vezetékes kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: vezetékes

Vezetékes telefonszolgáltatás: az előfizetőket védi az NMHH új szabályozása

November 1-jén lépett hatályba a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) új rendelete, amely átláthatóbb és az előfizetőket hatékonyabb jogi védelemben részesítő szabályozási környezetet alakít ki a vezetékes telefonszolgáltatások, a nyilvános telefonállomások, a belföldi tudakozó és az előfizetői névjegyzék elérhetővé tételében (összefoglalóan: egyetemes szolgáltatások).

2015. november 2. 09:15

Vodafone: korlátlan roaming és vezetékes telefon

A korlátlanság, az oszthatóság és a kiszámíthatóság jegyében a Vodafone Magyarország kis és középvállalati ügyfeleinek korlátlan roamingot, több eszköz között is osztható mobilinternetet és komplex vezetékes-mobil szolgáltatást is kínál.

Kulcsszavak: Vodafone roaming vezetékes
2014. december 8. 13:09

Magyarország lemaradásban van az internetlefedettség terén

A magyarországi szélessávú internet lefedettsége 5 százalékkal el van maradva az Európai Unió átlagától. Míg az EU tagállamaiban négyből több mint három háztartás rendelkezik szélessávú internettel, addig Magyarországon csupán 71 százalékuk. Kiderült, hogy a vezetékes internet alig terjed hazánkban.

2014. november 18. 16:42

Vezetékes telefonszámok átirányítására kötött szerződést az Externet és a Vodafone

A szolgáltatás keretében az ügyfelek vezetékes telefonhívásaikat a mobiltelefonjaikra irányíthatják.

2013. december 18. 08:33

Kábelszolgáltatóból lett a második legnagyobb telefoncég

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb gyorsjelentése alapján immár egy kábelszolgáltató került a második helyre a vezetékestelefon-szolgálgatások piacán. Az idén februári adatok szerint ugyanis helyet cserélt a telefonszolgáltatói rangsorban az Invitel és a UPC.

2013. március 25. 10:00

NMHH: a nagy vezetékestelefon-szolgáltatók csak az infláció mértékéig emelhetnek árat idén

A piacon működő jelentős piaci erejű vezetékestelefon-szolgáltatók - az Invitel, a Magyar Telekom és a UPC - legfeljebb az éves infláció mértékével megegyezően emelhetik havi díjaikat 2013-ban, és továbbra is biztosítaniuk kell előfizetőiknek a közvetítőválasztás lehetőségét - erről határozott a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

2013. január 19. 09:48

Idén havi négyszáz, illetve ezernégyszáz forint lehet a telefonadó

Kevesebb lesz a második félévtől fizetendő távközlési adó maximális mértéke havonta a parlament hétfői döntésével.

Kulcsszavak: adó mobilszolg vezetékes
2012. június 4. 18:11

Hódít az okostelefonokra csatlakoztatható retró telefonkagyló Amerikában

Nagy lendülettel hódít és már-már kultikussá válik okostelefonokhoz csatlakoztatható nyeles, a klasszikus bakelit modelleket idéző telefonkagyló Amerikában. A divat akkor futott fel erősen, amikor egy fotósnak sikerült lencsevégre kapnia, amint Lenny Kravitz valahol a mobiljára kapcsolt Moshi Moshi - japánul így mondják azt, hogy halló - telefonkagylón keresztül diskurált.

2011. november 24. 09:11

Újabb kombinált csomagok a T-Mobile és T-Home kínálatában

A T-Home és a T-Mobile újabb, vezetékes és mobilszolgáltatásokat egyben kínáló díjcsomagokat vezet be a piacra. A korábbi, négy szolgáltatást magukba foglaló Paletta M és XL csomagok mellett mostantól L méretű csomagot is választhatnak az előfizetők, továbbá, ha lakóhelyükön a műszaki lehetőségek a Magyar Telekom Nyrt. vezetékes internet szolgáltatásainak igénybevételét nem teszik lehetővé, de mobilinternet szolgáltatás elérhető, a tévé és mobiltelefon előfizetésük mellé mobilinternet szolgáltatást is igénybe tudnak venni a Paletta Trio csomaggal.

2011. július 7. 13:33

Tavasztól csökkenhet a telefonálás díja

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság nemzeti konzultációra bocsátotta a legfrissebb, a vezetékes és mobil piacokat érintő piacelemzési határozattervezeteit. A háromévente megjelenő piacelemzési határozatok a nagykereskedelmi díjak szabályozásán keresztül lehetőséget jelentenek a kiskereskedelmi hívásdíjak csökkentésére.

