Már kapható az Allied Telesyn Enhanced Stacking családjának új, moduláris kapcsolója

forrás Prim Online, 2003. május 20. 14:31
A két hónappal ezelőtti CeBIT 2003-on történt bemutatást követően az Allied Telesyn már szállítja az AT-8400 moduláris kapcsolót.
Az AT-8400 12 kártyát befogadó, üzem közben cserélhető ventillátorcsoporttal ellátott alaplappal és opcionálisan redundáns tápegységgel rendelkezik. A kapcsolót olyan közepes méretű környezetbe szánják (közepes méretű cégek, egyetemek, szállodák, többlakásos házak), ahol az optikai és rézvezetékes kapcsolatra képes, etherneten, valamint gyors és gigabites etherneten működő kapcsoló rugalmassága és moduláris struktúrája az igény.

Az AT-8400 rugalmas hardverparaméterekkel rendelkezik, emellett különösen rugalmas szoftveres vezérlést biztosít. Fő jellemzői közé tartozik a TACACS+, a RADIUS támogatása, a 802.1x és a 802.1p, négy elsőbbségi sorral rendelkező hitelesítő protokoll (amely létfontosságú a hang, a videó és az adatforgalom egyesített kezelésekor), a 802.1w gyors redundáns átviteliszakasz-keresés és a 802.1s többszörös átviteliszakasz-keresés. Ezek a jellemzők az Enhanced Stacking biztosította bővítési lehetőségével kombináltan (3000-nél több port fűzhető fel rézvezetéken), valamint a leginkább használatos kezelőszoftverek (AT-View Plus, HP OpenView, CastleRock SNMPc, Cisco Works) azt jelentik, hogy ez a kapcsoló illeszkedik a legújabb technikához, valamint azt, hogy mind a berendezések megvétele, mind a kezelés egyszerűsége tekintetében kézben tartható vele a beruházás. A hardverkonfiguráció választhatósága a gyakorlatban azt jelenti, hogy a hálózati infrastruktúra szükség és az erőforrások rendelkezésre állása esetén bővíthető. A kapcsoló egyszerű kezelhetőségének köszönhetően a fenntartási költség csökkenthető, az informatikai részleg a vállalat fő tevékenységére és üzleti folyamataira összpontosíthat.
Kulcsszavak: kapcsoló Allied Telesyn

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59