Metacom Holding kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Metacom Holding

WAP-on is hódít a Honfoglaló

Az M Factory Kft. elkészítette a Honfoglaló nevű online stratégiai játék WAP-os verzióját. A népszerű stratégiai játékot ezentúl nem csak az interneten keresztül, hanem WAP-os kapcsolattal rendelkező mobiltelefonnal is lehet játszani.

2006. november 23. 19:22

Határok nélkül hódít piacot az M Factory

A gazdag tartalomkínálat eredményeképpen a vállalat a régió közel 20 telekommunikációs szolgáltatójával kötött szerződést mobil tartalmak értékesítésére vonatkozóan.

2006. november 14. 16:19

Multiplayer-multiplatform mobil alkalmazások 2007-ben?

Sajtótájékoztatót tartott ma Budapesten régiónk egyik vezető mobiltartalom fejlesztője, a magyarországi központú M Factory Kft. és anyavállalata, a Metacom Holding Rt.

2006. november 13. 22:09

Nem hang alapú GSM alkalmazások az MSales-től

A GSM készülékek hangon túli felhasználhatósága az adatátviteli technológiák gyors fejlődése, illetve a GSM hálózatok által nyújtott rendelkezésre állási és biztonsági garanciák új, mobil eszközökön igénybe vehető nem helyhez kötött alkalmazások megjelenését biztosítják.

2006. március 21. 14:15

A foci VB-t már nézhetjük mobilról is

Bár a mobilkommunikációs szakma nagy része úgy véli, hogy 2006-ban sem fog előretörni a harmadik generációs mobiltelefónia, a Metacom Holdinghoz tartozó MFactory Kft. szerint mind a szolgáltatások és a készülékek elterjedtségében, mind az újszerű tartalmak megjelenésében fontos időszak lesz az idei év.

2006. február 26. 16:17

A hazai mobiltartalom-piac nagy részben az erotikára épül

Az idén a magyar mobiltartalom-, illetve emelt díjas szolgáltatási piac várhatóan 9-10 százalékkal nő, amit támogat az is, hogy a következő két-három évben a második generációs készülékeket szinte teljesen felváltja a harmadik generációs (3G) telefon - mondta Malcsiner Péter, a Metacom Holding Rt. vezérigazgatója.

2006. január 9. 09:55

Cégintegráció újszerű mobil multimédiás megoldásokért

Bemutatkozó sajtótájékoztatót tartott december 6-án Budapesten az interaktív mobiltelefonos szórakoztatás és a mobil fizetés megoldásainak nemrég megalakult szakértő vállalatcsoportja, a MetaCom Rt., illetve a holding égisze alatt működő öt cég (Cellum, MFactory, MGalactic, MSoft és a decemberben létrejövő MSales).

2005. december 6. 14:42

Malcsiner Péter az újonnan megalakult Metacom Holding vezérigazgatója

Az újonnan megalakult Metacom Holding, a mobil tartalomszolgáltatás, a mobil üzleti megoldások és a mobilfizetés szakértő vállalatcsoportja, Malcsiner Pétert nevezte ki a cég vezérigazgatójává.

2005. december 5. 17:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15