben az Európai Unió által támogatott nemzetközi MINDS-konzorcium, amelynek a Magyar Távirati Iroda (MTI) is tagja.

Kulcsszavak: mobil média MTI
2005. június 6. 10:20

IP telefónia az MTI-nél

A Magyar Távirati Iroda budapesti központját, a Parlament épületében található irodáját, a 18 megyeszékhelyen dolgozó helyi, valamint a világ 10 nagyvárosában működő külföldi tudósítóit 2005. januárja óta Cisco technológián alapuló IP kommunikációs hálózat köti össze.

Kulcsszavak: IP MTI Cisco
2005. május 25. 13:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A világ legígéretesebb kiberbiztonsági vállalatai közé került a Clarabot

Elsőként és egyedüliként a kiberbiztonsági szektorból egy magyar startupot jelöltek a 2022-es „baby black unicorn” döntős címére. A Clarabot emellett bekerült a 2022-es év legjobb információbiztonsági innovátorai közé, amelyre a világon csak 10 céget jelölnek évente. A minősítést a kiberbiztonsági iparág legelismertebb szakértői ítélik oda.

2022. december 6. 21:30

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

A 21 éves múlttal rendelkező pályázaton idén 227 honlap, applikáció és digitális megoldás méretteti meg magát. 'Az Év Honlapja' a beérkezett pályázatokat 28 kategóriában díjazza!

2022. december 2. 13:58