Sense/Net kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Sense/Net

Zsarolásbiztos az e-pénz-kezelő

Az új biztonsági rendszer nemcsak az internetes kalózoktól, hanem a Barion saját munkatársaitól is megvédi az adatokat.

2015. január 4. 09:29

Egymillió eurónyi kód vált nyílt forrásúvá

Október 1-jétől, szerdától letölthető a Sense/Net Kft. vállalati tartalommenedzsment (ECMS) és Vállalati Portál (EPS) szoftvere, a nyílt forráskódú Sense/Net 6.0 béta-verziója. A szoftver a kiadás után néhány nappal már több mint 600 letöltésen van túl.

Kulcsszavak: Sense/Net
2008. október 7. 13:20

Felvásárolta az IVY Kft.-t a Sense/Net

A Sense/Net Portal Engine vállalati tartalommenedzsment (ECMS) és Vállalati Portál (EPS) szoftverről ismertté vált cég felvásárolta az IVY Kft-t, amely nagyvállalati és SOHO (small office – home office) portálmegoldásokat fejlesztő cégként volt jelen a magyar piacon. A tranzakció értéke közel 150 millió forint, a 100 százalékos felvásárlás után az IVY Kft. beolvasztásra kerül, a cég pedig továbbra is Sense/Net néven fut majd.

Kulcsszavak: Sense/Net +céginfo
2008. június 19. 16:04

Sensenet: megújuló arculat, termék- és üzletpolitika 2008-ra

A portálrendszereket fejlesztő Sensenet Mikulás napján jelentette be a termékstratégiáról önmagában is árulkodó új portáljának, a www.portalengine.org oldalnak a megnyitását, és azt, hogy a jövőben nyílt forráskódú változatban, úgynevezett GNU General Public Licence-szel is forgalomba hozzák content management rendszerüket. Emellett az új verzióból készül egy vállalatoknak és egy fejlesztőknek szánt verzió is.

Kulcsszavak: portál Sense/Net
2007. december 6. 23:21

Állásokat és támogatásokat kínál a megújult ÁFSZ-portál

Könnyebben tájékozódhatnak és navigálhatnak az Állami Foglalkoztatási Szolgálat célcsoportjai a portál tartalmai és szolgáltatásai között az új oldalstruktúra és arculat segítségével. Tartalmaiban és szolgáltatásaiban a portál változatlan maradt. A portálmotor cseréjét követően online arculatának megújítását is a Sense/Net-re bízta az Állami Foglalkoztatási Szolgálat.

Kulcsszavak: Sense/Net munkaerő
2006. június 20. 12:44

Bírósági portál új célcsoportokkal

Arculata mellet szolgáltatásaiban és tartalmában is megújult a magyar bíróságok portálja. Az új portál több site összefonódása, illetve a bíróságokkal kapcsolatos közérdekű információk gyűjtőhelye. Egyik fő célja az állampolgárok és az érdeklődők célzott és széles körű tájékoztatása a hazai bírósági rendszerről és annak működéséről.

Kulcsszavak: jog Sense/Net
2006. június 7. 10:46

Magyar portálszoftver a régióban

A magyar portálpiaci sikerei után Ausztriába és Romániába is eljutott a magyar dobozos portáltermék a Sense/Net Portal Engine 5.5. A portálszoftver nagy terheltségű hírportálok és vállalati portálok alapját adja hazánkban és külföldön egyaránt.

Kulcsszavak: portál Sense/Net
2006. május 15. 13:43

A Sense/Net újra a Fast 50 listán

Üzleti eredményeinek elismeréseként a Sense/Net Kft. 2005-ben a 26. helyen szerepel a Deloitte által összeállított közép-európai Technology Fast 50 listán, amely a cégek által öt év alatt elért százalékértékben kifejezett évi árbevétel-emelkedés számításán alapul.

Kulcsszavak: Sense/Net
2005. október 27. 17:08

Befektetéssel gyorsítja növekedését a Sense/Net

Tőkét vont be a Sense/Net Kft., a hazai vállalati portál piac egyik meghatározó szereplője. Az amerikai tulajdonú kockázati tőke alap, a Primus Capital Partners LLC kisebbségi részesedést szerzett a cégben.

