hitel kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: hitel

Lakáshitel felvétele előtt 3 kérdést gondolj át!

Úgy döntöttél, hogy saját lakást szeretnél, de mindenképpen szükséged lesz lakáshitelre a megvalósításhoz? Szeretnéd kihozni a lehető legjobbat a hitelfelvételből? Jó helyen jársz, mert ebben a cikkben megmutatjuk neked a kezdeti lépéseket, amiket gondolj át, mielőtt belevágsz ebbe a hosszabb távú ”projektbe”. Nézzük tehát a hitelfelvétel fontos kérdéseit, amik szükségesek a biztonságos és alapos döntéshez.

Kulcsszavak: hitel ház
2020. december 28. 19:39

Az autófedezetes hitel jelentése és feltételei

Ha vállalkozása vagy családja tehermentes gépjárművel rendelkezik, abban az esetben az autó értékének akár a 80%-a is elköltésre kerülhet anélkül, hogy a gépjárműtől meg kellene válni. A következő fejezetekben az autófedezetes hitel és annak legfontosabb előnyei kerülnek bemutatásra. 

Kulcsszavak: hitel autó
2019. október 16. 13:16

Kanapét a kanapéról, akár már részletre is

Október elsejétől olyan egyszerűen vehetünk részletre bútort a kika webshopjából, mintha csak egy pizzát rendelnénk: online vásárláskor már részletfizetési opció is választható, melynek keretében a Cofidis videós azonosítás szolgáltatással könnyedén, otthonról végigjárható a hitelfelvétel – a vásárolni kívánt termék kiválasztásától egészen a szerződés aláírásáig. 

2018. október 2. 08:27

Több mint másfélszeresére nőtt az online hitelek aránya

A Cetelem Bank felmérése szerint az idén több mint másfélszeresére nőtt az online áruhitelek aránya a tavalyihoz képest, az átlagos hitelösszeg pedig 15 százalékkal lett magasabb.

2013. december 9. 07:25

A GTS finanszírozási megállapodást köt növekedésének felgyorsítása érdekében

A GTS Central Europe (GTS), Közép- és Kelet-Európa vezető infrastruktúra alapú távközlési szolgáltatója ma nagyszabású finanszírozási megállapodás megkötését jelentette be. Az új elsőbbségi hitelkeret-szerződés új felvásárlásaihoz és hálózati fejlesztéseihez is megfelelő forrást biztosít a vállalatnak.

Kulcsszavak: GTS Central Europe hitel
2012. június 1. 18:00

Az EBRD 100 millió eurót ad a Vivendi Hungary-hitelhez

Százmillió euróval tervez részt venni a Vivendi Telecom Hungary BV-nek - a francia Vivendi Universal magyarországi részlegének - szervezett 350 millió eurós szindikált hitelben a londoni Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD).

2001. július 9. 09:25

Szindikálthitel-rekord Nyugat-Európában

A távközlési szektor kielégíthetetlennek tűnő hiteléhsége 46 százalékkal hajtotta fel tavaly a Nyugat-Európában folyósított szindikált hitelek összegét, amely 533,28 milliárd dolláros rekordot ért el - közölte csütörtökön egy elemző cég.

Kulcsszavak: +céginfo trend hitel
2001. január 5. 17:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

A magyar háztartások majdnem háromnegyedében használnak vezetékes internetet, viszont másfél millió ember sehogy sem internetezik. Az utóbbi csoportba kerülést leginkább az életkor és a vagyoni helyzet befolyásolja. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) reprezentatív kutatása a háztartások és a 14 éves, illetve annál idősebb lakosság körében, 2020 augusztusában és szeptemberében készült. 

2021. június 14. 09:53

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

A történelem során 2021-ben először haladja meg a 4 ezer milliárd dollárt a nagyvállalatok IT működésre és fejlesztésre fordított kiadása. Négy olyan ország van csupán, ahol a nominális nemzeti össztermék meghaladja ezt az összeget: az USA, Kína, Japán és Németország.

2021. június 7. 17:38