Info 2001: élesben az iBaan

Kovács Attila, 2001. május 9. 17:57
A most zajló Info 2001 szakkiállításon a Datorg Team Kft. standján Magyarországon először mutatják be a Baan szoftver iBaan nevű internetes megoldásának csokorba kötött alkalmazásokat tartalmazó változatát.
Mint Halász Gábor ügyvezetőtől megtudtuk, a kiállítási konfigurációban a Baan IV C csomag Sun szerveren fut, és ehhez van hozzákapcsolva az iBaant futtató számítógép, illetve a rendelésre gyártó cégeknek szánt alkalmazások. Az előzetes tesztek szerint az iBaan-t nem szükséges a magyar jogszabályok rendszeréhez illeszteni, hiszen azoknak teljesen megfelel a programcsomag. Halász szerint folynak már az iBaan honosítási munkái, és a nyár végére várhatóan megjelenik a magyar változat.

Az ügyvezető arról is szólt, hogy a mecseki erdőgazdaságnál bevezetett Baan-alkalmazásból jelenleg készül egy, a magyarországi erdészetek számára komplett megoldást nyújtó ágazati Baan IV szoftverváltozat.

További hír, hogy az elmúlt 30 napban két újabb hazai Baan IV bevezetési projektet indított a kft.: az egyik a mezőgazdaság területén, a másik a hűtőberendezés-gyártó iparban. Ezzel a Datorg Team által bevezetett Baan-alkalmazások száma 14-re emelkedik.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36