Zynga kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Zynga

Játékfejlesztők a közösségi játékok jövőjéről

A héten San Franciscóban rendezték meg Közösségi Alkalmazásokról szóló (Inside Social Apps) konferenciát, ahol a közösségi játékok jövőjéről három nagynevű fejlesztőcég beszélgetett: a Zynga, a Crowdstar és a Playdom.

2011. január 30. 09:10

A FarmVille tulajdonosa alkalmazza a MySpace egykori főnökét

Számos népszerű közösségi játék, köztük a Farmville fejlesztője, a Zynga üzleti elnökhelyettesi pozícióban alkalmazza a MySpace közösségi oldal egykori főnökét, Owen Van Nattát.

Kulcsszavak: Zynga játék MySpace CIO
2010. augusztus 16. 10:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

Új elnököt és elnökséget választott a 2022-2024-es ciklusra a digitális hirdetési piac legnagyobb hazai szakmai szervezete, az IAB Hungary.

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

Három meghatározó trend alakíthatja az idei évben az online marketinget: a videók előtérbe kerülése mellett az arc felvállalása és a 360 fokos marketingeszközök kerülhetnek középpontba 2022-ben. Berta Gergő marketingszakértő arról beszélt, napjainkban a hirdetéseknél már nemcsak a klasszikus értelemben vett demográfiai adatokkal lehet dolgozni, hanem előtérbe kerül az anyagi státusz, a hobbi és hogy éppen milyen érzelmi állapotban van valaki, így gyakorlatilag személyre szabhatók a reklámok. Hozzátette, a cégeknek a szakma komplexitása miatt érdemes ügynökséget maguk mellé állítani, így tényleg valós értéket képviselhet és megtérülővé válik az online marketing.

2022. január 18. 15:29