rendszerintegráció kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: rendszerintegráció

Rendszerintegrátorokkal lép együttműködésre a Xerox Magyarország

Stratégiai partnerségek kialakításával szeretné tovább erősíteni a hazai piaci pozícióját a Xerox Magyarország. A vállalat a dokumentumkezelés területén az IT rendszerintegrátorokkal olyan együttműködések megkötésére törekszik, amelyek lehetőséget adnak arra, hogy a Xerox teljes szolgáltatás-, megoldás- és eszköz portfóliója bármely hazai vállalkozás számára elérhető legyen.

2015. október 9. 16:33

SAP: IT fejlesztés a MARK Zrt-nél

Egységes, integrált informatikai üzleti rendszert vezet be a MARK Magyar Reorganizációs és Eszközkezelő Zrt., ebben az SAP Hungary Kft. megoldásszállítóként és tanácsadó partnerként a hazai és nemzetközi legjobb gyakorlatok alkalmazásával segíti a társaságot – jelentették be a felek.

2015. július 27. 15:36

Az integrált rendszerek irányába tart a nemzetközi M2M piac

Saját fejlesztésű hardvereit és az integrált szolgáltatási rendszerét mutatta be a MOHAnet Mobilsystems Zrt. a barcelonai Mobil Világkonferencián, ahol a szolgáltatásfejlesztésre és a rendszerintegrációra helyezték a hangsúlyt a globális kommunikációs cégek.

2015. március 18. 16:35

Újdonságok az AIDA64 rendszerdiagnosztikai szoftver 2.50-es verziójában

Megjelent az AIDA64 rendszerdiagnosztikai termékcsalád 2.50-es verziója. A frissítés érinti mind az otthoni használatra szánt AIDA64 Extreme Edition változatot, mind pedig a vállalati felhasználók számára elengedhetetlen hálózati menedzsment és rendszerteszt szoftvert, az AIDA64 Business Edition-t. Az új verzió grafikonokkal és mérőórákkal egészíti ki a SensorPanel modult, a Speech API-ról is információval szolgál, támogatja a teljes nVIDIA GeForce 600 GPU családot, valamint a legújabb generációs Intel és OCZ SSD meghajtókat is.

2012. május 30. 09:40

Novell-siker a CEU-n ZENworks alkalmazásvirtualizációval

A Novell tájékoztatása szerint a Közép-európai Egyetem (CentralEuropean University – CEU) a Novell ZENworks Application Virtualization bevezetésével csökkentette felügyeleti költségeit, miközben hatékonyabbá tette informatikai rendszerét, beleértve a diákok szoftverhasználatát saját notebookjaikon, akár otthonról is.

2010. július 28. 17:20

Ezer rendszerintergrációs szakértővel erősít az Ericsson

Az Ericsson megállapodást kötött az olasz Pride Spa cég részvényei 100%-ának megvásárlására. A Pride Spa körülbelül ezer, Olaszországban tevékenykedő tanácsadási és rendszerintegrációs szakértővel rendelkezik. A megállapodás lezárására várhatóan 2010. február 1-jén kerül sor.

2010. január 13. 15:38

A Synergon szállítja a Fővárosi Tűzoltóság új bevetés-irányítási rendszerét

A Synergon Informatika Nyrt. leányvállalata, a Synergon Rendszerintegrátor Kft. nyerte meg a Fővárosi Tűzoltó Parancsnokság új bevetés-irányítási rendszerének szállítására kiírt tendert, és 186,5 millió forint értékben szerződést kötött a rendszer bevezetésére és a támogató tevékenység ellátására.

2009. július 24. 09:00

Elektronikus jegyeladási rendszer a Jászkun Volánnál

A menetjegyek és bérletek eladásához korszerű elektronikus rendszert alakítanak ki a szolnoki székhelyű Jászkun Volánnál; az utastájékoztatás minőségét is javító tendert közbeszerzési eljárás keretében az IQSYS Informatikai és Tanácsadó Zrt. nyerte el.

Kulcsszavak: rendszerintegráció
2009. június 8. 14:01

Alvicom: sikeres teljesítményteszt az Aegon biztosítónál

A magyarországi IT-tesztelési piac egyik vezető társasága, az Alvicom sikeresen működött közre az Aegon biztosító kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (KGFB) webes díjkalkulációs és ajánlatkészítő alkalmazásának tesztelésében. Az elvégzett terheléses teszteknek köszönhetően a megrendelő üzletkritikus webes alkalmazásait sikerült olyannyira felgyorsítani, hogy a biztosító a novemberi biztosítóváltó csúcsban a korábbi évekhez viszonyított magasabb terhelés esetén is gyorsabban ki tudja szolgálni a díjkalkulációs kéréseket.

2008. november 25. 18:34

Automatikus banki ellenőrző rendszer az UniCreditnél

Az új alkalmazás lehetővé teszi az elektronikus aláírással és időbélyeggel hitelesített dokumentumok szerveroldalon történő automatikus banki ellenőrzését. Az UniCredit Banknál a NetLock által kiépített rendszer az elektronikus cégeljárásban használt, valamint az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) által kiállított - elektronikus aláírással és időbélyeggel hitelesített - elektronikus nemleges (0-s) igazolások ellenőrzését végzi.

2008. november 24. 12:05

Megújította internetes ügyfélszolgálatát a Fővárosi Vízművek

Az SAP Hungary Kft. bejelentette, hogy a Fővárosi Vízművek internetes ügyfélszolgálati megoldására az SAP Utility Customer E-Services (UCES) szoftvertermékét választotta. Az SAP megoldásával a vízművek a növekvő számú, interneten történő fogyasztói megkeresésekre reagál.

