PalmOne kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: PalmOne

Már használja régi-új nevét a Palm-ra visszakeresztelt PalmOne

A PalmOne, amely május végén döntött arról, hogy ismét Palm néven folytatja tevékenységét, bemutatta új logóját, és mostantól részvényeit is „PALM” elnevezés alatt lehet jegyezni a Nasdaq-on az eddigi „PLMO” helyett.

Kulcsszavak: +céginfo PalmOne Palm
2005. július 15. 11:41

A PalmOne 4 Gb-s LifeDrive-ot tervez

Ez év márciusától kezdett elterjedni az a hír az interneten, hogy a közeljövőben várható egy új LifeDrive megjelenése. Most azonban az Amazon.com nyilvánosságra hozott néhány képet a termékről, és emellett még pár technikai adatot is.

Kulcsszavak: palmtop PalmOne
2005. május 7. 18:02

Szabadalmi pert nyert a Palm

A PalmOne-t még 2001 márciusában perelte be az NRC. A vád szerint a Palm két NRC szabadalmat használt fel engedély, és jogdíj fizetése nélkül.

Kulcsszavak: PalmOne Palm szabadalom jog
2005. január 8. 19:10

Új Treo okos telefont dob piacra a PalmOne

A PalmOne bemutatta népszerű Treo okos telefon termékcsaládjának legújabb tagját, a Treo 650-est, amely Bluetooth alkalmazással és a korábbiaknál fejlettebb multimédiás eszközökkel van ellátva.

Kulcsszavak: pda PalmOne
2004. október 26. 20:38

PalmOne: azonnali kapcsolat az Exchange Server 2003 adataival

A palmOne felhasználói közvetlenül hozzáférhetnek az Exchange Server 2003 rendszeren tárolt adataikhoz, a vezeték nélküli levelező-szolgáltatáshoz és a naptár-funkcióhoz.

2004. október 19. 12:04

Microsoft e-mail szoftvert alkalmaz okos telefonjainál a PalmOne

A PalmOne bejelentette, hogy megszerezte a Microsofttól az Exchange Server ActiveSync e-mail kezelő protokoll licencjogait. A szoftver lehetővé teszi a vállalati elektronikus levelezés hordozható készülékekre való biztonságos és egyszerű átvitelét.

Kulcsszavak: e-mail Microsoft pda PalmOne
2004. október 5. 21:15

256 MB-os Tungsten PDA a PalmOne-tól

A PalmOne november elején piacra dobja legújabb, 256 MB-os kézi számítógépét, a Tungsten T5-öst, amely a gyártó állítása szerint a legnagyobb tárhellyel ellátott PDA lesz a piacon.

Kulcsszavak: PalmOne Palm pda
2004. október 4. 20:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Tapasztalja meg a legendás játékot

A világ egyik vezető játékmonitor1 és IT-kiegészítő márkája, az AGON by AOC nemrég egy teljesen új termékkategóriát vezetett be a legigényesebb és legkompetitívebb játékosok és esportolók számára: az AGON PRO-t. Most két további, kivételes specifikációjú modellel bővül a kínálat: a HDR400 támogatással rendelkező 31,5 hüvelykes (80 cm) AG324UX modellel (4K @ 144 Hz) és a 27 hüvelykes (68,6 cm) AG274FZ (FHD @ 260 Hz) modellel. Az erőteljes, élénk színek érdekében mindkét modell IPS panellel rendelkezik és az extra sima, szellemképektől mentes megjelenítésért 1 ms GtG válaszidőt kínál.

2021. szeptember 20. 18:29

A világon egyedülálló drónra szerelhető szállítódobozt fejlesztettek

Egyre több területen alkalmazzák és tesztelik a drónokkal való csomagszállítás lehetőségét. Ezek az eszközök az egészségügytől a hadiiparig számos folyamatot könnyíthetnek meg például azzal, hogy a nehezen megközelíthető vagy katasztrófa sújtotta területekre is képesek ételt vagy gyógyszert szállítani. A drónnal való szállítást forradalmasíthatja egy magyar fejlesztésű, könnyű szállítódoboz, amiben a tárgyak rögzíthetők, így többek között folyadékok biztonságos szállítását is lehetővé teszi.

2021. szeptember 15. 14:15