divat kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: divat

Öt menő kiegészítő vezetékekből

A Sony és az újrahasznosított anyagokból készült fürdőruhák elsőszámú márkája, az AURIA, közösen készítették el az idei nyár egyik legstílusosabb kapszula kollekcióját. Az elhasznált fejhallgató vezetékekből a nyaralások elengedhetetlen kiegészítőit álmodták újra a tervezők.  Az együttműködés apropója a legújabb h.ear fejhallgató, amely vezetékek nélkül is tökéletes hangzást nyújt.

Kulcsszavak: Sony AURIA fejhallgató divat
2016. július 14. 11:44

Városi fiatalok a NUDE by NUBU új kampányának arcai, akik smink nélkül álltak a kamerák elé

A NUBU, amelynek tervezői elnyerték a Glamour Women of the Year legjobb designernek járó díját, június 15-én shopping nighttal ünnepelte új NUDE by NUBU kollekciójának debütálását.

2016. június 17. 11:22

Divatbemutató okostelefonnal

Nincs messze az idő, amikor ruháink is rácsatlakoznak az internetre, ám addig is itt az okostelefon, amely nem csak divatos, hanem akár egy divatbemutató egyik főszereplőjévé is válhat. A Huawei Technologies - alig egy héttel legújabb okostelefonjának, a P9-nek londoni világpremierje után - elhozta a készüléket Magyarországra is az ELLE Fashion Show-ra. Az új prémium kategóriás mobiltelefon a NUBU, 2015. legjobb hazai fashion designer brandjének legfrissebb - NUDE by NUBU - kollekciójával együtt debütált a kifutón.

 

 

Kulcsszavak: Huawei Huawei P9 divat
2016. április 17. 15:05

A PayPal társul az Ivyrevel digitális divatházzal

Mai napon a Paypal az Ivyrevel digitális divatház nemzetközi megnyitásának kapcsán bejelentette a márkával való együttműködését.

2016. április 8. 10:28

Samsung Galaxy S6 edge+: összefonódik a divat és technológia

A Samsung Electronics összefogott a divatvilág emblematikus figuráival, hogy egy olyan trendteremtő lookbookot állítson össze az őszi szezonra, melynek főszereplői a Galaxy S6 edge+ és Note5 telefonok.

2015. szeptember 18. 09:34

A Lenovo Divattervező Pályázatot hirdet

A Lenovo kiemelten foglalkozik a tehetséggondozással, ennek keretén belül hirdeti meg Divattervező Pályázatát, melyre olyan tehetséges pályakezdő divattervezők jelentkezését várja, akik még nem mutatkoztak be, ám éreznek magukban ambíciót és kitartást, hogy bemutassák Magyarország egyik legnagyobb divatshowján a technológia és a Lenovo által inspirált kapszula kollekciójukat.

Kulcsszavak: divat pályázat Lenovo
2014. május 7. 08:12

Divatfotó-sorozatban debütálnak az LG Optimus L-Style okostelefonok

Az LG Electronics (LG) egy különleges együttműködés keretében mutatta be az LG Optimus L-Style okostelefon sorozatot (LG Optimus L3, LG Optimus L5 és LG Optimus L7). A gyártó a brit Vanity Fair magazinnal és Ralph John Perou divatfotóssal közösen keltette életre az L-Style-t, a márka új formatervezési koncepcióját, amely elsősorban a technikai újdonságok iránt érdeklődő és a stílusos megjelenést fontosnak tartó embereket veszi célba.

Kulcsszavak: divat okostelefon LG
2012. június 19. 13:24

Megérkezett a harmadik PRADA mobil az LG-től

A PRADA és az LG együttműködéséből harmadszorra is egy kívül belül lenyűgöző, felsőkategóriás mobiltelefon született. A PRADA phone by LG 3.0-át Londonban mutatták be a nagyközönségnek. A két vállalat már korábbi két készülékével maradandót alkotott a stílus, a kiváló anyagok és a technológia ötvözésével.

2011. december 14. 17:09

Megnyitotta virtuális múzeumát Valentino olasz divatcézár

Az internetes oldalról letölthető "divat Mekka" zarándokai beleshetnek a tervező több mint háromszáz leghíresebb ruhakölteményének eredeti vázlataiba, megismerhetik a toalettek előtörténetét, az inspirációs forrásokat és azt is, hogy végül mely hírességek viselték azokat.