Kulcsszavak: SAP rendszerintegráció
2008. november 4. 11:40

Hazai cég fejleszt a Lufthansának

A Lufthansa Technik AG a magyar HostLogic Kft.-t bízta meg annak az SAP-megoldásnak a kifejlesztésével, mely a tervek szerint több olyan országban és helyszínen bevezetésre kerül, ahol a Lufthansa Techniknek karbantartást végző leányvállalata, kirendeltsége van. A rendszer alkalmas a cég repülőgép-karbantartási feladatainak tervezésére, azok megvalósításának követésére, a ráfordítások személyzeti és anyagköltségeinek teljes körű kiszámítására is. A készülő verziót először Magyarországon, Máltán, Bulgáriában és Indiában alkalmazzák.

2007. október 16. 12:25

Modernizálta informatikai rendszerét a Dunaferr

A Dunaferr Zrt., hazánk legnagyobb acélműve és 11. legnagyobb vállalata a HP segítségével modernizálta informatikai rendszerét és csökkentette üzemeltetési költségeit. A mintegy nyolcezer főt alkalmazó vállalat a következő négy évben a jelenlegi évi 1,8 millió tonnás acéltermelése megduplázására készül. A dinamikus üzleti növekedés kiszolgálásához elkerülhetetlen volt az idejétmúlt, költséges, nagygépes (mainframe) környezetben működő vállalatirányítási rendszer cseréje.

2007. július 6. 09:22

Több százezer diák, szülő és munkatárs biztonságos személyazonosság-kezelése egy Novell rendszerben

Az Egyesült Államok 13. legnagyobb iskolakörzete, a Fairfax County Public Schools a Novell megoldásait választotta személyazonosság-kezelő infrastruktúrájának központi felügyeletéhez. Az új megoldások bevezetésével Fairfax megye közoktatása 164 000 diák, szüleik és a mintegy 22 000 dolgozó személyazonosságának biztonságos kezelését, valamint a technológiai erőforrásokhoz való egyszerű hozzáférést kívánja megvalósítani.

2007. július 4. 12:02

A NORG fejleszt az MFB-nél

A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) Rt. kinnlevőségeinek kezelésére és minősítésére szolgáló portfolió-adósminősítő és kintlévőség-információs rendszert (röviden: Portfolió rendszer) a NORG Számítástechnikai Rendszerház Kft. fejleszti tovább 62,4 millió forintért - derül ki a Közbeszerzési Értesítőből.

Kulcsszavak: MFB rendszerintegráció
2007. április 11. 09:34

Az Espirit az SAP-t választotta

A fiatalos életstílust megtestesítő Espirit márka a mySAP ERP-t választotta platformként globális kis- és nagykereskedelmi tevékenysége támogatására. Az Espirit az SAP segítségével szeretné javítani folyamatai eredményességét és hatékonyságát, felfuttatni forgalmát és támogatni a nemzetközi növekedést. A szerződés az SAP for Retail megoldások és az SAP Apparel and Footwear alkalmazás szállítására szól.

2007. január 28. 11:02

Alerant: globális erőforrás menedzsment rendszer az AstraZenecánál

Az AstraZeneca, a világ egyik vezető gyógyszerfejlesztő és -gyártó cége a klinikai kutatás szervezését támogató erőforrásmenedzsment-rendszert alakít ki az Alerant Informatikai Zrt. szakmai támogatásával. A rendszert a tervek szerint a világméretű kutatóhálózattal rendelkező AstraZeneca valamennyi klinikai vizsgálatot végző központjában használják majd.

2007. január 25. 11:51

IND Group: iráni üzlet, magyar siker

A közel-keleti régió legjelentősebb informatikai és telekommunikációs kiállításán, a Gitex 2006-on a magyar IND Group bejelentette, hogy a Saba Pardazesh rendszerintegrátor céggel közösen fejleszti ki az iráni Tejarat Bank internetbanki szolgáltatásait - tájékoztatta a társaság az MTI-t.

Kulcsszavak: rendszerintegráció IND
2006. november 20. 09:28

A CODA gépjármű-aukciós házzal lép szerződésre

A pénzügyi szoftverekre specializálódott CODA Group bejelentette, hogy 200 000 angol font értéket meghaladó felhasználási és szolgáltatási szerződést írt alá a világ legnagyobb gépjármű-aukciós háza, a Manheim angol és európai leányvállalataival a CODA-Financials - kategóriájában a legjobb - pénzügyi szoftverre.

2006. augusztus 19. 12:07

Új rendszer-menedzsment eszköz a Delltől

Az Open Manage Client Administrator 3.0 a hardver és szoftver menedzsmentet egyetlen konzolba integrálja az asztali és hordozható számítógépek, és munkaállomások részére.

2006. május 15. 10:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

A koronavírus-válság jelentős változásokat hozott a bankszektornak a 2020-as évben: bevezették a hiteltörlesztési moratóriumot, megsokszorozódtak a hitelprogramok, valamint az új helyzet következtében a digitalizáció is felgyorsult.

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

Az oltóanyagok létfontosságú lépést jelentenek a világ koronavírus-járvány elleni küzdelmében, ugyanakkor mindez visszaélésekre is lehetőséget ad a csalók és álhírterjesztők számára. Az IT biztonsági megoldásokat fejlesztő ESET bemutatja a leggyakoribb, vakcinával kapcsolatos jellemző átveréseket, amellyel megpróbálnak hozzáférni a személyes adatainkhoz vagy a pénztárcánkhoz. 

2021. április 19. 14:58