Schlumberger kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Schlumberger

Samsung: vezeték nélküli rendszerek az olimpiára

A Samsung vezeték nélküli információs rendszereket fejleszt a 2004-es athéni olimpiai játékok hatékonyabb, költségkímélőbb és biztonságosabb lebonyolításához.

2003. december 8. 13:30

A Magyar Biztosítók Szövetsége tanúsította a SchlumbergerSema biztonsági megoldását

SchlumbergerSema, a globális technológiai szolgáltató vállalat, a Schlumberger Ltd. információtechnológiai üzletága DeXa.Badge elnevezésű biztonsági megoldása elnyerte a Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) tanúsítványát. A DeXa.Badge vállalati azonosító menedzsmentrendszert kínál, amelynek alapjául a smartkártyás technológiának a jelszómenedzsment-szoftverrel való együttes használata szolgál, és biztonságos informatikai hálózat-hozzáférést biztosít.

2003. április 4. 12:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

A történelem során 2021-ben először haladja meg a 4 ezer milliárd dollárt a nagyvállalatok IT működésre és fejlesztésre fordított kiadása. Négy olyan ország van csupán, ahol a nominális nemzeti össztermék meghaladja ezt az összeget: az USA, Kína, Japán és Németország.

2021. június 7. 17:38

Kihirdették az Év Gyára verseny nyerteseit

Az utóbbi hónapokban egy sor kiváló gyár mutatta be tevékenységét és fejlesztéseit, hogy összemérjék eredményeiket egymással. A sokszínű mezőnyben a zsűrinek, a korábbi évekhez hasonlóan, nehéz dolga volt, az összetett díjasok kiválasztásában.

2021. május 31. 09:54