Sentinel kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Sentinel

HPE funkcióval erősít a Micro Focus biztonsági megoldása

A Sentinel SIEM (Security Information and Event Management – biztonsági információ- és eseménykezelő) megoldás mostantól egy olyan funkciót is magában foglal, amely a HPE szoftverrészlegének felvásárlásával került a Micro Focus birtokába. Ennek köszönhetően az ügyfelek egyszerűbben csatlakoztathatnak különböző esemény- és naplóforrásokat az eszközhöz.

2018. november 7. 09:52

Több mint testőr: védelem a kibertámadások ellen

Folyamatosan érkeznek a hírek a legkülönfélébb kibertámadásokról. Csak az elmúlt hónapban célkeresztbe került több brit parlamenti képviselő, a University College London (UCL), az Al Jazeera médiahálózat, a Honda egyik gyára, a világ legnagyobb konténerszállító vállalata és az ukrán nemzeti bank az állami áramszolgáltatóval és a repülőtérrel együtt, emellett több magyar vállalat is áldozatul esett egy zsarolóvírusnak. 

2017. július 14. 13:20

Magyar vállalkozásoknak hoz megrendelést az űrügynökségi csatlakozás

Számos magyar alkatrész kerül a Sentinel–2C és –2D távérzékelési műholdakba, miután több hazai cégből álló beszállítói kör kötött az Európai Unió Copernicus programjához kapcsolódó újabb szerződést.

2016. március 19. 08:46

Három másodpercen belül segít ez az app

Egyedülálló a világon a személyes és a közösségi oldalak segítségnyújtásának ilyen összekapcsolása.

2015. szeptember 1. 08:33

A Sentinel első képei a sarki jégsapka gyorsuló olvadását mutatják

A Sentinel műhold az egyik legnagyobb sarki jégsapka gyorsuló olvadását mutatta ki első, Brüsszelben nyilvánosságra hozott felvételein.

Kulcsszavak: műhold világűr Sentinel
2014. május 10. 11:46

NetIQ Sentinel 7.2: új eszközök az őrangyal fegyvertárában

A megoldás segítségével a vállalatok gyorsan észlelhetik a támadásokat, és rövid idő alatt reagálhatnak az érzékeny adatokat veszélyeztető fenyegetésekre. Az új kiadás többek között a hálózati forgalom elemzésével, valamint a fenyegetésekre figyelmeztető hírcsatornák követésével teszi még hatékonyabbá a biztonsági események monitorozását és kezelését.

2014. április 23. 12:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

A koronavírus-válság jelentős változásokat hozott a bankszektornak a 2020-as évben: bevezették a hiteltörlesztési moratóriumot, megsokszorozódtak a hitelprogramok, valamint az új helyzet következtében a digitalizáció is felgyorsult. 

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

Az oltóanyagok létfontosságú lépést jelentenek a világ koronavírus-járvány elleni küzdelmében, ugyanakkor mindez visszaélésekre is lehetőséget ad a csalók és álhírterjesztők számára. Az IT biztonsági megoldásokat fejlesztő ESET bemutatja a leggyakoribb, vakcinával kapcsolatos jellemző átveréseket, amellyel megpróbálnak hozzáférni a személyes adatainkhoz vagy a pénztárcánkhoz. 

2021. április 19. 14:58