NBC kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: NBC

Avaya: egységes "olimpiai" kommunikációs megoldás

Az NBC Universal az Avayát kérte fel, hogy a pekingi olimpia ideje alatt, augusztus 8-a és 24-e között a közvetítéshez szükséges egységes kommunikációs megoldást szállítsa a tv-társaság számára.

Kulcsszavak: olimpia Kína NBC Avaya
2008. augusztus 12. 19:23

IP-alapú videotechnológiával közvetíti az olimpiát az NBC

Az NBC tévétársaság az olimpia közvetítéséhez a Cisco által fejlesztett internetprotokoll (IP) alapú video-infrastruktúrát, illetve videokódolási megoldásokat alkalmazza. A Cisco megoldása lehetővé teszi az NBC munkatársai számára, hogy a Pekingben felvett kép New Yorkban és Los Angelesben azonnal szerkeszthető, majd továbbítható legyen, mégpedig különböző képernyőtípusokra - televízióra, számítógépre és okostelefonra - egyaránt.

Kulcsszavak: olimpia Cisco NBC
2008. augusztus 12. 19:05

YouTube-rivális szolgáltatást indít a News Corp. és az NBC

A News Corp. és az NBC Universal bejelentette, hogy a nyáron közösen egy olyan videó-néző oldalt indítanak, amely közvetlen konkurenciát jelent a Google tulajdonába tartozó YouTube számára.

2007. március 23. 09:02

A General Electric rendkívüli tétel miatt eredményromlást jelentett

Az amerikai General Electric (GE) elektronikai óriáskonszern pénteken 5,77 milliárd dolláros adózott eredményt jelentett a tavalyi negyedik negyedévről, amit 50 millióval nagyobb az egy évvel előbbinél.

Kulcsszavak: NBC General Electric
2006. január 23. 09:16

Az NBC Universal filmjei a Peer Impact fájlcserélő kínálatában

A Wurl Media, a Peer Impact kereskedelmi P2P-szolgáltató üzemeltetője megállapodott az NBC Universal médiakonszernnel, miszerint a jövőben felvehetik rendszerükbe azok filmjeit, illetve tévésorozatait.

Kulcsszavak: film NBC
2005. november 18. 20:34

Megalakult az NBC Universal, a világ vezető globális médiavállalkozása

Az új vállalat vagyona egy piacvezető TV hálózatból, egy jelentős filmstúdióból,egy szórakoztató, hírszolgáltatási és spanyol nyelvű TV hálózatokból álló portfolióból, valamint népszerű témaparkokból tevődik össze.

2004. június 29. 14:45

Az NBC és a Vivendi Universal létrehozta az NBC Universal médiaóriást

Az amerikai NBC és a francia Vivendi Universal Entertainment (VUE) médiacégek létrehozták az NBC Universal globális hatókörű média- és szórakoztatóipari konszernt 15 milliárd dolláros tervezett forgalommal 2005-re.

2004. május 13. 10:19

A Microsoft meghódítja Hollywood-ot

A redmondi (Washington) központú óriáscég a közelmúltban internetes pozíciójának megerősítéséért nem mást tűzött ki céljául, minthogy a társaság szoros együttműködési megállapodásokat köt a szórakoztatóipari- és médiaóriásokkal.

2002. február 5. 06:58

Újabb pereskedés, ezúttal a Sonicblue a kiszemelt célpont

Az Egyesült Államok nagyobb televíziós társaságai, az ABC, a CBS, az NBC, valamint ezen cégek anyavállalatai szerdán közösen beperelték a Sonicblue-t, mondván, hogy a cég ReplayTV nevet viselő új digitális videorekordere sérti a szerzői jogokat.

2001. november 2. 13:51

Netes cégek visszaesése = NBC leépítés

Az amerikai tévécsatornákat egyre inkább érintik a konjunktúra visszaesésének anyagi következményei. A csökkenő reklámbevételek miatt az NBC tévéadó foglalkoztatottjainak 10 százalékát elbocsátja. Ez 300-600 közti létszámot jelent. Az elbocsátások március végéig lezajlanak - adta hírül a New York Times.

Kulcsszavak: NBC trend +céginfo
2001. január 15. 22:12

Trónfosztott NBC olimpiai weboldal

A Nielsen/NetRatings felmérése szerint az NBCOlympics.com látogatottsága keddről szerdára, egyetlen nap alatt, 5,4 millióról 3,5 millióra csökkent. Az NBC visszaesése a hivatalos Olympics.com-ot segítette az első helyre az olimpiai témájú weboldalak között.

Kulcsszavak: NBC Yahoo olimpia
2000. szeptember 22. 20:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15