Sokoldalú mono lézer multifunkciós készülékek a Brothertől

forrás Prim Online, 2011. július 12. 10:55

A Brother új 3 az 1-ben megoldásai egyetlen kompakt multifunkciós készülékben kínálnak nyomtatási, szkennelési és másolási funkciókat. A gyors, nagy felbontású kétoldalas nyomtatás, a hálózati csatlakozás és az alacsony működési költségek előnyeivel ideális megoldást nyújtanak az otthoni felhasználóknak, a kis- és középvállalkozások számára.

A Brother új mono lézer multifunkciós készülékeit a gyorsaság, egyszerű vezérelhetőség és költséghatékony működés jellemzik. A DCP-7055, a DCP-7060D és a DCP-7065DN jelzésű modellek az otthoni- és kisirodák ideális partnerei. Utóbbi két modell esetén a duplex nyomtatás és a nagytöltetű tonerek használatával az oldalankénti költségek jelentősen csökkenthetők.

A DCP-7055 készülék 20 oldal/perc sebességgel nyomtat 2400 x 600 dpi felbontásban, USB interfésszel és színes szkennerrel rendelkezik. Mattfehér, kompakt kialakításának köszönhetően a sokoldalú mono nyomtató kis helyen is elfér. Két soros, 16 karakteres LCD kijelzője megkönnyíti a funkciók közötti navigációt.

Az új formavilágú mattfekete DCP-7060D és DCP-7060DN automata duplexes készülékekben professzionális és megbízható munkavégzés rejlik az elegáns külső mögött. A különböző nyomtatási beállításokkal a végeredmény változatos és professzionális minőségű lesz. A 24 lpp (DCP-7060D) illetve 26 lpp nyomtatás (DCP-7065DN) akár HQ1200 (2400 x 600 dpi) felbontásban is történhet a részletgazdag, éles dokumentumok elkészítéséhez. Az N az 1-ben nyomtatással 2,4,9,16 vagy akár 25 oldalt lehet egyetlen A4-es oldalra tömöríteni, valamint az élőfej és élőláb, illetve vízjel nyomtatással különböző szövegek, dátumok vagy felhasználói azonosító is nyomtatható a dokumentumokra. A funkciók között megtalálható még a poszternyomtatás, amellyel 4, 9, 16 vagy 25 oldal nagyítható fel poszterméretben. A professzionális hatás tovább fokozható az A5 méretű brosúrák készítésével, egyszerűen az automata duplex használatával.

A készülékek átlátható, könnyű vezérlését a két soros, 16 karakteres LCD kijelző és funkcionális vezérlőpanel segíti, amellyel a gyakran használt funkciók egy gombnyomással elérhetők. A mindhárom típusba beépített síkágyas színes szkennerrel akár 19200x19200 dpi (interpolált) felbontásban is történhet a szkennelés, amely hálózatba kötött készülékkel (DCP-7065DN esetén) képbe, fájlba, OCR-be vagy FTP- és e-mail-szerverre is történhet, leegyszerűsítve a felhasználók mindennapi irodai feladatait. A készülékek USB interfésszel, is rendelkeznek.

Mindhárom készülék 250 lapos normál és egy lapos kézi lapadagolóval rendelkezik, a borítékok vagy speciális médiákra történő nyomtatás gyors és akadálymentes nyomtatásához. A tálcák a DCP-7065DN típusnál egy 35 lapos automata dokumentum adagolóval is kiegészülnek, amellyel a többoldalas dokumentumok nyomtatása, másolása válik egyszerűvé.

A DCP-7065DN készülékhez használható szofverekkel a nyomtatók funkciói gyors kattintásokkal beállíthatók. A BRAdmin Professional szoftverrel a hálózaton lévő összes eszköz kezelése központilag és távolról is vezérelhető, a BRAdmin Light nyomtató szerver-menedzsment rendszer Windows® és Mac operációs rendszerekkel alkalmazható. A nyomtatópark kezelésében a Web alapú menedzsment rendszer is megoldást kínál, professzionális web böngésző használatával érhető el a készülék teljeskörű kezelése, ezzel is fokozva a felhasználók kényelmét.

