Partnerséget jelentett be a Pinterest és a Httpool by Aleph

forrás: Prím Online, 2023. július 31. 11:27

Bejelentette együttműködését a Httpool by Aleph, a világ egyik vezető digitális hirdetésekkel foglalkozó vállalata és a Pinterest, vizuális inspirációs platform. A partnerséggel a Httpool by Aleph ügyfélköre a közép- és kelet-európai régióban is megismerheti a Pinterest hirdetési megoldásait. A Httpool by Aleph feladata az ügyfelek kezelése és támogatása azokban az országokban, ahol a Pinterest hirdetési szolgáltatásai jelenleg nem elérhetőek. A régióban működő ügyfelek mostantól közvetlenül érhetik el a Pinterest aktív közönségét – olyan csoportokhoz szólhatnak, akik különböző márkákból szeretnének inspirálódni a platformon.

Havonta több mint 460 millióan keresik fel a Pinterestet, hogy különböző termékeket és szolgáltatásokat fedezzenek fel, öltözködési- és lakberendezési tippeket találjanak, vagy a következő nyaralásukhoz merítsenek ihletet.  A hirdetők is szeretnének ennek a felfedezésnek részesei lenni, ez pedig azonos a felhasználók céljaival, akik különböző márkákat keresnek az inspirációs folyamathoz. A Httpool by Aleph először kínál ügyfeleinek olyan hirdetési lehetőséget a Pinteresten, ahol legfontosabb közönségüket érhetik el, végig támogatva őket a felfedezéstől a döntésükig.

 

 

„A Pinterest egyedülálló, a teljes digitális marketing eszköztárat lefedő platform, ahol a hirdetések egyedi tartalomként szolgálhatnak. Izgatottak vagyunk az együttműködés kapcsán, biztosak vagyunk abban, hogy új értékeket nyújtunk a felhasználóinknak. A Pinterest a hirdetőket azokkal a fogyasztókkal kapcsolja össze, akik saját elhatározásból szeretnék megismerni a márkákat. A Httpool by Aleph széles ügyfélkörének globális elérése segít új partnereket hozni a platformra, és lehetővé teszi, hogy még relevánsabb tartalmakkal szolgáljunk látogatóinknak" – mondta el Bill Watkins, a Pinterest CRO-ja.

 

„Nagyon örülünk, hogy ezzel az együttműködéssel segíthetjük 21 000 vállalkozásból álló hálózatunkat, akik így tovább növekedhetnek és még jobb eredményeket érhetnek el. A Pinterest egy differenciált platform, ahol a felhasználók aktívak és vásárolni jönnek. Ügyfeleinknek most lehetőségük nyílik, hogy a márkaismertség növelésétől a vásárlási konverziókig mindent elérjenek a platformon, miközben a Pinterest számára hozzáférést biztosítunk a világ leggyorsabban növekvő piacaihoz" – mondta el Gaston Taratuta, az Aleph alapítója és vezérigazgatója.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Stratégiai összefogás az AWS és a Deloitte közt

Több éves, átfogó, stratégiai együttműködésbe kezdett a világ legnagyobb vezetési tanácsadó cége, a Deloitte, valamint a világ legnagyobb nyilvános felhőszolgáltatója, az Amazon Web Services (AWS). A kooperációjuk célja, hogy felgyorsítsák a vállalatok digitális transzformációját, az üzleti műveleteik felhőbe terelésével felkészítsék őket az egyre élesedő versenyre, valamint maximalizálják számukra a felhőalapú technológia üzleti előnyeit. 

2024. május 2. 16:07

Cégmarketing trendek – 2024. Legyünk jelen egyszerre mindenhol!

Legyünk ott mindenhol! Ez a jelszava mostanában a cégeknek. Mindenütt látszódni, hallatszódni kell, hogy a nagy kommunikációs zajban észrevegyenek. A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Cégmarketing trendek – 2024 Legyünk jelen egyszerre mindenhol!” című, május 30-án megrendezendő hibrid konferenciájának előadói választ adnak arra, hogy hogyan juttassuk el üzeneteinket a vevőinknek a rendkívül felpörgetett, zajos online és offline térben 2024-ben.

2024. május 2. 12:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14