Kiderült, milyen kreatív interakciókra képes a hajlítható HONOR Magic V2

forrás: Prím Online, 2023. augusztus 24. 13:04

Eszedbe jutott már, hogy egy készüléken kétszer indítsd el ugyanazt a játékot? Itt nem csupán a képernyő megosztásáról van szó, hanem az interaktivitás egy új formájáról.

 

 

Austin Evans, az egyik legnépszerűbb tech és videojáték influenszer egy teljesen őrült és egyedi játékélményt talált ki a Parallel Space, azaz párhuzamos tér funkcióval. A Wild Rifttel játszott a HONOR Magic V2-n úgy, hogy egyszerre irányított két külön karaktert, így győzve le a rivális csapatot. Evans hozzátette a videóban azt is, hogy a HONOR Magic V2 lehet az eddigi legjobban összerakott telefon, amivel valaha találkozott.

 

Alább megtekintheted Evans videóját:

 

 

A párhuzamos tér funkcióval egyszerre lehet egy képernyőn futtatni úgy appokat, mintha két külön készüléken indítanánk el őket. A két tér úgy futtatja az alkalmazásokat, hogy azok nem hatnak egymásra. Ez nem csak adatbiztonsági szempontból fontos, hanem új irányt kínál arra vonatkozóan, hogy miként lépthetnek interakcióba a jövőben az emberek és az eszközök.

 

 

Az IFA 2023-as „Nyiss a holnapra" című nyitóelőadáson George Zhao, a HONOR vezérigazgatója árul majd el többet ezekről az innovatív interakciókról.

Kulcsszavak: okostelefon HONOR

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Vissza a valóságba a Nokia 3210-zel

25 évvel az eredeti megjelenése után a Human Mobile Devices (HMD) idén újra elhozza a legendás Nokia 3210-et – most megújult, izgalmas "Y2K" arany, tengerkék és sötétszürke színekben. A cél pedig ezúttal sem más, mint összekötni az embereket – csakhogy ezúttal a képernyőtől való elszakítással.

2024. május 8. 15:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36