Optimus kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Optimus

Magyarországba érkezett az LG Optimus L7 II

Az LG Optimus L Series II termékcsalád felső-középkategóriás tagja, az Optimus L7 II már hazánkban is elérhető. Az okostelefont — az L Series II-re jellemző, megújult formavilágon túl — 4.1 Jelly Bean Android operációs rendszer, 4,3 hüvelykes IPS kijelző, kétmagos processzor és nagy teljesítményű akkumulátor jellemzi.   

Kulcsszavak: okostelefon Optimus LG
2013. június 14. 08:22

Megérkezett a Jelly Bean frissítés az LG Optimus L9 okostelefonra

Az LG Electronics Magyarországon is elérhetővé tette az Android operációs rendszer Jelly Bean (JB) 4.1.2-es verzióra történő frissítését az LG Optimus L9 okostelefon vásárlói számára. A Google legújabb Androidos platformja még kényelmesebbé teszi az LG Optimus L9 használatát és tovább javítja a felhasználói élményt.

2013. március 27. 12:52

Optimus: elhúzódó tárgyalások a befektető-jelöltekkel

A lengyel számítógép gyártó Optimus nem tudta megerősíteni, hogy a közeljövőben új befektetési partnerre számíthatna. A vezetés több lehetséges befektetővel tárgyal, és nem várható gyors eredmény.

Kulcsszavak: Optimus +céginfo
2000. október 10. 11:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

Új elnököt és elnökséget választott a 2022-2024-es ciklusra a digitális hirdetési piac legnagyobb hazai szakmai szervezete, az IAB Hungary.

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

Három meghatározó trend alakíthatja az idei évben az online marketinget: a videók előtérbe kerülése mellett az arc felvállalása és a 360 fokos marketingeszközök kerülhetnek középpontba 2022-ben. Berta Gergő marketingszakértő arról beszélt, napjainkban a hirdetéseknél már nemcsak a klasszikus értelemben vett demográfiai adatokkal lehet dolgozni, hanem előtérbe kerül az anyagi státusz, a hobbi és hogy éppen milyen érzelmi állapotban van valaki, így gyakorlatilag személyre szabhatók a reklámok. Hozzátette, a cégeknek a szakma komplexitása miatt érdemes ügynökséget maguk mellé állítani, így tényleg valós értéket képviselhet és megtérülővé válik az online marketing.

2022. január 18. 15:29