Netsize kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Netsize

A Netsize számlázási és SMS-szolgáltatásai már 1,1 milliárd felhasználót érnek el

A Netsize bejelentette, hogy létrehozta a világ egyik legnagyobb mobilkereskedelmi, számlázási és üzenetközvetítő (SMS) hálózatát: szolgáltatásai immár 32 ország 1,1 milliárd előfizetőjéhez juthatnak el.

Kulcsszavak: GSM mobilszolg Netsize
2006. február 10. 14:04

A Netsize GPRS szolgáltatása kiküszöböli a nemzetközi barangolási díjat

A Netsize ma bejelentette, hogy elindítja Smart Access nevű szolgáltatását, amely a cég nemzetközi GPRS hálózatán alapuló gép-gép közötti üzenetkezelő szolgáltatás. A szolgáltatásnak köszönhetően a beépített SIM-kártyával rendelkező gépek kapcsolatba léphetnek a világon bárhol máshol található gépekkel, illetve informatikai rendszerekkel.

Kulcsszavak: Netsize GPRS
2005. február 11. 20:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

A magyar háztartások majdnem háromnegyedében használnak vezetékes internetet, viszont másfél millió ember sehogy sem internetezik. Az utóbbi csoportba kerülést leginkább az életkor és a vagyoni helyzet befolyásolja. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) reprezentatív kutatása a háztartások és a 14 éves, illetve annál idősebb lakosság körében, 2020 augusztusában és szeptemberében készült. 

2021. június 14. 09:53

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

A történelem során 2021-ben először haladja meg a 4 ezer milliárd dollárt a nagyvállalatok IT működésre és fejlesztésre fordított kiadása. Négy olyan ország van csupán, ahol a nominális nemzeti össztermék meghaladja ezt az összeget: az USA, Kína, Japán és Németország.

2021. június 7. 17:38