Eredményes évet zárt a Kulcs-Soft

forrás: Prím Online, 2016. február 17. 14:39

A Kulcs-Soft lezárta a 2015-ös évet és büszkén jelentették be, hogy ismét nagyszerű eredményt értek el. 11%-kal sikerült növelni az éves árbevételt, és ennél is nagyobb mértékben nőtt a nyereségességük. A pontos számot április 30-án közölik majd, de annyit már most is elmondhattak, hogy a várható osztalék 50-60 forint között lesz részvényenként.

Szakmai szempontból a december és a január a minél zökkenőmentesebb évváltásról szólt. Az új bérszámfejtési jogszabályok, illetve a számlák NAV felé történő feladása jelentette a legnagyobb kihívást, mind nekik, mind az ügyfeleiknek. Ezt nem nehézségként, hanem lehetőségként élték meg, hiszen minél bonyolultabb a magyar ügyviteli jogszabályi rendszer, annál több konkurensük fog kiszállni a versenyből.

 

2016-ban újra elindítják a Kulcs-Keltető projektet. Ez a program a Kulcs-Soft Nyrt. leendő munkavállalóinak szól. Az egy-egy hetes kurzusokban az érdeklődőknek lehetőséget biztosítanak a leendő feladatok és elvárások alaposabb megismerésére. A projekt lényege, hogy öt munkanapon át, 30 tanítási órán keresztül képezzék, oktatják, vizsgáztatják a jelentkezőket. Az egy hét elteltével a jelöltek könnyebben eldönthetik, hogy tudnak-e, akarnak-e náluk dolgozni, és így pontosabb képet kapnak a jelentkezők alkalmasságáról. A Kulcs-Keltető program minden hétfőn indul, és azt várják tőle, hogy segít megoldani a tartós munkaerőhiányt. A hét során átveszik a legfontosabb számlázási, könyvelési, bérszámfejtési tudnivalókat, illetve értékesítési, ügyviteli, ügyfélkezelési témákról is lesz szó. Megismertetik a jelöltekkel a Kulcs-Soft céljait, elvárásait, etikai nézeteit.

 

Az idei évkezdés másik nagy projektje a Microsoft - Kulcs-Soft együttműködés. Megállapodtak a magyar Microsoft-tal, hogy minden Office365 verzióhoz ingyen megkapják az előfizetők a BizXpert termékük magyar nyelvű verzióját a SzámlázzMost szoftvert. Az együttműködés célja, hogy minden magyar cég, aki Microsoft Office programot használ, rendelkezzen számlázó szoftverrel és ez a Kulcs-Soft SzámlázzMost szoftvere legyen. Ha sikerül bizonyítaniuk Magyarországon, akkor a következő lépés a világpiac lesz, amikor az amerikai Microsoft is ajánlja majd a számlázó programot az Office365-höz. A termék készen áll, eddig közel 40.000 ügyfél töltötte le az angol nyelvű verziót a világ számos pontján.

2016-ra ennek az együttműködésnek a kialakítása a legfontosabb célkitűzésük!

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ilyen volt a magyar rádiók zenei repertoárja 2023-ban

Összesen 103 év és kilenc hónapnyi adást sugároztak a magyarországi rádiók 2023. január 1-jétől december 31-ig – derült ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb kutatásából, amely a magyar rádiók 2023-as zenei repertoárját vizsgálta. A teljes kínálatban a legtöbbet játszott előadó Rúzsa Magdolna volt. Az énekesnőt több mint két és félszer annyiszor hallhattuk, mint a huszadik helyezett Azahriah-t. A tavalyi év legsikeresebb hazai slágere a ValMartól az Úristen, a külföldiek közül Miley Cyrus Flowers című dala volt.

2024. május 3. 18:05

Az akadálymentesség elengedhetetlen szempont az épületek tervezése során

Az akadálymentesség szempontjának egyre fontosabb szerepe van az építészetben, világszerte egyre több vállalat törekszik arra, hogy inkluzív környezetet alakítson ki. A Skanska a befogadás és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségével összhangban szintén jelentős hangsúlyt fektet erre. A vállalat az átgondolt tervezés és megvalósítás érdekében együttműködik az Access4you-val azzal a céllal, hogy épületeiben a legmagasabb szintű access4you tanúsító védjegyet szerezze meg. 

2024. május 3. 16:17

Szűkülő piacon bővül a Pepita.hu

A Pepita Group Zrt. hazai bruttó forgalma 30, külfölddel együtt 44 százalékos növekedést mutat az első negyedév eredményei alapján. Kinőtte magát: levetkőzte a csupán baba-mama jelleget, a hazai műszaki és elektronikai területen lévő erős piaci verseny ellenére is e termékkategóriákban Magyarországon 57 százalékos bruttó forgalomnövekedést ért el.

2024. május 3. 14:41

A Xiaomi publikálta a legújabb ESG jelentését

A Xiaomi a napokban közzétette a hatodik ESG (környezetvédelem, társadalmi felelősségvállalás és vállalatirányítás) jelentését. A több mint 80 oldalas dokumentum, amelyet kínai és angol nyelven adtak ki azt az előrehaladást mutatja be, amelyet a Xiaomi és leányvállalatai megtettek az ESG stratégia megvalósítása terén 2023-ban. 

2024. május 3. 13:04

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését. A testület legutóbbi ülésén azt is megállapította, hogy a Balázsék című műsorszám ismét törvényt sértett, amikor a rasszizmusból táplálkozó humorizálásra építette a január 15-i műsor.

2024. május 3. 11:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55