Pioneer kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Pioneer

További régiókkal bővül az AppRadio és az iGO primo szolgáltatása

A Pioneer tovább bővítette az iGO navigációs szoftvermotoron futó, NavGate Drive alkalmazásban elérhető régiók számát, és az NNG Kft. a térképadatbázis-bővítésen túl 15 iGO primo applikációban is elérhetővé tette a Pioneer AppRadio kompatibilitását biztosító bővítményt. Így a navigációs alkalmazás a Pioneer AppRadio multimédiás fejegységével közvetlenül is összekapcsolható.

2012. szeptember 29. 10:25

Az iGO primo app már a Pioneer AppRadio-val is használható

Legújabb frissítésével az iPhone-on és iPad-en is elérhető iGO primo app már a Pioneer AppRadio autós multimédiás egységével is összekapcsolható. Az összekapcsolást lehetővé tévő bővítmény hamarosan letölthetővé válik az iGO primo app különböző regionális, köztük az európai, orosz, török, dél-amerikai, észak-amerikai és brazil kiadásaiban is.

2012. július 4. 14:27

3D Blu-ray lejátszók a Pioneertől

A Pioneer az atlantai CEDIA kiállításon olyan Blu-ray lejátszókat mutatott be, amelyek képesek a 3D megjelenítésre is.

Kulcsszavak: Blu-ray Pioneer
2010. szeptember 25. 19:28

12x-es Pioneer Blu-ray író

A Pioneer bemutatta a világ leggyorsabb kéklézeres lemezeket író optikai meghajtóját, melyhez még nem is kaphatók az ezt a sebességet támogató korongok.

Kulcsszavak: Pioneer
2009. október 3. 13:39

Kár: a Pioneer kiszáll a tévégyártásból

A Pioneer hivatalosan megerősítette azt az értesülést, amely szerint a cég leáll a plazmatévék gyártásával és mintegy 10 000 dolgozóját elbocsátja.

Kulcsszavak: Pioneer TV +céginfo
2009. február 12. 19:31

Pioneer: tízezres elbocsátás

A Pioneer világszerte összesen 10 ezer fős létszámcsökkentést hajt végre.

Kulcsszavak: Pioneer +céginfo
2009. február 12. 09:23

16 rétegű, 400 GB-os Pioneer Blu-ray lemez

A Pioneer egy olyan Blu-ray kéklézeres optikai lemezt fejlesztett ki, amely 16 adattároló rétegen összesen 400 gigabájt adatot képes raktározni.

Kulcsszavak: Pioneer Blu-ray
2008. július 7. 19:16

Közösen fejleszt Plazma TV-ket a Pioneer és a Panasonic

A Matsushita a Pioneerrel együttműködve olyan plazma kijelzőket és modulokat fog előállítani, amelyek egyesítik a két cég technológiai erősségeit.

2008. május 11. 11:12

Hússzoros sebességű Pioneer DVD író

A Pioneer egy olyan DVD író számítógépes optikai meghajtót mutatott be, amely hússzoros sebességgel képes DVD lemezeket írni.

Kulcsszavak: DVD-RAM DVD-RW DVD Pioneer
2007. november 21. 07:45

Sharp lesz a Pioneer és fordítva?

A japán Sharp elektronikai konszern felvásárolja az ugyancsak japán Pioneer elektronikai cég részvényeinek egy részét, és ugyanezt teszi utóbbi is a Sharp részvényeivel, a jelentések szerint átfogó "tőke- és cselekvési közösséget" teremtenek. A Pioneer a Sharpnak juttatandó részvényeket tőkeemelésből teremti elő. A részvénycserés ügyletre a Sharp 357 millió, a Pioneer 170 millió dollár körüli összeget áldoz.

Kulcsszavak: Sharp Pioneer +céginfo
2007. szeptember 24. 09:35

Teljes HD plazmatévék a Pioneertól

A Pioneer bejelentette, hogy októberben teljes HD képfelbontású plazmatévéket hoz forgalomba, a jelenleginél jobb képminőséget biztosító technológiával.