2005. szeptember 26. 13:31

Microsoft Tech.Ed Europe 2004: magyar szoftverbemutató a kiállításon

Magyar kiállítója is lesz a június 29-től július 2-ig tartó Microsoft Tech.Ed Europe 2004 konferenciának.

2004. június 21. 11:10

Megújult a Budapest Portál

A Sense/Net csapata megtervezte a főváros portáljának új arculatát.

Kulcsszavak: website Sense/Net
2004. június 3. 14:27

Magyar vállalati portálmegoldás nagyvállalati funkciókkal

Sikeresen mutatkozott be a Sense/Net Portal Engine 5.5 az Internethajón. Az ötszáz főnyi vendégseregben jócskán akadt érdeklődő a vállalati portálmegoldások iránt.

Kulcsszavak: Sense/Net portál
2004. április 21. 10:20

Sense/Net: szoftverbemutató az Internethajón

A Sense/Net első alkalommal mutatja be hazánkban új vállalati portálépítő termékét, a Sense/Net Portal Engine 5.5-öt. A politikai jelenlét alkalmat teremt a vállalti szoftverek közigazgatásban való részvételének bemutatására

Kulcsszavak: e-government Sense/Net
2004. április 8. 14:46

Budapest Portál: bemutatkozott a vakbarát felület

Elkészült a Budapest Portál vakbarát felülete. A honlap akadálymentesített változatát szerdán mutatta be Demszky Gábor főpolgármester és Szuhaj Mihály, az Év embere.

Kulcsszavak: Sense/Net portál
2004. január 7. 18:18

Microsoft Tech.Ed Europe: Egyetlen magyar a Sense/Net

A 220 előadást és 80 kiállító céget felvonultató Microsoft Tech.Ed Europe nemzetközi fejlesztői konferencián a Sense/Net - egyedüli magyar kiállítóként - saját fejlesztésű szoftvertermékét, a Sense/Net Portal Engine 5.0 vállalati portál platformot mutatja be a fejlesztő cégeknek.

2003. június 30. 16:20

Periklész: önkormányzati portálrendszer

Az alig 160 fős Veszprém megyei Oroszi községben március 20-án Sík Zoltán informatikai kormánybiztos adta át ünnepélyesen a Periklész nevet viselő, 58 települést magába foglaló önkormányzati portálrendszert.

2002. március 22. 07:30

Magyar cégek vezetik a közép-európai Fast 50 rangsorát

A Deloitte & Touche Central Europe elkészült a gyorsan növekvő, közép-európai technológiai cégek „Fast 50 Technológiai Cégek Közép-Európában” elnevezésű rangsorával, amely a Deloitte & Touche második, a technológiai iparágat vizsgáló felmérésén alapul.

2001. november 12. 20:46

SMS-sel akár ingyen is telefonálhatunk

Sokunkat bosszant, hogy néhány hosszabb beszélgetés miatt akár a megszokott havidíj dupláját kell fizetnünk a mobilszolgáltatónak. Az egyik cég ennek elkerülésére kínál most egy egyszerű megoldást.

2001. június 14. 19:10

SecureDoc - Biztonság a legmagasabb szinten

A Sense/Net Kft. a magyar piacra is bevezeti új szoftverét, a SecureDoc Biztonságos Dokumentum Terjesztési Rendszert, amely az Egyesült Államokban már sikert aratott.

Kulcsszavak: Sense/Net security
2000. november 7. 12:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

A magyar háztartások majdnem háromnegyedében használnak vezetékes internetet, viszont másfél millió ember sehogy sem internetezik. Az utóbbi csoportba kerülést leginkább az életkor és a vagyoni helyzet befolyásolja. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) reprezentatív kutatása a háztartások és a 14 éves, illetve annál idősebb lakosság körében, 2020 augusztusában és szeptemberében készült. 

2021. június 14. 09:53

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

A történelem során 2021-ben először haladja meg a 4 ezer milliárd dollárt a nagyvállalatok IT működésre és fejlesztésre fordított kiadása. Négy olyan ország van csupán, ahol a nominális nemzeti össztermék meghaladja ezt az összeget: az USA, Kína, Japán és Németország.

2021. június 7. 17:38