Procont kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Procont

Megoldás a projektek átláthatóságára

Átfogó képet és optimalizációs javaslatokat kaphatnak a gazdálkodó szervezetek és intézmények vezetői az éppen futó projektjeikkel kapcsolatban – ez a célja a Techwave Hungary Zrt. most induló fejlesztésének. Az államilag támogatott fejlesztés várhatóan két év múlva készül el, már most nagy iránta az érdeklődés. 

2021. február 3. 13:31

Megalakult az IDS Scheer Hungária Kft.

IDS Scheer Hungária Kft. néven magyarországi közös vállalatot alapított német IDS Scheer AG nemzetközi tanácsadó és szoftvercég és eddig itteni kompetenciaközpontjaként működő Procont Holding Rt.

2002. február 21. 16:09

Az internet stratégiai kérdései (II.)

Az előző számunkban megjelent összeállítás második részeként ismét tanácsadással foglalkozó cégek e területen jártas képviselőit faggattuk, hogy segítségükkel tovább elemezhessük a magyarországi internetbusiness piacát.

2001. augusztus 19. 14:53

Paksi rekord

A Paksi Atomerőmű Rt.-ben (PA Rt.), a Procont Kft. fővállalkozásában, a Procont, a KPMG Hungária Kft., a Synergon Informatika Rt és a PA Rt. szakemberei közös munkája eredményeként, január elején élesben indították – az atomerőmű gazdálkodásában szerepet játszó informatikai bázis egységesítésének részeként – az SAP R/3 első moduljait.

2001. február 6. 08:30

Erőmű automatizáció közel egymilliárdért

A Procont Kft. a KPMG-vel és a Synergon-nal nyerte a 900 milliós beruházással megvalósítandó projektre kiírt pályázatot. Az érintett cégek vezetői október 3-án írták alá a Magyar Villamos Művek Rt.-nél, és a hozzá tartozó társaságoknál egységes, SAP alapú vállalatirányítási rendszer bevezetésre vonatkozó szerződést.

2000. október 5. 21:24

A Procontté lett az EY tanácsadási üzletág nagyobbik szelete

Az Ernst &Young Magyarország Kft. a Procont Projektvezetési és Controlling Tanácsadó Kft.-nek adta át a tanácsadási üzletága egyes területeit, melyek a tavalyi 3,5 milliárd forintos árbevételéből mintegy egytizedét tették ki.

2000. szeptember 13. 20:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

A magyar háztartások majdnem háromnegyedében használnak vezetékes internetet, viszont másfél millió ember sehogy sem internetezik. Az utóbbi csoportba kerülést leginkább az életkor és a vagyoni helyzet befolyásolja. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) reprezentatív kutatása a háztartások és a 14 éves, illetve annál idősebb lakosság körében, 2020 augusztusában és szeptemberében készült. 

2021. június 14. 09:53

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

A történelem során 2021-ben először haladja meg a 4 ezer milliárd dollárt a nagyvállalatok IT működésre és fejlesztésre fordított kiadása. Négy olyan ország van csupán, ahol a nominális nemzeti össztermék meghaladja ezt az összeget: az USA, Kína, Japán és Németország.

2021. június 7. 17:38