Kulcsszavak: TV Pioneer
2007. augusztus 4. 20:04

Nyolcadik generációs Pioneer plazma HD-tévék élethűbb feketével

A Pioneer egy újfajta technológiának köszönhetően olyan HD plazmatévéket mutatott be, amelyek a jelenlegi síkképernyős televízióknál 80%-kal mélyebb feketét képesek megjeleníteni.

Kulcsszavak: Pioneer TV HD
2007. május 9. 22:38

Blu-ray író 50 ezer forintért

A Pioneer olyan alacsony árkategóriás Blu-ray író/olvasó optikai meghajtót mutatott be, amely harmadannyiba kerül, mint a jelenleg forgalomban lévő hasonló eszközök.

Kulcsszavak: Pioneer DVD Blu-ray
2007. április 20. 20:34

Ismét csúszik a Blu ray-premier

A következő generációs DVD-szabvány, a Blu-ray bevezetése ismét elhalasztódik, ugyanis a Sony weboldalán az olvasható, hogy az Egyesült Államokban a korábban meghatározott időpont helyett augusztus 15-én kerül csak kereskedelmi forgalomba a lejátszó.

Kulcsszavak: Pioneer DVD Blu-ray Sony
2006. június 12. 19:05

A Sanyo és a Pioneer is veszteségre számít

Nyereséges lett üzleti éve harmadik negyedében a japán Sanyo Electric, de már most jelezte, hogy az egész évre komoly veszteséggel számol. Hasonló közleményt adott ki egy másik jelentős japán elektronikai gyártó, a Pioneer. A két iparvállalatot az elemzők ágazati vesztesnek nevezték: nem tudtak hatékonyságban felzárkózni társaikhoz, így a Matsushita és a Sharp cégekhez.

Kulcsszavak: Pioneer Sanyo
2006. február 1. 11:02

Pioneer Bluray DVD-író meghajtó januárban

A Pioneer a január eleji CES-en bemutatja az első piaci forgalomba szánt Bluray kéklézeres DVD-író optikai PC-meghajtót, a hónap végén pedig valószínűleg forgalomba is hozza a terméket Japánban.

Kulcsszavak: Pioneer Blu-ray
2005. december 27. 21:20

Gyorsuló Pioneer írók hazánkban

Típust vált a Pioneer is a DVD írók között, a méltán népszerű 109-est, a 110-es váltja.

Kulcsszavak: DVD-RW DVD-R DVD Pioneer
2005. szeptember 5. 19:20

Létszámot és kapacitást csökkent a Pioneer

A japán Pioneer elektronikai konszern csütörtökön bejelentette, hogy alkalmazottainak létszámát 5 százalékkal, termelő egységeinek számát 25 százalékkal készül mérsékelni világméretekben.

Kulcsszavak: Pioneer
2005. március 25. 14:06

iPod adapter Pioneer autós rádiókhoz

A Pioneer olyan adaptert bocsátott ki újabb autós rádióihoz, amely lehetővé teszi, hogy az úton lévők azokon keresztül hallgathassák Apple iPod hordozható lejátszóikon tárolt zeneszámaikat.

Kulcsszavak: Apple Pioneer
2005. január 5. 21:03

A Pioneer megvásárolta a NEC plazmaképernyő-gyártó leányvállalatát

A Pioneer Corp. felvásárolta a NEC Plasma Display Corp., a NEC Corp. leányvállalatának összes részvényét.

2004. október 4. 09:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

Egy 2022-es jelentés szerint 24 milliárd felhasználónév és jelszó kombináció kering a kiberbűnözői piacon, ami 65 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest. A felhasználók sajnos gyakran ugyanazokat a belépési adatokat adják meg kényelmi szempontok miatt, amit a hackerek ki is használnak úgy, hogy az ellopott jelszavakat minden népszerű online szolgáltatásban végigpróbálják, így egyszerre akár több fiókhoz is hozzáférhetnek. Kiemelten fontos tehát, hogy egyedi, erős jelszavakat használjunk minden egyes online fiókunk esetében. Egy jelszókezelő pedig remek megoldást nyújt ezek megjegyzésére és kényelmes előhívására. De hogyan válasszunk, hogy biztonságban legyenek az adataink? Az ESET szakértőinek tanácsai.

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10