Nero kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Nero

Nero 8 október 1-jétől

A Nero október elsején kibocsátja digitális médiakezelő szoftverének legújabb, 8-as verzióját, amely kifejezetten a Windows Vistára lett optimalizálva.

Kulcsszavak: Nero felhszoft
2007. szeptember 1. 20:42

Stratégiai partnerség a Panda és a Nero között

Hosszútávú, stratégiai partnerséget kötött a Panda Software és a Nero AG. A két piacvezető cég a gazdasági előnyöknél jóval többet vár az együttműködéstől.

2007. július 10. 11:01

Letölthető a kéklézeres lemezeket is támogató Nero Linux 3

A németországi Nero cég képviselői bejelentették, hogy elkészültek a kéklézeres korongok írására is alkalmas szoftverük 3-as verziójával, amely máris letölthető az internetről.

Kulcsszavak: Nero felhszoft
2007. május 28. 17:22

HD videókompatibilitással bővül a Nero

A Nero nagy felbontású HD videók olvasását és írását lehetővé tevő alkalmazással bővítette Nero 7 Ultra Edition Enhanced médiakezelő szoftverét.

Kulcsszavak: Nero felhszoft
2007. április 16. 22:22

Kéklézeres lemezek írása Nero-val Linux alatt

A németországi Nero cég a Cebit-en bemutatta a kéklézeres korongok írására alkalmas szoftverének legújabb, Linux rendszermag alatt is futó változatát.

Kulcsszavak: Blu-ray CD Nero Linux
2007. március 19. 17:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Tapasztalja meg a legendás játékot

A világ egyik vezető játékmonitor1 és IT-kiegészítő márkája, az AGON by AOC nemrég egy teljesen új termékkategóriát vezetett be a legigényesebb és legkompetitívebb játékosok és esportolók számára: az AGON PRO-t. Most két további, kivételes specifikációjú modellel bővül a kínálat: a HDR400 támogatással rendelkező 31,5 hüvelykes (80 cm) AG324UX modellel (4K @ 144 Hz) és a 27 hüvelykes (68,6 cm) AG274FZ (FHD @ 260 Hz) modellel. Az erőteljes, élénk színek érdekében mindkét modell IPS panellel rendelkezik és az extra sima, szellemképektől mentes megjelenítésért 1 ms GtG válaszidőt kínál.

2021. szeptember 20. 18:29

A világon egyedülálló drónra szerelhető szállítódobozt fejlesztettek

Egyre több területen alkalmazzák és tesztelik a drónokkal való csomagszállítás lehetőségét. Ezek az eszközök az egészségügytől a hadiiparig számos folyamatot könnyíthetnek meg például azzal, hogy a nehezen megközelíthető vagy katasztrófa sújtotta területekre is képesek ételt vagy gyógyszert szállítani. A drónnal való szállítást forradalmasíthatja egy magyar fejlesztésű, könnyű szállítódoboz, amiben a tárgyak rögzíthetők, így többek között folyadékok biztonságos szállítását is lehetővé teszi.

2021. szeptember 15. 14:15