hub kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: hub

A HTC 5G Hub otthon, a munkahelyen és útközben is biztosítja az 5G gyorsaságát

A HTC bemutatta új eszközét, a kategóriájában első, 5G támogatással rendelkező mobil smart hubot. Az otthoni és irodai környezetben egyaránt használható smart hubbal folyamatos a 4K videostreaming, alacsony késleltetési időt biztosít például a játékok során, mindemellett 5G mobil hotspotként is funkcionál akár 20 felhasználó számára. A HTC 5G Hub számos nemzetközi szolgáltatónál lesz elérhető, többek között a Sprintnél és a Telstránál, valamint több európai szolgáltatónál, úgy, mint az EE és a Three (Egyesült Királyság), a Deutsche Telekom (Németország), a Sunrise (Svájc) és az Elisa (Finnország).

Kulcsszavak: HTC 5G HTC 5G Hub hub MWC 2019
2019. február 25. 15:02

Új funkciókkal frissült az Xbox One

A Microsoft kiadta Xbox One játékkonzoljának legújabb frissítését, amely nem csak hiba- és teljesítményjavításokat tartalmaz. Az eszköz egyebek mellett Game Hub funkcióval is bővült.

2015. február 10. 14:32

ATEN: következő generációs Master View USB KVMP Switchek

Az ATEN 2004 januárjában Európa-szerte kibocsátja az új generációs USB KVMP switcheit. A többfajta felhasználói felületet használók nagy hasznát veszik majd ennek a technológiának, amely biztosítja a kompatibilitást PC, Mac, Sun és Linux platformokkal.

Kulcsszavak: USB kábel hub
2004. január 8. 19:30

3Com: új kétsebességes kapcsolók, hubok és PC-kártyák

A 3Com Corporation új hálózati megoldásokat jelentett be. Az OfficeConnect és SuperStack 3 Baseline termékek új családjával a vállalati ügyfelek könnyebben és költséghatékonyabban helyezhetik üzembe első hálózatukat, és tevékenységük során hatékonyabban kiaknázhatják a hálózat előnyeit.

Kulcsszavak: hub kapcsoló 3Com
2001. november 21. 17:48

Új BayStack kapcsolók és hubok a Norteltől

A Nortel Networks új BayStack hálózati eszközöket dobott piacra, melyek a kisebb vállalati hálózatokban kínálnak árban is versenyképes alternatívát a vezető hálózati eszközgyártótól.

Kulcsszavak: hub kapcsoló Nortel
1999. július 27. 21:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A világon egyedülálló drónra szerelhető szállítódobozt fejlesztettek

Egyre több területen alkalmazzák és tesztelik a drónokkal való csomagszállítás lehetőségét. Ezek az eszközök az egészségügytől a hadiiparig számos folyamatot könnyíthetnek meg például azzal, hogy a nehezen megközelíthető vagy katasztrófa sújtotta területekre is képesek ételt vagy gyógyszert szállítani. A drónnal való szállítást forradalmasíthatja egy magyar fejlesztésű, könnyű szállítódoboz, amiben a tárgyak rögzíthetők, így többek között folyadékok biztonságos szállítását is lehetővé teszi.

2021. szeptember 15. 14:15

Öt érmet is elhoztak a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiájáról

Minden korábbi évnél jobban szerepelt a  világ harminc országának 15 és fél éves, vagy ennél fiatalabb diákjai számára meghirdetett Európai Junior Informatikai Diákolimpián (eJOI) a magyar csapat: a hazai diákok egy arany-, egy ezüst-, és három bronzéremmel távoztak a megmérettetésről.

2021. augusztus 31. 09:58