Memorex kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Memorex

iPod- és iPhone-kompatibilis ébresztőórák

A Memorex két új ébresztőórát mutatott be Magyarországon. Az Mi-széria új tagjaival, az Mi4290P és az Mi4390 használatával minden reggel kedvenc dallamunkra ébredhetünk. Mindkét termék kompatibilis az iPod készülékekkel, az Mi4290P pedig iPhone-okhoz, köztük az új iPhone 3G S-hez is csatlakoztatható.

Kulcsszavak: iPhone iPod Memorex
2009. december 17. 19:45

A HTCC bejelentette a Memorex felvásárlási ügylet lezárását

A Hungarian Telephone and Cable Corp. lezárta az ausztriai székhelyű Memorex Telex Communications AG felvásárlását.

Kulcsszavak: +céginfo Memorex HTCC
2008. március 6. 13:21

24 karátos arany CD-R és DVD-R

A Memorex minden igényt kielégítő, archiválási célokra elsőrangú 24 karátos arany réteggel készülő médiumokat mutatott be.

Kulcsszavak: security DVD CD Memorex
2006. január 5. 13:03

Memorex USB Flash meghajtó LCD kijelzővel

A Memorex egy olyan új USB 2.0 Flash meghajtót mutatott be, amely egy LCD kijelzővel is el van látva, így az eszköz tartalmának ellenőrzéséhez nincs szükség a PC-re való csatlakoztatásra.

2005. október 15. 11:50

A Memorex USB flash tárolójával átlépte a 2 GB-os határt

Az adattárolók területén a piacvezetők közé tartozó Memorex népszerű TravelDrive nevű USB flash tárolójával már 2 GB-os kapacitást tesz lehetővé, ami komoly méretű fájlok mentését, szállítását, vagy tárolását teszi lehetővé.

2004. szeptember 13. 21:05

Áremelésre készül a Memorex

A Memorex a távol-keleti áremelkedésekre és a piacon kialakult hiányra hivatkozva bejelentette, hogy jövő év januárjában mintegy 10-15 százalékkal emelni fogja egyszer írható CD-R, illetve újraírható CD-RW termékeinek árát.

Kulcsszavak: Memorex
2003. október 22. 09:30

Terjednek a több formátummal kompatibilis DVD-írók

[smallimage 1 left] A DVD-írók piaca nagy átalakulásban van, és ennek elsősorban kivételesen a vásárlók örülhetnek, ugyanis arról van szó, hogy az eddig csak egy-egy formátumot támogató meghajtók kezdenek kikopni a piacról, helyüket pedig átveszik a kettő, illetve adott esetben három szabványt is támogató új generációs eszközök.

2003. július 4. 07:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

A magyar háztartások majdnem háromnegyedében használnak vezetékes internetet, viszont másfél millió ember sehogy sem internetezik. Az utóbbi csoportba kerülést leginkább az életkor és a vagyoni helyzet befolyásolja. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) reprezentatív kutatása a háztartások és a 14 éves, illetve annál idősebb lakosság körében, 2020 augusztusában és szeptemberében készült. 

2021. június 14. 09:53

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

A történelem során 2021-ben először haladja meg a 4 ezer milliárd dollárt a nagyvállalatok IT működésre és fejlesztésre fordított kiadása. Négy olyan ország van csupán, ahol a nominális nemzeti össztermék meghaladja ezt az összeget: az USA, Kína, Japán és Németország.

2021. június 7. 17:38