Tulajdonos- és névváltás az Indexradio.hu Kft.-nél

, 2001. augusztus 30. 13:12
A cég új neve: Streaming Media Kft. Az Index.hu Rt. 74,9%-os üzletrészét Falus Dániel, a cég eddigi ügyvezetője vásárolta meg, akinek így összesen 87,1%-ra nőtt a tulajdonhányada. Falus Dániel elmondta, hogy várhatóan szeptemberben egy pénzügyi befektetővel közösen folytatják a társaság finanszírozását.
A felek a vételárat üzleti titokként kezelik. A tulajdonosváltásra az Index profiltisztítása miatt került sor.

Az Index.hu Rt. és a Streaming Media Kft. stratégia együttműködést írtak alá, így az Indexradio.hu a jövőben is elérhető lesz az Index főoldaláról.

A cég első lépéseként 5 éves bérleti szerződést írt alá a http://www.mp3.hu domain kizárólagos használatára, melyet független szakértők a legértékesebb domainnevek között tartják számon.

A tartalomszolgáltatás mellett a cég vezetői fokozottabb figyelmet szentelnek az ASP (Application Service Provider) szolgáltatásokra és fejlesztésekre, ennek keretében biztosítják több mint fél éve az ESTfm 98.6 internetes sugárzását is.

A 2000 augusztusában alapított cég az Index.hu Rt. leányvállalataként jött létre. Az elmúlt egy évben a cég munkatársai sikeresen üzemeltették az Indexradio.hu nevű internetes rádióállomást, olyan műsorvezetőkkel, mint például: Spitzer Gyöngyi Soma, Nagy Kriszta Tereskova és Badár Sándor.

Kulcsszavak: Index +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59