Kulcsszavak: website kultúra divat
2011. december 12. 08:21

2012-ben indul a PRADA Phone by LG 3.0 forgalmazása

A PRADA és az LG Electronics megújította exkluzív, mobiltelefonokra vonatkozó együttműködési megállapodását Szöulban, Dél-Koreában. A korábbi sikerekre alapozva a két vállalat közösen fejleszti ki a PRADA Phone by LG 3.0 modellt, amely 2012 elején kerül forgalomba.

Kulcsszavak: LG divat mobiltelefon
2011. november 25. 15:37

Újabb luxusmobil a láthatáron – Dior Phone Touch

Christian Dior egy Android alapú, érintőképernyős luxustelefonnal csatlakozik a mobilpiachoz.

2011. szeptember 27. 16:03

Az 50 legjobb weboldal – vásárlás és utazás

Folytatjuk cikksorozatunkat a Time magazin által kiválasztott 50 legjobb weboldalról. Az elmúlt napokban szemlézett hír- és sportoldalak, családi portálok, zenei- és videó kínálatok valamint az üzleti vállalkozásokról  szóló site-ok után most a vásárlással és utazással kapcsolatos weboldalak bemutatása következik.
 

2011. augusztus 25. 11:12

A Versace is belép a luxusmobilok piacára

A Versace divatház is saját mobiltelefon piacra dobását tervezi, az új luxusmobil várhatóan tavasztól lesz elérhető.

Kulcsszavak: mobiltelefon divat
2010. január 21. 09:13

Hófehér Asus LCD

Az Asus bemutatta legújabb, hófehér házba szerelt folyadékkristályos képernyőjét, mellyel kifejezetten a gyengébbik nemet akarja megcélozni a gyártó.

Kulcsszavak: ASUS Asus LCD monitor divat
2008. június 13. 19:14

Roja Dove parfüm az új női divattelefonhoz

A Siemens első, nők által és kifejezetten nőknek tervezett mobiltelefonja a divat fővárosában, Párizsban debütált.

Kulcsszavak: divat mobiltelefon Siemens
2005. április 22. 18:35

Új fotós lap: Kreatív Fotó Magazin októbertől

A Radex Communications Reklámügynökség októbertől új fotó- és életmódmagazint jelentet meg Kreatív Foto Magazin címmel.

2004. október 10. 14:05

Laptopok a kifutón

A nemzetközi divattervező, Roland Mouret és az Intel három, korlátozott példányszámú, különlegesen dekoratív külsővel ellátott laptopot mutatott be.

Kulcsszavak: divat notebook Intel
2004. október 2. 13:30

Virtuális én, aki felpróbálja helyettünk a ruhákat

Hamarosan vége a szenvedéseknek a szűkös próbafülkékben, ahol sietve, kínlódva és izzadva rángatjuk magunkra a kiválasztott ruhadarabokat, a Toshiba japán elektronikai cég ugyanis már dolgozik a "virtuális én" megalkotásán, "aki" helyettünk felpróbálja a ruhákat...

Kulcsszavak: újdonság robot divat Toshiba
2004. január 31. 09:23

Öltöztesse kedvére mobileszközeit!

Az EXO most bemutatott szolgáltatásának a segítségével mobiltelefonunkat, illetve PDA-nkat ruhatárunkhoz igazíthatjuk.

Kulcsszavak: divat
2003. április 22. 19:11

Divatos mobilkiegészítők a Siemenstől

A Siemens megalkotta a divatos telefon kategóriát - olvashatjuk a mobilkommunikációval foglalkozó híradások szalagcímén.

2003. január 27. 21:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

A 21 éves múlttal rendelkező pályázaton idén 227 honlap, applikáció és digitális megoldás méretteti meg magát. 'Az Év Honlapja' a beérkezett pályázatokat 28 kategóriában díjazza!

2022. december 2. 13:58

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

A Fiatal Vállalkozók Hete keretén belül adták át 14. alkalommal Az Év Fiatal Vállalkozója díjat. Ezzel az elismeréssel a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége minden évben azt a 18-40 év közötti vállalkozót tünteti ki, aki fiatal kora ellenére komoly értéket teremt pénzügyileg és társadalmilag egyaránt. Az Év Fiatal Vállalkozója díj 2022-es nyertesei egy innovatív építőipari vállalkozás vezetői, Balázs Gábor és Sinkó Gergő lettek. Az idén először átadott Év Fiatal Családi Vállalkozója különdíjat pedig Dr. Barta Anita, a Barta Autó cégcsoport második generációs vezetője kaphatta meg.

2022. november 29. 12:39