Ingyenes online kalkulátorral segít megtervezni új fürdőszobánkat a Fix24

forrás: Prím Online, 2019. november 25. 17:59

Mennyibe kerül egy fürdőszoba megépítése, vagy felújítása? Biztosan többe, mint előre terveztük – legalábbis eddig. Mostantól ugyanis egy ingyenes online tervező felülettel és árkalkulátorral bárki megtervezheti új fürdőszobáját és kiszámolhatja a projekt teljes árát, beleértve a szakemberek munkadíját és az alapanyagok költségét is. 

Ha már van elképzelésünk azzal kapcsolatban, hogy miként szeretnénk fürdőszobánkat dekorálni, felújítani, akkor már csak egy pontos pénzügyi tervet kell készítenünk. Csakhogy a felújítás és építkezés sajátos velejárója, hogy a végén mindig többe kerül, mint ahogy azt eredetileg terveztük. Sokszor - főleg az infomációhiány miatt - akár többszörösébe is. 

 

A jó szakember megtalálása mellett mostantól ebben is segítségünkre lehet a Fix24.hu szakemberkereső oldala, hisz új, ingyenesen használható fürdőszobakalkulátoruk segítségével a tervezett projekt teljes árát kiszámolhatjuk. A kalkulátor a helyiség méreteinek (falak hossza és magassága) megadását követően lehetővé teszi, hogy összeválogassuk a különböző elemeket és építőanyagokat, illetve a beépített kalkulátorral pontos költségvetést is készíthetünk: a munkadíj mellett az alapanyagokkal is számol, figyelembe véve azt is, hogy felújításról, vagy új fürdő építésről van-e szó.

 

 

„A fürdőszoba otthonunk központi része, bár valószínűleg nem itt töltjük el a legtöbb időt, nagyban meghatározhatja hangulatunkat a vizes helyiség stílusa. Érdemes jól átgondolni tehát, hogy milyen típusú burkolatot, színeket, mosdót, zuhanykabint, vagy épp csaptelepet választunk új lakás, vagy felújítás esetén. Ezen információk beszerzése azonban rengeteg időnket veheti el, ráadásul közel sem biztos, hogy a végén kijövünk a rendelkezésre álló büdzséből. Ezért is fejlesztettük első körben a fürdőszobákra az online árkalkulátort, mellyel bárki könnyedén „összelegózhatja” a számára ideális, legújabb trendeknek megfelelő fürdőszobát, és egy kattintással ki is számolhatja álomfürdőszobájának teljes költségét kivitelezéssel együtt” – mondat el Turi Sándor, a Fix24.hu ügyvezetője. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Indul a K&H STEM pályázat: az IT hallgatók innovatív megoldásait várják

Technológiai pályázatot hirdet a K&H a hazai IT képzést nyújtó felsőoktatási intézmények hallgatói számára, hogy elismerje azon fiatal szakembereket, akik kiemelkedő szakmai, tudományos dolgozataikkal hozzájárulnak az új, innovatív megoldások kitalálásához és inspirációként szolgálnak mások számára. A közel 2 millió forint anyagi támogatást és szakmai projektmunkában való részvételi lehetőséget biztosító pályázatra alap- és mesterképzés kategóriákban, összesen 8 témakörben – köztük AI, fintech és felhőtechnológiában – lehet jelentkezni itt.

2024. május 6. 19:53

Elmaradnak a nemzetközi átlagtól automatizálás és AI terén a magyar cégek

A vállalatok többsége digitálisan még éretlen, ha a HR folyamatok automatizációjáról van szó – derült ki egy friss felmérésből. A munkavállalók azonban korántsem tartanak annyira az AI előretörésétől, mint gondolnánk: mindössze tíz százalékuk gondolja azt, hogy a mesterséges intelligencia ténylegesen veszélyeztetné az állását. A kutatás arra a kérdésre kereste a választ, hogy a technológia gyors ütemű változása mellett mire számíthatnak az álláskeresők, a munkavállalók és a munkaadók a közeljövőben. 

2024. május 6. 18:10

100 éves a kismegszakító, amely lehetővé teszi az energetikai átállást

Az ABB-nek a maga nemében első kismegszakítója (Miniature Circuit Breaker/MCB) már 100 éve biztosítja az elektromos áramkörök védelmét, és a jövő fenntarthatósági igényeihez igazodva napjainkban is tovább fejlődik. Mivel az összes tűzeset közel egynegyede lakóépületekben keletkezik, ezért kijelenthető, hogy a kismegszakítók az otthonok biztonságossá tételével forradalmasította az életmódunkat, sőt megteremtette az elektromos biztonságot az egész társadalom számára, a vasúti infrastruktúrától kezdve a gyárakon, a kereskedelmi épületeken át, az adatközpontokig.

2024. május 6. 16:29

Három új 3D nyomtató és több ráadás a FreeDee standján

A FreeDee Kft. az additív gyártás egyik élen járó hazai specialistája. Márkafüggetlen szakértőként számos piacvezető 3D nyomtató és 3D szkenner márkával dolgoznak együtt, így a FreeDee standján idén három új 3D nyomtató is egyszerre debütál! Most lehet majd itthon először élőben megnézni a Markforged FX20 robusztus kompozit nyomtatót, az UltiMaker Factor 4 ipari FDM nyomtatót és a Formlabs Form 4 mSLA nyomtatót is. Emellett látványos SLM fémnyomtatásokra és 3D szkennelés bemutatóra is számíthatnak az Ipar Napjain a 101F (A pavilon) stand látogatói.

2024. május 6. 14:51

Érettségi-para szülőként? HR szakértői tippek következnek!

Elindult a 2024-es érettségi szezon: országszerte 1161 helyszínen várhatóan több mint 112 700 középiskolás érettségizik. Ez az időszak legalább olyan megterhelő és kihívásokkal teli a szülők számára, mint a diákoknak, hiszen a gyermekük jövőjéről van szó, és az érettségin nyújtott teljesítményen sok múlhat. Rengeteg a kérdés: felveszik a gyermeküket a kívánt szakra? Mi lesz, ha nem nyer felvételt, vagy meggondolja magát időközben és egy másik irányba szeretne menni? Egyáltalán mi történik, ha mégsem úgy alakul minden, ahogyan azt a gyermek és a szülő eltervezte? Most ezekre az eshetőségekre hívja fel a figyelmet és ad néhány szakértői tippet a Mind-Diák Szövetkezet vezetője, Göbl Róbert.

2024. május 6. 13:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55