Omnia vincit Omnis

, 2001. március 26. 07:58
Az egykor üzleti szolgáltatásokat fejlesztő Inventra, amely tavaly teljességgel beleolvadt az általa alapított Index.hu részvénytársaságba, főnixmadárként újraéled: az Index ismét szétválasztotta a tartalomszolgáltatási és az üzleti szolgáltatási üzletágait, igaz, ezúttal nem Inventra, hanem Omnis néven hozott létre fejlesztő céget.
Az új vállalat - amely vállalati megrendelők számára nyújt internetes stratégiai tanácsadási, applikációfejlesztési és üzemeltetési szolgáltatásokat - operatív vezetője Johancsik Tibor, a Cap Gemini volt ügyvezető igazgatója, míg elnöke Braun Róbert, az Index igazgatósági tagja lesz. Az Omnis átveszi az Index jelenleg ilyen megrendelésekkel foglalkozó munkatársait és a futó projekteket. Az új cég célja, hogy a portálhoz hasonló piaci pozíciót szerezzen a vállalati felhasználók egyelőre korai fejlődési szakaszban lévő piacán, vagyis mindenkit legyőzzön, aki ezen a piacon tevékenykedik (ld. cím, amely az Omnia vincit mor, azaz a szerelem mindent legyőz szerkesztőségi torzítása…).

Ezzel egy időben átalakult az Index portál operatív vezetése is. Uj Pétert Takács Viktor váltotta fel a hírigazgatói pozícióban, míg Uj a jövőben az Index igazgatóságának tagjaként stratégiai kérdésekkel foglalkozik majd.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59