MTV1 kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: MTV1

Digitális műsorszórás - Az MTV az új platformon

Szerdától a Magyar Televízió (MTV) mindkét csatornájának adása fogható az Antenna Hungária csoport által működtetett digitális földfelszíni (DVB-T) platformon - tudatta a két társaság közleményben az MTI-vel.

Kulcsszavak: MTV1
2009. július 2. 13:17

MTV: egyezség a digitális földfelszíni platformhoz csatlakozásról

Egyezségre jutott a Magyar Televízió (MTV) menedzsmentje az Antenna Hungária-csoporttal arról, milyen feltételekkel kapcsolódik a közmédium a tavaly decemberben indult digitális földfelszíni (DVB-T) műsorszóró platformhoz - értesült az MTV vezetésének egyik név nélkül nyilatkozó tagjától pénteken az MTI.

Kulcsszavak: MTV1
2009. június 8. 09:39

Nemzetközi díjat nyert a Telesport.hu

Nemzetközi díjat nyert a Telesport.hu a világ egyik legelterjedtebb internetes tartalomkezelő rendszerének fejlesztője által kiírt versenyen - tájékoztatta a Magyar Televízió (MTV) az MTI-t.

Kulcsszavak: MTV1 sport
2009. április 11. 10:06

MTV: öt cég tett ajánlatot a minimáltenderen

A formai és alkalmassági feltételeknek korábban megfelelt cégek mindegyike benyújtotta ajánlatát a Magyar Televízió (MTV) új, óbudai székházának legszükségesebb technikai eszközeire szorítkozó pályázaton, amelyen így továbbra is öt társaság van versenyben - tájékoztatta csütörtökön a közszolgálati médium az MTI-t.

Kulcsszavak: MTV1 közbeszerzés
2009. március 27. 10:02

MTV: rekordot dönt az internetes olimpiai közvetítés

Az olimpia első három napjának közvetítései alatt átlagosan kétszer annyian kapcsoltak a köztévére, mint az országos kereskedelmi adókra. Mindeközben az interneten is tarolt a Magyar Televízió - tájékoztatta a Prím Online-t az MTV.

Kulcsszavak: olimpia MTV1
2008. augusztus 12. 19:04

MTV: elindult a telesport.hu

Önálló sportportállal jelentkezik csütörtöktől a Magyar Televízió (MTV); Mucsi Csaba újmédia főszerkesztő közlése szerint évekig "viaskodtak" a www.telesport.hu internetcím megszerzéséért.

Kulcsszavak: MTV1 sport olimpia
2008. május 30. 08:21

MTV: olimpia HD-ben

Az Albacomp Zrt. a Magyar Televízió gyorsított meghívásos közbeszerzési pályázatán nyerte el a jogot a pekingi olimpia közvetítés infrastruktúrájának bérbeadására. A komplett stúdiót először Magyarországon szerelik össze, és a televíziós munkatársak képzése után szállítják Pekingbe. Az MTV munkatársai az olimpia ideje alatt ebből a stúdióból koordinálják a hazai közvetítést. A projektben több hazai vállalat működik közre az Albacomp vezetésével. A projekt külföldi partnere az Alfacam, amely a 2008-as pekingi olimpiai játékok hivatalos közvetítő partnere is egyben.

Kulcsszavak: olimpia Albacomp MTV1 HDTV
2008. május 25. 17:29

MTV Híradó Online és digitális hírügynök a Carnationtől

Az MTV Új Média Kft a Carnation-t bízta meg a Híradó Online televíziós hírportál tervezési és kivitelezési feladatainak elvégzésével.

2004. október 4. 18:36

Az interaktív rádiós

A Petőfi rádió programjában minden csütörtökön este tíz órától hallható egy számítógépes rádióműsor, immáron több mint hét éve. Aki egyszer is belehallgat a Modem idők talkshow-ba, szinte biztos, hogy törzshallgatójává válik...

A műsor készítője a folyamatosan kísérletező Szilágyi Árpád.

2002. november 2. 23:33

M1: Családfa online

Szeptember 20-tól minden második csütörtökön öt órától, az M1-en a Szociális és Családügyi Minisztérium családi magazinja látható Családfa címmel. A műsorban a családi élet különböző aspektusait vizsgáló kérdések és válaszok hangzanak el, továbbá gyereknevelési és családmenedzselési problémákat dolgoznak fel a meghívott szakértők. Az adás tervezői kezdetektől arra készültek, hogy internetes továbbgondolási lehetőséget nyújtsanak nézőiknek. A feldolgozott témák jellegéből is következett ez a forma, hiszen a felvillantott mikrotársadalmi problémákra nincsenek generális megoldások.

Kulcsszavak: website MTV1
2001. december 17. 13:15

Garázdák a királyi tévé weboldalán

Számítógépkalózok jártak a Magyar Televízió webkiszolgálóján. Az ismeretlen garázdák a www.mtv.hu nyitóoldalán az FBI-t, az Egyesült Államokat és Magyarországat gyalázzák. A deface végrehajtói az iszlám kultúra iránti nagyobb tiszteletet követelnek.

2001. november 14. 17:59

Arculatváltás az MTV-nél

M1, M2: ezúttal nem autópályákat, vagy metróvonalakat jelöl majd a rövidítés - hétfőtől a Magyar Televízió eddig MTV1, illetve MTV2 néven ismert csatornáit keresztelik át magyar 1, illetve magyar 2 névre. Az új arculat jegyében március 20-tól nem csupán a nevek változnak meg, hanem a csatornák programja is átalakul.

2000. március 18. 01:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

Az áttörés éve lett 2021 a hazai kriptopiac világában. Az idei esztendőben egymástól függetlenül fél tucat kriptopénz, úgynevezett token elindulásáról döntöttek magyar szereplők. A szerencsés esetben már néhány hónap alatt akár 300-400 százalékos haszonnal kecsegtető virtuális pénz a befektetők fantáziáját is megmozgatta. A legalább százezer főre becsülhető magyar kriptopénz-tulajdonosi kör a hírek szerint nemcsak a világhírű bitcoinból és ethereumból vásárolt be előszeretettel, hanem szívesen költött a magyar fejlesztői csapattal, honlappal rendelkező kriptopénzekre is. Ennek a trendnek egy új, meghatározó állomása lehet, hogy december elején elérhetővé válik az első magyar iparági börze, a New Change Kriptotőzsde.

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

A Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumi elnöke a következő 5 évben Dr. Charaf Hassan lesz, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karának nemzetközileg is elismert dékánja. Az új elnök szakmai tapasztalatával is segíti majd a Vodafone Alapítvány digitális kompetenciafejlesztést és társadalmi esélyegyenlőség megteremtését célzó programjait. 

2021. november 18. 16:49