A tiszta hangminőség és a kényelem találkozása

forrás: Prím Online, 2021. augusztus 4. 11:12

A fejhallgatók olyan perifériák, amelyek gyakran nem kapnak megfelelő figyelmet. A tiszta hangzás és a kényelmes viselet azonban rendkívül fontos, különösen a hosszú játékok során. Napjainkra a játék olyan gazdaggá, összetetté és magával ragadóvá vált, hogy az egyéni gaming felszerelés versenyelőnyt jelenthet. A csapat-alapú battle royale, akció RPG és MMORPG játékokban a tiszta és jellegzetes hangzás valamint a jó mikrofon a játékon belüli kommunikáció által egyértelmű előnyöket nyújt. De a munkával kapcsolatos vagy magánjellegű hang- és videohívásoknál is sokat számítanak a tiszta hangot küldő és fogadó headsetek, amelyek kényelmesen ülnek az ember fején.

A fogyasztói igények kielégítésére történő folyamatos összpontosítás és a széleskörű műszaki szakértelem együttesen vezetett a Philips Gaming portfólió első gaming headset sorozatának bevezetéséhez. A két különböző modellnél a kis súlyú, fület lefedő kialakítás, az állítható fejpánt és a puha párnák optimális illeszkedést és hosszú viselési kényelmet biztosítanak: Philips TAGH301BL és Philips TAGH401BL.

 

„Örömmel jelentjük be első gaming perifériáinkat” - nyilatkozta César Reyes Acosta, az MMD EU régióért felelős termékmenedzsere. „Őszintén hiszünk abban, hogy a legtöbbünkben megbújik egy játékos, és szeretnénk minden vásárlónknak olyan headsetet biztosítani, amely minden játékot fel tud dobni, ahogyan a minőség és a kényelem tekintetében monitoraink is teszik.”

 

Philips TAGH301BL: izgalmas hangzás és kényelem egy pehelykönnyű csomagban

A Philips TAGH301BL egy személyre szabott és kényelmes illeszkedést biztosító egyedi fejpánt konstrukcióval rendelkező, alapvetően vezetékes fejhallgató. A fejpánt beállítása mellett a puha belső párnáknak és a hűvös tapintású PU fülrésznek köszönhetően hosszabb viselési kényelmet biztosít. És csupán 211 gramm súlyával elbűvölően könnyű!

Az egyszerű és kényelmes használat érdekében a headset 1,8 m hosszú, univerzális 3,5 mm-es csatlakozóval ellátott kábellel rendelkezik. A könnyen hozzáférhető, többfunkciós távirányító (némító kapcsolóval) és a tiszta hangzású mikrofon pedig egyaránt megfelel a játékosok és a profik igényeinek. 

 

A mindkét fülrészben található 40 mm-es neodímium hangszóró torzításmentes és ezzel egyidőben tiszta hangzást valamint gazdag, erőteljes basszust biztosít. A részletek élvezetéhez a zárt hátlap-kialakítás nagyszerű hangszigetelést biztosít; a hangszigetelés elengedhetetlen, ha zajos környezetben játszik, így a zavaró tényezők ellenére teljes mértékben a tevékenységére koncentrálhat.

 

Philips TAGH401BL: az immerzív 3D hangzás találkozása a kényelemmel és a funkcionalitással

A Philips TAGH401BL headset egy lépés felfelé a gémerek számára. A természetes és átlátható hangélmény érdekében a pontos térbeli pozicionálással rendelkező professzionális és elismert Dirac HD/3D hangtechnológia drámai hangminőség-javulást biztosít. Ez a funkció a Windows PC felhasználók számára érhető el, akik a telepítés után közvetlenül a távirányítóval vezérelhetik a 3D és HD technológiát. Ezek a precízen kiegyensúlyozott hangszórók több játékban is segíthetnek, így soha nem fogja meglepetés érni az ellenfél részéről.

 

„A Dirac megoldások új életet és részletgazdagságot visznek a játékélménybe; a korábban elveszett hangok most hallhatóvá válnak és pontosan elhelyezve a játékos körül valósághű élményt biztosítanak” - mondta Lars Isaksson, a Dirac Headphone & Streaming Audio alelnöke. „A Philips gaming headsetek fejlesztésében történő együttműködéssel olyan realizmust és immerziót biztosítunk vevőinknek, amellyel nyilvánvalóvá válik a különbség a hétköznapi és a rendkívüli játékélmény között. A gaming hangzás határainak feszegetése érdekében már alig várjuk, hogy folytathassuk együttműködésünket az MMD-vel.”

 

A mindössze 250 gramm súlyú headset állítható fejpánttal rendelkezik, amely a fejpánt beállításának, a puha párnáknak és a hűsítő érzésű PU memóriahab fülrészeknek köszönhetően optimális illeszkedést és hosszú viselési kényelmet biztosít. A dizájn része a lélegző fehér fény mindkét oldalon és a kialakítás lehetővé teszi a többirányú kompakt összecsukást is.

 

A 2,5 méteres kábel USB 2.0 csatlakozóval végződik az intuitív csatlakoztatás és a nagy sebességű adatátvitel érdekében, továbbá beépített távvezérlővel rendelkezik a hangszóró hangerejének és mikrofon némítása céljából. A vezetéken található vezérlésen keresztül a térhatású hangzást is könnyen átkapcsolhatja sztereó, 3D és HD között. Nincsenek többé hirtelen hangos átváltások, mivel a beépített vezérléssel a hangerő azonnal beállítható.

 

A Philips TAGH301BL és a Philips TAGH401BL 2021 augusztusától lesz megvásárolható 37,90 € és 59,90 € ajánlott fogyasztói áron.

Kulcsszavak: fejhallgató Philips MMD

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50