A DCP-7000 sorozat készülékei funkcióik révén a kisirodák számára kiemelkedő fontosságú költségcsökkentésben is segítséget nyújtanak. A normál, 1200 oldal* kapacitású tonerek mellett nagytöltetű tonerek is választhatók a nyomtatási igények szerint, amellyekkel 2600 oldal* is nyomtatható. A tonerek és a dobegység külön-külön cserélhető, valamint a funkciók között a Tonerkímélő mód beállításával a tonerhasználat is mérsékelhető.

Alacsony zajszintjének és környezetkímélő funkcióinak elismeréseként a készülékek elnyerték az ENERGY STAR tanúsítványt és a szigorú követelményrendszerű Der Blaue Engel minősítést. A készülékek TEC értéke (tipikus energiafogyasztása) DCP-7055 esetén 0,968kWH/hét, DCP-7060D és DCP-7065DN esetében 1,117 kWh/hét illetve 1,337 kWh/hét, a beállítható Deep Sleep (mélyalvó) funkcióval pedig csupán 0,9 wattot fogyasztanak, amikor a készülék nincs működésben.

A Brother weboldalán regisztrálva a készülékekhez tartozó 2 év garancia 2+1 évre terjeszhető ki.
 

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már több millió európai Samsung felhasználó veszi igénybe az új One UI 6.1 frissítéssel érkezett Galaxy AI funkciókat

A One UI 6.1 frissítéssel még több eszközön váltak elérhetővé a Galaxy AI funkciók, amelyekkel a Samsung elsőként a – 2024 februárjában megjelent – Galaxy S24 készülékeket látta el. A szoftverfrissítés a Galaxy S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 és Tab S9 szériát érintette, az AI funkciók márciustól egyre több készüléken váltak elérhetővé, amelynek köszönhetően Európa-szerte több millió felhasználó tapasztalja meg a Galaxy AI élményt.

2024. április 30. 19:43

Adatbiztonsági frissítést adott ki az ASUSTOR

Az ADM 4.3 az adatbiztonságra összpontosít. A zsarolóvírusok és más rosszindulatú programok terjedésével az ADM 4.3 megerősíti védelmét és hivatalossá tesz számos új adatbiztonsági funkciót.

2024. április 30. 18:00

A CineBeam Q-val újra megkezdi a projektorok forgalmazását Magyarországon az LG

Az LG az elmúlt években nem értékesített projektorokat a magyar piacon, 2024-ben azonban újra visszatérnek a cég otthoni vetítői. Az első modell, ami újra nálunk is kapható, rögtön egy újdonság: a januári CES-en bemutatott LG CineBeam Q, ami egy kompakt, szinte műtárgyként is értelmezhető 4K projektor. A készülék egyelőre kizárólag az LG webáruházában kapható, itt viszont 15% kedvezményt kapnak azok, akik elsőként megrendelik a terméket.

2024. április 30. 16:17

A CIB Bank a Kyndrylt választotta hitelezési platformja modernizálására

A Kyndryl, a világ legnagyobb IT infrastruktúra-szolgáltatója és a CIB Bank, Magyarország egyik legnagyobb kereskedelmi bankja ma bejelentette, hogy a Kyndryl támogatta a bankot alkalmazásai modernizálásában és fedezetlen hitelezéssel kapcsolatos munkafolyamatai átalakításában. Ennek eredményeként a CIB Bank – a fogyasztói hitelek feldolgozására szolgáló modern és automatizált rendszer bevezetésével – tovább egyszerűsíti hitelezési folyamatát, nagyobb hatékonyságot és jelentős költségmegtakarítást érhet el.

2024. április 30. 14:41

Az ABB Santa Palomba-i gyártóüzeme évi 675 tonnával csökkenti a szén-dioxid-kibocsátását

Az ABB áram-védőkapcsolók (AVK/FI-relék) és árammérők olaszországi, Santa Palomba-i gyártóüzeme évente 675 tonnával csökkenti CO2-kibocsátását. A meglévő megújuló energiaforrások mellett egy új fotovoltaikus rendszer biztosítja a telephely energiaellátásának negyedét. 

2024. április 30. 13:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14