2011. február 28. 15:31

Rendkívül kedvező vezetékes telefonajánlat a T-Home-tól

A T-Home egyszerű és igen kedvező feltételeket nyújtó vezetékes telefonálási lehetőséget kínál. Az új Hoppá díjcsomaggal nem kell fejben tartani, melyik vezetékes telefonszolgáltatóhoz tartozik az elérendő fél és mikor szeretnénk őt hívni: használatával az összes belföldi, normál díjazású vezetékes, továbbá az alapdíjas T-Mobile – összesen több mint 8 millió – hívószám 0 forintos percdíjjal elérhető, ráadásul mindez napszaktól függetlenül, éjjel-nappal.

2011. január 12. 14:02

A legtöbben internetszolgáltatót keresnek

A legtöbb magyar felhasználó a szélessávú internet szolgáltatások iránt érdeklődik, ezen belül azonban a kombinált csomagok iránt nincsen akkora kereslet, mint ahogy azt a szolgáltatók szeretnék.

2010. december 28. 09:02

Búcsú a második tárcsahangtól

Idén szilveszterig végképp búcsút inthetünk a távhívások tárcsázásánál hallható második tárcsahangnak. 2010. december 31-ig fokozatosan megszűnik a hagyományos vezetékestelefon-hálózatokban a 06-os belföldi, valamint a 00-s nemzetközi előtétszám hívása után több helyen máig alkalmazott búgó hangjelzés.

Kulcsszavak: NHH vezetékes
2010. november 29. 16:22

Júliusban ismét nőtt a szélessávú internet-előfizetés

Júliusban lassan, de folytatódott a kábelmodemes szélessávú internet-előfizetések számának növekedése, így a vezetékes szélessávú internet-előfizetések száma 1,828 millió volt a hónapban - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

2010. szeptember 15. 08:22

Vezetékes telefon Androiddal

A Rockchip nevű cég egy Android operációs rendszerrel és érintőképernyővel ellátott „asztali” telefont mutatott be a berlini IFA kiállításon, némileg meglepve a látogatókat.

Kulcsszavak: vezetékes Android
2010. szeptember 12. 16:38

Tripleplay szolgáltatás az EnterNetnél is

2010. június 14-től lakossági ügyfeleinek szóló telefonszolgáltatással is megjelent az EnterNet a hazai piacon. Az ADSL és IP technológiára épülő telefonszolgáltatással egyidőben az EnterNet tripleplay csomagokat is kínál ügyfeleinek. A TV- és telefonszolgáltatást, valamint az internetet magába foglaló csomagokat az ügyfelek kedvezményes havidíj mellett maguk állíthatják össze igényeiknek megfelelően.

2010. június 24. 15:50

KSH: tovább nőtt a mobilosok, csökkent a vezetékesek száma

Az előző negyedévhez képest 2010 március végére 0,8 százalékkal 11,88 millióra emelkedett a mobil telefon-előfizetések száma, miközben a vezetékes fővonalak száma 1,6 százalékkal 3,01 millióra esett vissza - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a csütörtökön közzétett gyorsjelentésben.

2010. június 11. 09:01

T-Home, T-Mobile: vezetékes és mobilszolgáltatások egyben, kedvező havi díjjal!

A T-Home és a T-Mobile június 1-jétől Paletta néven két új, tévézést, vezetékes internet-hozzáférést, otthoni és mobiltelefonálást biztosító, a hazai távközlési piacon különlegességnek számító szolgáltatáscsomagot vezet be.

2010. június 1. 11:55

Telenor néven alakítaná át radikálisan a mobilpiacot a Pannon

Telenor névre vált május 18-án a Pannon GSM Távközlési Zrt. A társaság a névváltással egy időben több új terméket és olcsóbb szolgáltatásokat vezet be, bővíti szélessávú internet kínálatát is, valamint 70 százalékkal csökkenti az uniós adatroaming díjakat.

2010. május 18. 08:20

Smart Office: mobil + vezetékes internetkapcsolat + telefon

A Vodafone Smart Office néven egy olyan könnyen kezelhető készüléket fejlesztett ki, ami egyszerre képes a mobil és vezetékes internetkapcsolatot kezelni, az internetkapcsolatot több felhasználó között megosztani és akár még egy analóg telefonkészüléket is lehet hozzá csatlakoztatni.

2010. április 19. 13:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

A történelem során 2021-ben először haladja meg a 4 ezer milliárd dollárt a nagyvállalatok IT működésre és fejlesztésre fordított kiadása. Négy olyan ország van csupán, ahol a nominális nemzeti össztermék meghaladja ezt az összeget: az USA, Kína, Japán és Németország.

2021. június 7. 17:38

Kihirdették az Év Gyára verseny nyerteseit

Az utóbbi hónapokban egy sor kiváló gyár mutatta be tevékenységét és fejlesztéseit, hogy összemérjék eredményeiket egymással. A sokszínű mezőnyben a zsűrinek, a korábbi évekhez hasonlóan, nehéz dolga volt, az összetett díjasok kiválasztásában.

2021. május 31. 09:54