raktárirányítás kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: raktárirányítás

Raktárautomatizáció szállító robotokkal

Az önálló mobil robotok (AMR-ek) piaca egyre nagyobb mértékben növekszik, miközben a multinacionális gyártóvállalatok az ellátási lánc különböző területein integrálnak rugalmas és együttműködő robotokat, az általános raktár-automatizációs stratégiájuk részeként. A robotgyártó vállalatok nagy sikerekről számolnak be mind a tesztelési, mind a gyártási környezetet illetően, azonban egyesek még mindig kételkednek abban, hogy biztonságos-e, ha az emberi alkalmazottak együtt dolgoznak ezekkel a robotokkal. Eláruljuk, hogy nem nekik van igazuk!  

2019. március 6. 13:57

A Benetton chipekkel ellátott ruhákat dob piacra

A világhírű Benetton divatcég olyan high-tech megoldásokat kíván meghonosítani különböző ruhaneműi esetében, melyek segítségével a korábbiaknál sokkal könnyebbé válik a raktárkészletek monitorozása.

2003. március 12. 22:10

Fornax: mobil adatkezelés tenyérszámítógéppel

A mobiltelefonok és tenyérszámítógépek terjedésével rengeteg funkció, tevékenység megoldható az irodán kívül is, elszakadva az asztali számítógéptől és vonalas internettől. A vezeték nélküli eszközöknek, illetve mobil-internettechnológiának köszönhetően könnyen elvégezhető feladattá válik egy raktárkészlet-ellenőrzés vagy a vállalat központi adatbázisában található bármely információ lekérdezése. A Fornax Rt. által kifejlesztett Fornax Palm Inventory olyan adatgyűjtő és leltározó rendszer, amely önállóan és központi adatbázissal összekapcsoltan egyaránt működőképes.

2002. szeptember 20. 09:48

EDI a Tescóban

A Tesco november végén sikeresen tesztelte kialakítás alatt álló Electronic Data Interchange (EDI, elektronikus adatcsere) rendszerének első fázisát, amelynek bevezetése 2002. január 1-jén és azt követően a hónap folyamán történik. Ezzel a Tesco a magyarországi áruházláncok között elsőként használ majd IBM által kifejlesztett EDI rendszert, más áruházláncok (pl. Metro, Match, Plus, Profi, Mecsek Füszért stb.) a Matáv EDI-szolgáltatását használják.

2002. január 7. 12:39

E-kereskedelem MFG/PRO alapon

A KFKI Isys Kft., az amerikai ISS Grouppal kötött megállapodása révén, az MFG/PRO integrált vállalatirányítási rendszert internet alapú funkcionalitásbővítő megoldásokkal látja el.

1999. december 1. 22:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

A koronavírus-válság jelentős változásokat hozott a bankszektornak a 2020-as évben: bevezették a hiteltörlesztési moratóriumot, megsokszorozódtak a hitelprogramok, valamint az új helyzet következtében a digitalizáció is felgyorsult.

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

Az oltóanyagok létfontosságú lépést jelentenek a világ koronavírus-járvány elleni küzdelmében, ugyanakkor mindez visszaélésekre is lehetőséget ad a csalók és álhírterjesztők számára. Az IT biztonsági megoldásokat fejlesztő ESET bemutatja a leggyakoribb, vakcinával kapcsolatos jellemző átveréseket, amellyel megpróbálnak hozzáférni a személyes adatainkhoz vagy a pénztárcánkhoz. 

2021. április 19. 14:58